Отговори
# 240
Здравейте, записвам се при вас, тъй като от днес си търся ДО, интересувам се за гръцки език
Здравей, и аз чакам за гръцки.От Академията вчера ми се обадиха че сформират група и се очаква да започнем на 5-ти декември.

# 241
Здравейте!

Днес ходих в Омега за да се запиша на курс по Испански за начинаещи. Казаха ми, че по принцип нямат места, но евентуално ще сформират още една група, която да започне на 11.12.2011г. Трябват им 12 човека, а засега доколкото разбрах сме 8. Не се плаща депозит, учебниците са включени в цената, така че приканвам тези, които още не са избрали да се запишат та да можем да почнем курса живот и здраве. Мястото ми изглежда хубаво и се надявам и школата да е на ниво.

# 242
Здравейте!

Днес ходих в Омега за да се запиша на курс по Испански за начинаещи. Казаха ми, че по принцип нямат места, но евентуално ще сформират още една група, която да започне на 11.12.2011г. Трябват им 12 човека, а засега доколкото разбрах сме 8. Не се плаща депозит, учебниците са включени в цената, така че приканвам тези, които още не са избрали да се запишат та да можем да почнем курса живот и здраве. Мястото ми изглежда хубаво и се надявам и школата да е на ниво.
Имат ли събото-неделни курсове?

# 243
Здравейте,

Моля за малко помощ - опитвам се да намеря школа, която да предлага курсове по френски език за напреднали в София, но до момента не съм открила такава. Тези, които проверих имат само за начинаещи. Има ли някой, който да иска да учи френски и да е открил подходящ доставчик?

# 244
 Praynig Моля ви ако някой има информация за
Учебен център "ДЕТЕЛИНА"да сподели,
защото само там си намирам курс и ми се иска да знам как е нивото на обучение.

# 245
Здравейте,
Имам нужда от помощ, трябва ми езикова школа по Немски език. Има ли някой който е посещавал и е доволен?

# 246
  • София
Желаещи за руски в София има ли изобщо??  Rolling Eyes
АААА има има...аз!!!
Започвам курса в "Академия" от днес! Малко ми се виждат продължителни, но ми обясниха, че няма как другояче!

# 247
Здравейте!

Имат ли събото-неделни курсове?
Имат, точно тези от 11.12, днес се записах,но ме пришпориха,как трябва им предам ваучера до неделя,з/то в понеделник,трябвало да ги отчитат някъде си.

# 248
Момичета, най-после ме одобриха за френски. Иска ми се от А2, но ако не намеря курс ще започна от А1. Днес се обаждах на няколко школи:
- Айли - имат само съботно-неделен курс, който ще стартира от края на другата седмица. Може би ще имат и вечерен през седмицата, но все още не са сигурни. Казаха да се обадя отново другата седмица.
-Омега - нямат френски.
-Нов Стандарт - само събота и неделя, но се заплаща допълнително по 50 лв. на ниво, т.е. 150 лв. Не искам да доплащам, а и нямам възможност.
-Академия - само събота и неделя. Ще стартират също от другата седмица.
-Тара Актив - няма да организират повече група по френски. Сега започва групата и няма да сформират нови групи.
-Детелина-искат депозит от 160 лв., който се връща след това на курсиста.
Ако някой има още информация или се е насочил към някоя школа, моля Ви пишете. Аз ще си взема уведомлението в понеделник. Исками се да е през седмицата, но не понеделник, ама като няма май ще бъде събота и неделя.

# 249
Момичета, най-после ме одобриха за френски. Иска ми се от А2, но ако не намеря курс ще започна от А1. Днес се обаждах на няколко школи:
- Айли - имат само съботно-неделен курс, който ще стартира от края на другата седмица. Може би ще имат и вечерен през седмицата, но все още не са сигурни. Казаха да се обадя отново другата седмица.
-Омега - нямат френски.
-Нов Стандарт - само събота и неделя, но се заплаща допълнително по 50 лв. на ниво, т.е. 150 лв. Не искам да доплащам, а и нямам възможност.
-Академия - само събота и неделя. Ще стартират също от другата седмица.
-Тара Актив - няма да организират повече група по френски. Сега започва групата и няма да сформират нови групи.
-Детелина-искат депозит от 160 лв., който се връща след това на курсиста.
Ако някой има още информация или се е насочил към някоя школа, моля Ви пишете. Аз ще си взема уведомлението в понеделник. Исками се да е през седмицата, но не понеделник, ама като няма май ще бъде събота и неделя.

