За отслабване ни е любим Дюканският режим - 245

• 32 066
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
мрЪнмот Трети ден Дюкан - минус 4кг салам  Laughing  браво бре момиче Peace
на мене ми е пети ама като още несъм го купила тоя проклет кантарев Embarassed
честно да си кажа искам да се изненадам след месец примерно
ааааааа да питам за лютеницата на дерони за диабетици в ПЗ дните до колко лъжички мога да ползвам на ден от нея Hug

сори взех си бележка

Последна редакция: пт, 18 фев 2011, 14:05 от grax

# 616
Umbra Трети ден Дюкан - минус 4кг салам  Laughing  браво бре момиче Peace
:[/b]
Не е Умбра,а Мрънмот Laughing......Хубав резултат наистина....Мен само ме притеснява възрастта на Мрънмотка(19 години,както пише в профила й) Rolling Eyes

# 617
Аз пък ви се радвам момичета. Как за 3 дни сваляте по 4 кг. Пък аз за 25 дни само 3,5. Дали не трябва да увелича водата на 3 л. newsm78 Между впрочем мъжът ми е висок 1,80 и тежи 76 кг. Той винаги е бил слаб. Пие по 4 л. вода на ден, а през лятото стига и до 6 л. Голям ми е жабок, обаче яде мнооого солено Rolling Eyes

# 618
Аз пък не съм се чувствала изолирана като новак smile3534

ама то тва ще да е сигурно щото си правех труда да чета и да не задавам безсмислени въпроси, дискотирани страничка преди това newsm78

Гракс, на теб пък точно аз вчера ти отговорих веднага след поста ти, ама къде си гледала да те пита човек smile3506

# 619
Umbra Трети ден Дюкан - минус 4кг салам  Laughing  браво бре момиче Peace
:[/b]
Не е Умбра,а Мрънмот Laughing......Хубав резултат наистина....Мен само ме притеснява възрастта на Мрънмотка(19 години,както пише в профила й) Rolling Eyes
Тя Мрънмот вече има стаж с режима на Дюкан, правила го е 2008/09 някъде ако не се лъжа. Мънинка е верно, ама по-добре да дюканства, вместо да започне да се подлага на други диети и да си докара беля. Лично мнение де. Защото и аз като бях колкото нея бех пухкавичка и през месец два бях на диета и то доста по-тежки от Дюкан.
Само те моля МрънМот, постарай се този път да не изпускаш нещата от контрол. Бъди последователна! Има време, когато живот и здраве пак ще ти се наложи да сваляш килца (бебераждане Simple Smile ). Превъзпитай се този път и успех!
А да, и много те моля яж поне 2% кисело мляко и повечко риба.
Не знам, ама днес споменаха моята любима детска песничка,
обожавам я...спечели награда, ама беше най хубавата на фестивала...
и най забавна...http://vbox7.com/play:3f121582 , помните ли я....

"Моля кажете, не на шега,
кой нарисува тази дъга..."
Tumbe, ти ме върна в детството! И на мен ми беше любима песничка. Спомням си с детския хор Антониано като я пееха и на италиански на фестивала "Златната монета"....мноооооого сладко  Hug

# 620
becktin   Hug Ако Мрънмот е имала предишен опит с Дюкан ,значи е била на още по-малко години......А както знаем Дюкан не е за подрастващи.....И точно тогава стават бели.....Но всеки си преценява сам де....Моето лично мнение е,че по-добре да е на Олекотена фаза,отколкото на същинския режим.....

# 621
Мастерче, моята дъщеря е на 17,в десети клас.Има съученички,които карат по цял ден на по две вафли и цигари.Това е по-вредно отколкото Дюкан.Така че,по-добре да са на Дюкан,отколкото на пълен глад ,примесен с цигарен дим! Peace

# 622
Оф,Знам бе Сиско...Нали ми идват и при мене такива дечковци (на по 16-17години ) почти всеки ден и все се разправяме,че не е добре така....мА все ми се иска да предпазя,да предотвратя нещо по-сериозно.....Чак са ми припадали от глад като дойдат на урок.... ooooh!
Права си,че е по-добре,ама същинския режим не е за подрастващи бре....Много сериозни процеси стават знаеш....Може сега да няма нищо,но след години ще удари някъде по организма,защото в подходящата възраст организма не е получавал каквото му трябва.....
Айде стига филосоФствах.....Махам се.... Mr. Green

На всички ви пращам много  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Има за всички не се блъскайтеее молим.... Joy Joy Joy Joy

# 623
Де да бях аз с 4-те килограма за три дни  Mr. Green Айде от устата на grax, знаете къде  Laughing

Мжеду другото, за да стимулирам онези, които се отчайват или си мислят, че няма да отслабнат с Дюакн - сегашният ми лекар, който се занимава с хормоналните ми проблеми, дълбоко се впечатли, че съм успяла да отслабна толкова много преди в моето състояние, така че явно работи - само търпение и воля трябва. Макар че моето мнение не е изцяло положително за режима, все пак плюсовете му за психиката на дебелия човек са много важни и според мен на това се дължи половината успех на диетата.

