За отслабване ни е любим Дюканският режим - 245

• 32 061
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Благодаря ти, skarlet71 ! А млечните продукти задължително ли да ги включа и кога е най-подходящо да се консумират?  Grinning

# 631
Благодаря ти, skarlet71 ! А млечните продукти задължително ли да ги включа и кога е най-подходящо да се консумират?  Grinning
Добре дошла и от мен!.....Млечните не трябва да надвишават 1 кг дневно.....Като прясното мляко е 250 мл на ден.....Консумират се още от първият ден...

# 632
ШЪ полудея!!!!!! #Crazy
След адмирациите за моите нови 77 кила , сега съм +2!!!!!Това е ненормално....една седмица си държах  плътно килцата и вчера +1....днес + още един Shocked.Тоя оргаметрил явно ми е..а мамата (извинете за израза  ). Трябва утре да ми дойде, ама 2 кила са прекалено много дори за вода....така се бях подкефила...
Необикновена, имаш минус....бравУс!!!  bouquet
Бяла лястовица, Протеини и Зеленчуци, не въглехидрати.Аз преди бях на 5/5, но по-добре действа 3/3....поне при мен.С първата схема много ми писваше еднообразието...беше ми една такава дъъъъълга.Сменяй си ги както си искаш, но поне при мен след 3-я протеинов ден кантарът не мърдаше, та смисъл няма от повече дни. Peace

# 633
Аз пък имам друго питане към бяла лястовица. Забелязах, че имаш юнак на 7 месеца. Кърмите ли се още с него?

# 634
ШЪ полудея!!!!!! #Crazy
След адмирациите за моите нови 77 кила , сега съм +2!!!!!Това е ненормално....една седмица си държах  плътно килцата и вчера +1....днес + още един Shocked.Тоя оргаметрил явно ми е..а мамата (извинете за израза  ). Трябва утре да ми дойде, ама 2 кила са прекалено много дори за вода....така се бях подкефила...
нИ сЪ шашкай толкоз де.... Hug Hug Hug Hug
Да се пукнеш през гърба не можешда трупнеш 2 кила в маса за два дена.....Няма страшно! Кат ти "цъфне" и ще се нормализират нещата.....И аз около цикъл качвам,но после се "отводнявам"  Mr. Green

# 635
Стига съм весила и аз шия от балкона ,ами да мина да кажа едно "Приевет!" Hug
monnnn,спокойно точно и аз съм 2кг отогоре и тия дни чакам да ми дойде.Предният месец беше същата история,така че от МЦ е  WinkТо аз и затова само чета и не пиша,защото при мен няма никаква положителна промяна. ConfusedНо пък и за мен е удоволствие да ви чета Hug
Отивам да си довърша работата...
Хубава вечер на всички! Simple Smile
Umbra,имаш много уютен аватар Simple SmileИ таралежчето е голям сладур Grinning

# 636
Необикновена, имаш минус....бравУс!!!  bouquet

Ни мъ фали, чи мъй срам! Blush
Не стига, че пак съм 75,600, ами и за капак лаптопчето ми е на ремонт, а от големия комп` нещо не мога да си вляза в линийката и да я корегирам. ooooh!
Излагация от всякъде! Mr. Green

# 637
Привет, момичета !  Hug

Май половината форум чакаме МЦ  Joy
Сис, водиш ли статистиката Joy

Аз да кажа, че след 2,5 седмично водене на стриктен запис на менюто си, вече съм установила , че кис.мляко трябва да ми е най-много 200гр на ден. Млечните ми са основно извара. Също ако има дни в които не съм приготвила повечко месо, а карам на яйца, също имам покачване, в дните с шунка също.

Съвет към всички, които сега заповат режима - водете си запис на менюто и наблюдавайте ефекта ( това много от "старите" са го казвали, ама кой да поеме Simple Smile).
Ако го бях започнала още в началото щях да съм си спестила много задържания и колебания нагоре/надолу.

# 638
  • лом
здравейте на всички във темата,аз съм нова тук и търся подкрепа от всички вас. за втори път съм на дюкан,първя беше преди около година и имаше мн добър ефект,но след около месец и 8 кг надолу изоставих диетата...сещате се върнах си килцата за годинка и по малко даже. сега съм от 20 дни на диета,след ударния свалих 4 кила и от тогава кантара не мърда...кажете какво да правя,отчайвам се. има ли някой с моя проблем..

# 639
veronic още вчера го видях ,благодаря ти
просто давах нещо като пример на девойките дето се бяха обидили от липса на внимание Hug

# 640
veronic още вчера го видях ,благодаря ти
просто давах нещо като пример на девойките дето се бяха обидили от липса на внимание Hug

Hug Heart Eyes

# 641
Благодаря ви за посрещането, момичета !  Hug Много сте мили !   bouquet

Значи да обясня малко по-подробно. От 25.01 (почти месец вече) започнах диета. Първите 2 седмици бях на безвъглехидратна диета, но не я докарах до никъде. Постоянно бях гладна, а кантарът не мърдаше, че дори започна да се и покачва. Свалих 5 килограма, но после започнах да си ги възвръщам. Та подзрях се на зеленчуците. Затова ме е страх да не се получи и този път така като вляза в смесената фаза. И от една седмица съм на ударен режим  - само белтъчини и се чувствам прекрасно. Мляко не съм яла, защото както прочетох е хубаво да се избягва, ако искам да отслабна по-бързо. Знам, че ударният режим е препоръчително да не се прави повече от седем дена, но толкова ми е добре, че направо с мъка ще премина към следващта фаза. А става ли 5 дена белтъчини и 2 смесен?  newsm78 Нали съм се подзряла на тези пусти зеленчуци !  Whistling

Veronic, не не кърмя. Откърми се юнакът сам на 4 месеца Laughing .

# 642
  • лом
каде си чела че мляко не трябва да се хапва по много > аз много ям...дали това не е причината да не свалям Cry ОТЧАЯНА СЪМ Cry

# 643
каде си чела че мляко не трябва да се хапва по много > аз много ям...дали това не е причината да не свалям Cry ОТЧАЯНА СЪМ Cry

В книгата го пише при спазване на ударния режим, че можело да забави слабеенето.

Затова аз изцяло го изключих от режима, защото иначе си знам по мене, че нямам мярка там  Sad.

Но пък запекът ми е страшен  Sad.

# 644
  • лом
опита ли парафиновото масло? на аптеките го има за 1и 50,страшен ефект Simple Smile ама пише че нертябвало продълвително да се приема иначе нарушава нормалната функция на червата. но аз хапвам почти вс ден трици и нямам проблем със запека(а цъл живот съм имала).. ти на коя фаза си Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт