LaRedoute.fr - 189 - Голямото намаление - 07.02 - 13.02

• 87 142
  • 2 190
  •   1
Отговори
# 720
И аз похвал с получени сандалки в кафяво и ботушите от 26 евро в естествена кожа, пак в кафяво. И двете 35 номер, перфектни  Peace
Снимки малко по-късно.

Кои са тези ботуши от 26 евро? Hug

# 721
Днес получих кафявите обувки  кампер 35номер много съм доволна, най вече че ми станаха, защото много трудно си намирам обувка, която да ми е удобна и точна.
Количката с бебето от 7 евро  също е супер, но смятам, че е за   деца  до 5-6год. При по-високо детенце трябва да се привежда, за да я бута.

Здравей.Би ли ми премерила стелката на сандалите че и аз си поръчах а пък нося между 35 и 36 номер.

Заповядай 23см е стелката, но на обувките, не сандали. Обувките са като балеринки с 4см токче и кожена каишка с копче се закопчават.
ESCARPIN
Coloris : MARRON
Taille : 35
Ref : 9994670

# 722
  • Варна
И аз да се похваля с получена поръчка: чаршафите - лабиринт дълго им се чудих, че някой каза че идват избелели нооо много съм доволна  Mr. Green
Кецките ле кок спортиф 37 номер просто уникални  newsm20   заспаха ми - но са за тесен крак.
две половерчета от 3.50 евро за майка ми и една колежка леко рехави ми се струват ама 6те видим как са след като се изперат и една рокля за майка ми (черна на цветя с едно коланче беше на снимката) за 13.96 евро - жената остана много доволна но има дупка  #Crazy добре, че е точно по шева айде ще го опправим ама все пак не беше за 1 евро 4е да не те е яд ама карй.
Като цяло съм много доволна и се надявам втората поръчка от 25.01 също да ме зарадва толкова.

п.с. съжалявам но за момента няма как да снимам  Embarassed

# 723
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Днес съм получила в къщи 3 поръчки от 21.01.
Маратонките Льо кок в бяло са много готини, отговарят и на номера
Рокли
http://www.laredoute.fr/vente-robe-imprimee-manches-longues-col- … =2&pos=42_a_n моята е  нормална платка, отговаря си на номера и ми харесва
http://www.laredoute.fr/vente-robe.aspx?productid=324199464& … =2&pos=50_a_n отговаря си на номера, но ми идва малко къса, като туника
http://www.laredoute.fr/vente-robe-maille-dentelle-manches-3-4.a … =2&pos=30_a_n идва ми малко тясна, може би трябва да се взима ледващия номер
В роклята на Актив ОТ 4 ЕВРО  влезнах в 36, но не ми харесва дължината иначе материята е много приятна.
Най-голямото попадение са червените кожени ръкавици - Made in Italy, намалени от 99,90 евро на 9,99 евро. Другото попадение е белия стринг на Келвин Клайн и дънките слим от 1 евро

# 724

и аз това се питам - размер 52/54 дали е супер голямо, или нещо като XL? Ако някой знае, моля да каже   bouquet

# 725
Повече от супер голямо е 52/54.
Баща ми носи дънки 36 в БГ, 46 от Ларедут и никак не е дребен.
Талията на дънките му е 46 см. Смятай, колко по-големи са тези гащи.

# 726

и аз това се питам - размер 52/54 дали е супер голямо, или нещо като XL? Ако някой знае, моля да каже   bouquet

Ако 36/38 е по мои сметки 52/54 е XXL

# 727
ДейзиГ, koи са тези дънки слим от 1Е? Мерси!

# 728
ДейзиГ, koи са тези дънки слим от 1Е? Мерси!

Вече ги няма в сайта - звета е тъмно синьо, не дънково

# 729
  • МИНДЕРА
Имам един такъв въпрос-днес пуснах поръчка само защото нещо определено ми светна в кошницата,вероятността да бъде отказан артикула е голяма ,за това съм решила че ако не бъде фактурирано ще им пиша ,че отказвам цялата поръчка ....Някой да е постъпвал по този начин?Аз съм на мнение,че това едва ли е най-правилното в тази ситуация,но след като те имат право да отказват нещо което в последствие се появява многократно и аз имам право да отреагирам в дадена ситуация.До сега не съм го правила никога ,но ми писна да дебна ,да ми отказват .. Crossing Arms

# 730
пуснали са раницата на адидас от 10е.

# 731
Сисиписито, ти не пишеш от вчера тук.
Не можеш да не знаеш, че няма да ти се получи. 

# 732
# 733
Сиси, кой го този Кълвач Татурту??? newsm78
Аз Гугъл питах  Laughing

Да похваля Ларедут-ци, много са коректни и точно така се привличат клиенти. Днес пуснах едни дънки, които бях сложила в кошницата вчера със 70% намаление. Преди да пусна поръчката, видях, че вече са само с 40% намаление, а точно в момента на пускането махнали намалението, станали си на редовна цена, с което пък получих безплатна доставка (просто в същия момент пробвах код за БД над 49 евро, но това не го знаех). Чист късмет просто. И важното - вместо да ми откажат артикула, те ми фактурираха дънките за 13,47 евро, при положение, че в момента са 44,90 €. Ако и дънките са хубави, съвсем ще ме спечелят Wink

Заредили са детските
яке, 102, 108 см http://www.laredoute.fr/vente-parka-bebe-fille.aspx?productid=32 … color=2&qsf=1

А отзиви за детското яке имали ,или реална снимка ако някой го е получил

Аз го получих в розово - ма подплата, хубаво е, а за  5 евро е направо чудно  Laughing

Благодаря за отговорите за мъжките боксери   bouquet

# 734
пуснали са раницата на адидас от 10е.
може ли линк

Общи условия

Активация на акаунт