LaRedoute.fr - 189 - Голямото намаление - 07.02 - 13.02

• 87 141
  • 2 190
  •   1
Отговори
# 2 160
След като кърпите бяха обсъдени някой да даде инфо за тази хавлия?От коментарите оставам с впечатление,че е късичка за момиче 170см,тънки но дали за жена 44 размер да вземам 42/44 или 46/48 по-добре  newsm78 http://www.laredoute.fr/vente-peignoir-forme-kimono-350g-m2.aspx … minipdp=undefined

И отзиви за килимчето от същата серия,май е комплект с тривка,ама бива ли ги,че за подарък ги стягам? http://www.laredoute.fr/vente-tapis-de-bain-ovale-1150g-m2-2-tai … =1&pos=16_a_n

# 2 161
Момичета, трябва да връщам едни ботуши към Франция заради 2 различни номера, освен ботушите какво друго трябва да сложа в колета и трябва ли да описвам кой клиентски номер съм и какво е станало.Моля ако някой се е сблъсквал със същия проблем да ми пише?
Благодаря ви!
Видях, че Алекс ти е написала най-важното. Все пак, понеже вече няколко пъти връщам, ще ти дам и малко допълнителни подробности. Първо - намери си фактурата. На гърба и има табличка, която се попълва, ако искаш да поръчаш. На тази табличка се попълва и когато връщаш - т.е. там описваш артикул, номер, цена... каквото там се изисква. Какво точно да напишеш отстрани на празните редове ще ти кажат от Ларедут. Второ - бележката от пощата също трябва да се приложи, за да ти изплатят и таксата за връщането. Ако от пощата откажат да ти я принтират предварително, т.е. преди да опаковаш и залепиш, тогава я сканираш и им я пращаш като отговор на писмото, с което те ще ти пишат. Но трябва преди това на самата бележка на ръка да запишеш колко евро е пощенската такса, защото те от левове не разбират. И трето - пусни пратката като малък пакет препоръчано, така ще имаш номер, който евентуално би могла да проследиш.

# 2 162
Благодаря момичета за потника Пума.Много ми помогнахте.И аз мисля,че с риза ще е страхотно.Сега и ризките ще погледна

# 2 163
  • До хладилника, който обичам
Я погледнете синия цвят от таз блузка - http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-imprime-enfant-fille-ado.a … e=2&pos=4_a_n какво ли и се е случило? Thinking
Joy Вече започнах да си ги запазвам подобни снимки  Laughing
Това, за разлика от другите с карфици и пр., е само лоша маска на снимката  Peace Некадърен фотошоп от дясната страна - по цялата страна. Сравнете с дясната Simple Smile

# 2 164
Ларедутци ми помрачиха настроението преди празника утре. Днес си прегледах всички фактури до момента и открих, че там където съм поръчала два еднакви артикула, единият ми е отказан! Използвала съм код за БД и съответно сумата под изискуемата за кода. Поне 4-5 пъти ме набутват с 5.95 поради отказани артикули и съответно намаляване на сумата на покупката. Не знам дали ще доставят и чантата при това положение. Става въпрос за артикули по 7 и 12 евро, не за едноевровите. За едноевровите не успях просто да се класирам, свършиха за броени минути в петък.
Много съм разочарована и вече в тази лудница няма да пазарувам от оставащите по няколко неща.
Бях си поръчала за мен и сестра ми една хубава туника и хубав панталон, от които съм доволна.
два пъти поръчвам едни детски роклички и два пъти ми ги отказват - по 3 евро и съответно сумата ми пада и всички кодове и отстъпки също отпадат.
Адски тъпо ми стана.
Като няма ред, няма да пазаурвам.

Нещо си в грешка, струва ми се.
Това, че са ти махнали един артикул не означава, че сумата за другите се променя.
На колкото си го поръчала, на толкова ще ти го фактурират. Със или без артикула, с който ти е сработил кода.

Ще видим какво ще стане, но вече плащах доставка два пъти при код.
Сега ползвах код за над 49 евро. С отказаните артикули поръчката ми стана 43 евро.
Говоря от опит, а не просто си въобразявам ...

# 2 165
  • добрич
Някой да е получил от тези дънки http://www.laredoute.fr/vente-jean-droit-stretch-taille-basse-en … mp;prodsize=00044 и може ли размер на 44-46номер и как са като плат.