krisska , браво и успешен старт ти желая !   bouquet

Аз още чакам и като гледам възможностите , които си проучила , май ще се откажа от тази програма . Тара Актив ми бяха предпочитани , но така и предполагах , че ще се случи . Намерих си много добра преподавателка и сега уточнявам как , кога , колко и къде ... Нямам време да чакам повече , за съжаление .

# 250
Здравейте,

Ходя на френски от Ноември в Академия и съм много недоволна. В курс за начинаещи съм и мога да кажа, че темпото на преподаване въобще не отговаря на нивото, за което сме записани /на първия урок бяхме взели над 200 думи + граматика - това за първи урок на начинаещи???/. Освен това два- три пъти правихме всичко друго само не и да вземаме материал от учебника, по който в крайна сметка ще държим изпит. Вече започнахме и с учебника, но да ви кажа учителката, която иначе е много симпатична имам чувството, че никога не е учила Методика на обучението по френски или по каквото и да е друго, защото това, което прави на урока е да даде нови думи със скоростта на светлината, пуска един път касетката /урока дори не се прочита. няма нито структура, нито последователност на обучението/ и прочитаме граматиката /а в крайна сметка задачата на учителя е да обясни граматиката и да формелира правилата, което го няма в учебника, иначе аз и вкъщи мога да си извадя думите и да прочета граматиката/. А на въпроса "това как се произнася" /което всъщност е доста съществено, иначе и вкъщи мога да си пусна думата в Google преводача/ получихме отговор "Имате си дискове вкъщи ще си го слушате". Същия отговор получихме и на въпроса "може ли да пуснем това отново". Иначе Владо Василев и хората от офиса са любезни и отзивчиви, учителката е симпатична и забавна, но уви това няма да ми помогне да науча френски и да си взема тестовете. Но както и да е щом сме се хванали на хорото ще го довършим Simple Smile
В Омега съм ходила на английски език и съм изключително доволна нищо общо с френския в Академия. Всеки път се започва с диктовка и упражнения върху взетия материал, после се преподава материал от учебника - прочита се урока, нови думи, после учениците прочитат, упражнения върху взетия материал и най-накрая дискусия на английски - има структура, подреденост, обяснение, въвеждане на правила /пример: сегашно просто време- образува се от това + това + това. Употребява се : изреждат се ситуациите, в които се употребява на бг и те чакат да си запишеш/ и естествено накрая си отличник.

Това е от мен, успех на всички с курсовете!

# 251
  • В страната на бурите
Момичета, може би знаете, но езикови школи Айли и Академия са едно и също - мисля, че фирмата е Номинатус - събират се групи и където има зала - на Гладстон или на Княз Борис - там се провежда обучението. От Айли едно от момичетата в темата за изучаващите английски се беше оплакало от некоректно отношение и неизпълнено обещание за започване на група при взет ваучер. Може да е било инцидентно - не знам.
Аз съм учила навремето език в Айли, преподаваше ни една студентка четвърти курс - филология и си спомням, че не успяхме да вземем целия материал от предвиденото ниво. Сега, в друга школа, преподавателката ни е с опит и въпреки че пак се бърза, смогваме.

Исаках да попитам и за отзиви за езиков център Александър? 

# 252
От Айли едно от момичетата в темата за изучаващите английски се беше оплакало от некоректно отношение и неизпълнено обещание за започване на група при взет ваучер. Може да е било инцидентно - не знам.

Не е било инцидентно. Аз съм за два езика - единият закъсня с една седмица, другият с три.

# 253
Аз също съм за френски. Днес получих смс, че Хекс Интернешънал засега няма да сформират група.

# 254
Аз вчера се записах в Айли за френски от А2. Курсът ще започне от 17.12, но ако не се сформира група ще започне от началото на Януари, което също ме устройва. За забавянето ме предупредиха още преди да ми попълнят уведомлението. А и друг избор всъщност нямам. Работят по Campus.

Общи условия

Активация на акаунт