Отговори
# 150
Здравейте,

записаха ме за чакащи в Биг Бен за испански език. Моля, ако има желаещи за испански да се запишат там, че да стартира курса Simple Smile

# 151
  • София, България
Здравейте,

записаха ме за чакащи в Биг Бен за испански език. Моля, ако има желаещи за испански да се запишат там, че да стартира курса Simple Smile

сутрин или вечер

# 152
# 153
  • София, България
е, аз имам една приятелка там, която е на изчакване да се сформира сутрешна група

# 154
Момичета, след дълго чакане, дълго търсене на доставчик, днес най накрая се записах в Бюро Студентски труд ООД по испански. Курсът ще е вечер и към края на месеца стартира. Чакам с нетърпение да започна! Пожелавам на всички вас успех!

# 155
  • София - Дианабад
Най-накрая и аз започвам - от понеделник ще се боря с испанския. Пак ще си бъда самичка, евала и благодарности на доставчика, че си удържа на думата и ще започна, макар и с малко закъснение.
Ради, ти докъде стигна?  Hug

Пожелавам успех с доставчиците, учителите и усвояването на новите знания на всички!  Peace

# 156
Момичета,незнам как е в другите градове,но в Пловдив има само  3-4 достачвика на обучение по италиански и все нещо не ми пасва-или часовете или местоположението на обучаващата институция и не мога да си избера доставчик...та ми хрумна идеята ако се съберем повечко хора към 10-15 човека примерно,да говорим с кабината дали не може да учим италиански онлайн...(в момента не предлагат обучение по италиански по Аз мога повече,но ако се съберем,може и да успеем) ... а пък и мисля че ще е по удобно-като се сетя,че идва зимата-тъмно е,студено,по цял ден на работа и за капак 3 пъти вечер на курс....ще се радвам ако на някой му допадне идеята ? .. Simple Smile

# 157
  • София, България
Най-накрая и аз започвам - от понеделник ще се боря с испанския. Пак ще си бъда самичка, евала и благодарности на доставчика, че си удържа на думата и ще започна, макар и с малко закъснение.
Ради, ти докъде стигна?  Hug

Пожелавам успех с доставчиците, учителите и усвояването на новите знания на всички!  Peace

Гери, ние сме си двама ученика. Малко ни се разбишкаха нещата, защото учителката се оказа заета в два от дните за курса и сега сме направили един мноооого отворен график - въобще разбираме се час за час ... Разбрахме се да доплатим малка сума на доставчика за да не ни намалят часовете. Този вариант ме устройва

# 158
  • София
Здравейте.
Някой може ли да сподели впечатления от курс по немски в Нов Стандарт? Аз искам да стартирам от ниво B1.2 или В2 и да продължа с C1, а повечето доставчици имат само А1, А2 и В1. Не че знам дали съм одобрена де  Crazy, но проучвам предварително  Wink.

# 159
Момичета, някой дали някой доставчик - София организира съботно-неделен курс по испански?
Взех си уведомлението и сега се чудя къде да запиша курса по испански???
Ако имате конкретни оферти - споделете.

# 160
И аз се интересувам за съботно-неделен курс по испански в София, но да започва в края на месеца или началото на следващия, че още си чакам уведомлението Confused

# 161
в Биг Бен събират хора за група по испански език и аз съм по навита за събото-неделен, ако им се обадите и сме повече хора ще се навият.

# 162
ИЧС също организират съботно-неделен курс по испански от 19.11.
Аз се чудя между тях и Бюро Студентски труд. Първото ме устройва като време повече, второто като място. Имате ли някакви отзиви за преподавателите или други отзиви.

# 163
  • Варна
Момичета,незнам как е в другите градове,но в Пловдив има само  3-4 достачвика на обучение по италиански и все нещо не ми пасва-или часовете или местоположението на обучаващата институция и не мога да си избера доставчик...та ми хрумна идеята ако се съберем повечко хора към 10-15 човека примерно,да говорим с кабината дали не може да учим италиански онлайн...(в момента не предлагат обучение по италиански по Аз мога повече,но ако се съберем,може и да успеем) ... а пък и мисля че ще е по удобно-като се сетя,че идва зимата-тъмно е,студено,по цял ден на работа и за капак 3 пъти вечер на курс....ще се радвам ако на някой му допадне идеята ? .. Simple Smile
Дали има такава възможност? Аз също видях, че в сайта няма италиански. Докато ми дойде номера, може би до две седмици, съвсем няма да остане време за реално обучение, ще трябва да търся и аз дистанционно.

# 164
Здравейте, получих си уведомлението и от декември искам да запиша курс по испански език в школа без доплащане. За мен най-важното е преподавателя да е на ниво. Какви са ви отзивите за ИЧС?

Общи условия

Активация на акаунт