За отслабване ни е любим Дюканският режим - 245

• 32 074
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Бяла лястовица, Протеини и Зеленчуци, не въглехидрати.Аз преди бях на 5/5, но по-добре действа 3/3....поне при мен.С първата схема много ми писваше еднообразието...беше ми една такава дъъъъълга.Сменяй си ги както си искаш, но поне при мен след 3-я протеинов ден кантарът не мърдаше, та смисъл няма от повече дни. Peace

Благодаря за поправката, отплеснала съм се някъде. Laughing

А салатите например зелената така е хапва, без олио, нали?!  newsm78

# 646
бяла лястовица, започвай II фаза, няма смисъл от повече от 5 дни ударна. Изпробвано е, след 5ия ден не се сваля. Въведи зеленчуците и млечните и не си прави експерименти! В книгата пише, че смесените дни ТРЯБВА да са колкото дните само на протеини! Не правете щуротии много моля. Не си играйте със здравето си и после режима на Дюкан е виновен. Друг вариант е да караш 4П/3ПЗ (форумска схема), дава добри резултати и лесно се смятат дните от седмицата, момичетата карат от понеделник до четвъртък на протеини, а петък, събота и неделя включват и зеленчуци. Резултат ще имаш, стига да си стриктна и да не прегрешаваш с нережимности. Успех! И не забравяй триците и 2,5 - 3 л. вода  Hug

veru6kaa, добре си дошла и ти. Дай инфо от колко килограма стартираш, колко искаш да станеш, колко си висока, колко ти даде калкулатора на Дюкан? За да разнищим защо не мърдаш след ударната може да напишеш какво ти е дневното меню. Може да грешиш някъде, тук ще те посъветват не се притеснявай Simple Smile

И взимайте мерки за запека! В блога има доста съвети, прочетете, ако има нещо което не е ясно питайте смело Simple Smile

# 647
  • лом
becktin , благодаря за подкрепата Simple Smile на 21 години сум руст 165 започнах диетата на 75 кг (целта е 55) сега съм 70,след почти 20 дни диета. проблема е там че вече повече от седмица не съм мръднала от тези 70...много съм отчаяна,за втори път съм на тази диета,първия път имаше страхотен резултат-8 кг за 3 седмици,но се главозамаях и зарязах диетата....сега ме е страх че няма да подейства вече..но ще съм упорита докрай Simple Smile иначе ям САМО яйца,млека и шунка,поне в последните 5 дни(не обичам пилешко)..нз каде бъркам..помогнете ми,моля ви

# 648
  • лом
да допълня че и пия водата стриктно,палачинка от трици-почти всеки ден..незнам дали шунката не е проблема,уж е обезмаслена,купувам тандем и наше село. дали да не спра шунката..

# 649
veru6kaa, първо не се отчайвай! Нали не очакваш всеки ден да си с по 1 кг. по-малко? Не е възможно и няма как да стане, идеята е все пак и организмът да задържа постигнатите резултати. Менюто ти е много бедно, само с шунка не става... яж риба, щом не обичаш пилешко, но поне веднъж на ден е хубаво да ядеш и него. Все пак то е в основата на диетата, а не шунките, които дори и обезмаслени са доста солени например. Успокой се, дишай дълбоко, разнообрази си режима с рецептите на Тумба-Лумба или на Мис Марпъл и резултатите няма да заскъснеят. До момента свалянето ти се движи съвсем нормално.

# 650
  • лом
много ти благдаря umbra ,наистина ми вдъхвате кураж Simple Smile пия по 1,5 л. вода на ден,дали е достатъчно.. becktin написа цели 3 л.?? ако трябва и тях ще пия,само да стане  Simple Smile

# 651
Umbra, виждам, че си в Германия. Оевесени трици са Haferkleie нали?! Бях в Росманн и имаше няколко вида Kleie и аз се обърках как точно бяха триците ?!  newsm78

Момичета, а аз си хапвам доста воденички, дроб, сърчица пилешки. Трябва ли да ги поогранича?  newsm78Всичко естествено го варя само. А солта изцяло съм я изключила от режима си.

И спазва ли с определен час за хапването при тази диета ? До колко часа трябва да се приключи с храната?