Хайде стига съм философствала, да ходя да си дъвча яйцата.

# 624
Абе малка съм, ама на килограми хич не съм малка  Mr. Green Laughing
Миналия път имаше страхотен резултат, ама дойде Коледа и дядо Мраз донесе 1 кашон шоколади и айде... отиде коня у барата  Laughing
Ама сега няма да се изпускам, че вече няма за кога  #Crazy
Доколкото знам е вредно да се пие по повече от 2л вода дневно, заради бъбреците  Rolling Eyes
А и мисля, че аз свалям бързо килограмите, първо защото са много и второ, защото съм по-млада  Embarassed С това не искам да обидя нито една дюканка, но всяко нещо оказва влияние върху отслабването  Heart Eyes   newsm51

Търпение и воля и всичко се постига  Hug И никакви шоколади този път  Naughty Naughty Naughty

# 625
  • София
А и мисля, че аз свалям бързо килограмите, първо защото са много и второ, защото съм по-млада  Embarassed С това не искам да обидя нито една дюканка, но всяко нещо оказва влияние върху отслабването  Heart Eyes  bouquet
Точно защото си млада, нераждала и т.н., да те попитам консултира ли се лекар за проблемите с килограмите? Т.е. изясни ли се причината за качването и задържането на тези килограми - има ли в семейството ти с подобен проблем, през пубертета ли ги качи, как се храниш, когато не си на диета, спортуваш ли? Защото понякога наднормените килограми са породени от хормонален дисбаланс или други проблеми, които трябва да се лекуват или тяхното отстраняване да доведе до по - лесното сваляне и задържане на килограмите. Казвам ти го с най, най добри чувства и ти желая успех Hug.
За себе си мога да кажа, че килограмите ми бяха качени от лакомия и липса на спорт Crazy Mr. Green

# 626
Ми аз надебелях, защото спрях да спортувам и защото тъпчех като прасе. Не съм се консултирала с лекари, защото не смятам за нужно. Два-три дни да тичам и да спря хляб и сладко и веднага отслабвам. При мен "очи лакоми, г.з тесен" е на първа линия  Laughing И понеже сега ме мързи да спортувам активно, като изключим скачането ми на въже от по няколко минути на ден, затова започнах отново Дюкан - така хем си похапвам, хем отслабвам.  Wink ама най-много ме е яд, че като трябва да говоря по камера на компютъра, ми се вижда само едното око и бузата -  Laughing ще отслабвам до момента, в който цялата ми глава успее да се вижда на камерата  Laughing Laughing Laughing

# 627
Момичета, много сте готини!
С един определен речник (ако го ползвам де) и домакин на партито да съм , пак няма да ме приемат. За това мир и умереност.
А никога повече няма да мога да прочета безразлично етикет, на които пише фруктоза, все ще се сещам за "фруктоза".  Mr. Green
Аз съм си третофазна. Имам си типичните проблеми, но и гледам да ги решавам нетипично. И аз съм все на балкона. 'Ми като ми харесвате, харесвате ми, а дали от първите редици или от балконЯ ви следя, няма значение. Важното е , че сте полезни. Много!

# 628
Здравейте, дами !

Може ли да се присъединя към вас?
От миналата събота започнах на Дюкан и свалих само 2 кг ! Значи днес ще ми е седми ден само на белтъчини и знам, че ми е време да спра и да минавам във втора фаза. До сега я карах само на белтъчини.
Искаше ми се 5 дена на чисти белтъчини и 5 дена на белтъчини и въглехидрати, но прочетох точно за тази схема противоречиви мнения.

Коя схема вие ще препоръчате за хора с повечко за сваляне килца  Blush?

# 629
  • Лутаща се

Например - от съвсем скоро се ориентирах за "майсторите" и "техниците", и то, `щото попитах! Laughing И въпреки, че ми отговориха - пак ме изненадаха, `щото ми рекоха, че някои пратили на друга "въжен отряд за бързо реагиране", дето те изтеглял от дупката, ако се депресираш! Ама туй пращане в натура ли е било, или като "петъчните" протеинчета, само на фотка, така и не разбрах!?! Rolling Eyes А искам да знам, плиииииийз!  Wink[/b]
И мен това живо ме интересува  Mr. Green

бяла лястовица, и аз много се чудех как да постъпим. Вчера изтекоха първите 5 дни от ПЗ. Казаха ми да изпробвам кое би било най-удачно за мен. И ако 5/5 не ми едобре да мина на 3/3

NeBuLa Klio, много сладък Ежко-Бежко. Таралежче е, нали? И няма лошо в това само да се чете, нито пък и да се пише. Аз първо само четях, а сега почти постоянно съм активно пишеща.

Последна редакция: пт, 18 фев 2011, 16:09 от skarlet71

Общи условия

Активация на акаунт