Отговори
# 120
Да.... живо се интересувам например за Бургас? Laughing

# 121
  • Шумен
моля да споделите за испански онлайн - освен Кабината...ако има обучаващи се нека да споделят впечатления Praynig

# 122
Здравейте,
Препоръчайте ми школа за френски език. Аз подадох и се надявам до към края на годината да имаме вече одобрения, а не да се чака толкова дълго.

# 123
  • Варна
Привет!

От вчера и аз съм в отбора на чакащите. Казаха към Коледа, но като ви  чета може и на лято. Mr. Green Ще уча немски във Варна. Още не съм избрала ДУ. Ще следя за отзиви.

# 124
Подадох документи за френски език , прозвъних няколко доставчика и се оказа , че не са получили парите по предната програма , т.е. не доставят въпросната услуга . Сега и търсенето по списъка е прекратено .

Моля , някой да ми препоръча добра фирма за френския език . Силно се надявах да има ИЧС или СУ , но мисля , че са отпаднали от списъка .

Тези , които ми отказаха бяха в Бизнес Парка .

# 125
Някой за немски второ или трето ниво за Пловдив?

Отзиви за Евро-алианс и Дружество 'Наука и знание'?

# 126
 Къде за Пловдив курс по френски????

# 127
  • София - Дианабад
Да питам и тук:
има ли желаещ да учи сутрин през седмицата испански? От фирмата изчакват да дойде поне още един, за да стартираме. Става въпрос за БИГ БЕН.

# 128
  • София
За испански (но не онлайн) - аз съм доволна от Иберика. Курсът ми по програмата още не е свършил, но съм много доволна - дават много допълнителни материали, групите са интерактивни...

# 129
  • София, България
Иберика вече не работят по програмата (поне аз като почвах през април не работеха).

Гери, трудно е това със сутрешните групи, явно няма много такива безделници като нас. И нашите чакаха още хора, но и засега сме си само двама ... но пак се опитват нещо да ни врътнат та съм побесняла  #Cussing out Писах ти на лични, че една позната се интересува. Пиши ми

# 130
Аз съм доволна от Омега, намира се на Витоша. Карам италиански, колежката е с испански, а сега още една колежка почва английски. И трите сме по програмата, организацията им е добра, шефката стриктно си държи на изрядните документи от БТ, защото специално в нашето Възраждане често допускат грешки. Обажда се, настоява, добре е запозната. Не са ни искали никакви такси, учебниците са включени. Препоръчвам, ако още се колебаете за школа.

# 131
Здравейте, някой от вас да е минал ПК Бизнес администрация в София, без значение дистанционно или присъствено? Бихте ли препоръчали школа?

# 132
Привет и от мен!
Надявам се да ме одобрят, но междувременно събирам мнения за ДУ в София за немски език. Добре би било, ако е в центъра или Дървеница, Студ.град, Младост, но всяко инфо ще е полезно Simple Smile
Благодаря!!!

# 133
  • в града на вечния купон
 Peace

# 134
  • София
Здравейте, има ли някой препоръки за ДО за френски език , чудя се още дали да е онлайн към Кабината или на "живо"  #Crazy
става въпрос за София

Общи условия

Активация на акаунт