# 652
  • лом
бяла лястовица , не мисля че трябва да се ограничаваш от дреболиите,та нали идеята на диетата е да не се ограничаваш от нищо което е позволено за режима на който си.. ще взема и аз да си направя за вечеря пилешки дробчета Simple Smile иначе аз солта не мога да кажа че съм изключила.. имаш ли мнение за диетичната сол? дали да си взема т нея,защото и без сол става много трудно

# 653
 Важна обява , Бургазките слънчеви дюканки ще се събират на приятна раздумка и прилично похапване !!! Каним учтиво всички желаещи да заповядат , срещата ще се състои на 26,02,2011год. от 17 часа в ресторант Стария Созопол . Заповядайте   bouquet

# 654
Umbra, виждам, че си в Германия. Оевесени трици са Haferkleie нали?! Бях в Росманн и имаше няколко вида Kleie и аз се обърках как точно бяха триците ?!  newsm78

Да, точно това са овесените трици, при мен няма Росман, та намерих в Едека, ама с упорито търсене  ooooh!

veru6kaa, ако използваш малко сол няма нужда да я заменяш с диетична, иначе тя си е ок. Между другото аз сега използвам хималайска (вече може да се намери и в Бг), която е много полезна и не толкова солена, колкото обикновената. Ето тук може да се прочете повече за нея и свойствата й: http://zdrave-bg.eu/index.php?option=com_content&view=articl … =56&Itemid=94 .

# 655
  • лом
Umbra от къде купуваш тази сол? и аз искам такава  Praynig

# 656
Мацки, аз в последно време май прекалявам с млякото. Ама като ми се яде все сладко/отдавам го на днескашния цикъл/. Аз карам 5/5. Като се замисля, като минат 3-4 дни П, ми домъчнява за зеленчуците, а като минат 3-4 дни ПЗ, ми домъчнява за добрите резултати от чистите П. От днес минавам 5 дни ПЗ, та се чудех като минат дали да не мина 3/3 newsm78 Впечатли ме това, че е хубаво да си записвам какво съм яла. Та вече направих още една колона в екселската си табличка с менюто. Пък ще видим.
Тумба, много ми харесват десертите ти. Имаш   bouquet от мен. От както ги правя спрях да сънувам сладкиши Joy Joy Joy Ама нещо не мога да се справя с желатина. И вместо да се сгъсти, аз го пия Sad ползвам обикновен, а не на Йоткер.

# 657
  • лом
veroni76 и аз ям доста мляко,но нали не трябва да се ограничаваш от нищо позжолено? аз си подслаждам киселото мляко с 2 захаринчета,а пресното си го правя с нес кафе и по малко захарин. ти каде четеш рецептите за сладки? Simple Smile

# 658
Umbra от къде купуваш тази сол? и аз искам такава  Praynig

Не съм Umbra, пък и доколкото разбрах тя е в Германия, а ти в Лом, така че надали ще ти помогне.... newsm78
Но ето от тук можеш да си направиш заявка: http://www.bioslunceluna.com/shop/osnovni-hrani/sol/himalajska-sol.html

Също и Стевия (ако я предпочиташ вместо подсладител) Peace

# 659
veroni76, на първа страница има синтезирано инфо за режима на Дюкан, там е упоменато, че млечните продукти не трябва да надвишават 1 килограм, като прясното мляко не трябва да надвишава 250 мл. Рецепти за дюкански сладкиши има в темата за рецепти, в блог сайта (и него го има в първия пост на 1ва страница), в подписите на Tumba lumba и Miss Marple също има линкове с техните рецепти. Няколко страници по назад бяха дадени. Ако се върнеш малко и погледнеш поста на alis_1 (точно над твоя първи пост) ще видиш, че тя е казала, че именно когато яде яйца и шунка задържа или покачва теглото. Те трябва да са за разнообразяване на менюто, а не за основа на режима. Незнам как се нахранваш с яйца, но аз като ям омлет (3 яйца цели) после съм още по-гладна Simple Smile Разгледай рецептите и си приготвяй месо. Хималайска сол има в Била. А можеш да си вземеш Калиева, ако не намериш Хималайска.

veroni76, зарежи тоя обикновен желатин, минавай на Йоткер, желира дока'т му намигнеш Simple Smile Аз с половин пакетче желирам 500 мл. безотказно. И за да не прекалявам с млякото, си правя разни вариации. Примерно днес ми се ядеше нещо десертно и си направих крем от 1 ч.ч. прясно мляко + 2 ч.ч. вода, 2 чаени лъжички царевично нишесте, 1 желатин и 4 яйца. Разделих жълтъците и белтъците. Жълтъците разбих  и сварих на крем с водата, млякото и нишестето. Като се посгъсти махам от котлона и слагам малко подсладител на вкус и ванилия. Желатина го накисвам в около 50 мл. студена вода и като набъбне го разтопявам за 30 секунди в микровълновата (може и на котлона на водна баня). Добавям в крема при непрекъснато разбъркване и оставям да се охлади много добре. Чак тогава разбивам на сняг белтъците (ако ги разбиеш по-рано може да спаднат докато чакаш крема да се охлади) и смесваш внимателно двете смеси като разбъркваш леко, за да не спаднат белтъците. Цялото това нещо го наливам в 2 кутии от сладолед и слагам в хладилника. Доста става като количество и ми стига за 2 даже за 3 дни, според апетита Simple Smile Всичко е в норма, и млякото и нишестето, а колко вкусен и пухкав става...разкош.

Ох! Улях се с писането, извинете  Hug

Общи условия

Активация на акаунт