# 2 166
Слава, ако си плащала, трябвало е да им пишеш.
Ако им беше писала - щяха да ти се извинят и да ти върнат разликата.
По принцип са много коректни и не правят така.
Но се случва и да сгрешат. Но когато сгрешат - поправят грешката.

# 2 167
Нещо си в грешка, струва ми се.
Това, че са ти махнали един артикул не означава, че сумата за другите се променя.
На колкото си го поръчала, на толкова ще ти го фактурират. Със или без артикула, с който ти е сработил кода.

Ще видим какво ще стане, но вече плащах доставка два пъти при код.
Сега ползвах код за над 49 евро. С отказаните артикули поръчката ми стана 43 евро.
Говоря от опит, а не просто си въобразявам ...
[/quote]
Ако ти е начислявана доставка, това е ставало на втора стъпка при плащането.Ти не си забелязала.През последните 2 седмици при всяка моя поръчка ми отказват артикули и някои от поръчките ми паднаха и под 5 Е.Нямам начислявана доставка.Друг е въпросът дали ще ми пратят останалата част от поръчката, но би трябвало, защото аз не съм виновна, че нещо се е изчерпало!

# 2 168
Някой да е получил от тези дънки http://www.laredoute.fr/vente-jean-droit-stretch-taille-basse-en … mp;prodsize=00044 и може ли размер на 44-46номер и как са като плат.
Аз ги чакам в много светло синьо, но поръчката ми е от 07/02 така че ще се забавят сигурно ooooh!, но ако има някои получил ги е да каже, че харесах и тъмно синьото.

# 2 169
Получих две поръчки и сега да споделя с вас.

Първо дългоочакваните CAMPER-са и са ми с една идея по-малки... smile3511 smile3511 smile3511 точно си отговарят на номера-тайно се надявах да са малко уголемени...., аз нося между 35 и 36, тези са 35 и са ми съвсем малко малки. Ще се разделям с тях.  smile3515
Ето реални снимки тук
http://nina12.snimka.bg/other/laredoute.398762.22157046

vanina nina, би ли ми споделила колко см. ти е ходилото (пръст -пета). Моето е 23см и още съм в чуденка за 35 -ицата сандалите как ще са ми. Също черните сандали ли разменяш, както и би ли ми измерила стелката на 36 номер ( имам спомен, че поръча и двата номера)?! Ако не е много нахално от моя страна, pls Praynig

# 2 170
Момичета, трябва да връщам едни ботуши към Франция заради 2 различни номера, освен ботушите какво друго трябва да сложа в колета и трябва ли да описвам кой клиентски номер съм и какво е станало.Моля ако някой се е сблъсквал със същия проблем да ми пише?
Благодаря ви!
Видях, че Алекс ти е написала най-важното. Все пак, понеже вече няколко пъти връщам, ще ти дам и малко допълнителни подробности. Първо - намери си фактурата. На гърба и има табличка, която се попълва, ако искаш да поръчаш. На тази табличка се попълва и когато връщаш - т.е. там описваш артикул, номер, цена... каквото там се изисква. Какво точно да напишеш отстрани на празните редове ще ти кажат от Ларедут. Второ - бележката от пощата също трябва да се приложи, за да ти изплатят и таксата за връщането. Ако от пощата откажат да ти я принтират предварително, т.е. преди да опаковаш и залепиш, тогава я сканираш и им я пращаш като отговор на писмото, с което те ще ти пишат. Но трябва преди това на самата бележка на ръка да запишеш колко евро е пощенската такса, защото те от левове не разбират. И трето - пусни пратката като малък пакет препоръчано, така ще имаш номер, който евентуално би могла да проследиш.
Проблема е там че не пазя фактурата и затова незнам какво да приложа

# 2 171
 р-р 38 PUMA:
ширина под мишници- 40 см.
талия- 38 см.
ширина долу при ластика- 32 см.
дължина от рамо- 60 см.
дължина от подмишница- 43 см.

# 2 172
Какво означава артикул  Е-З ? newsm78

# 2 173

Тук, в албумчето на Мая ст го има - http://maiastancheva.snimka.bg/other/la-redoute.434865.22368820 ( от темата за размяна)

# 2 174
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Какво означава артикул  Е-З ? newsm78

От колекция Есен-зима

Общи условия

Активация на акаунт