Отговори
# 345
Оттук прочетох за ЕС България и при тях изкарах 3 нива немски по  Аз мога. Сега карам четвърто, вече платено. И после смятам да продължа още нагоре. Страшно съм доволна. И качеството на преподаване, и организацията, а пък и цените им са доста ниски, имат промоции. Например сега карам 100 часа за 122 лв. Миналата зима записах сина ми там на английски (курс за възрастни)- първото ниво също беше 120 лв , а другите  - две за 400 лв.

# 346
Аз изкарах немски в Кабината, ниво Б2. Много съм доволна, преподавателката Снежана наистина е страхотна. За другите преподаватели по немски на по-долните нива обаче не мога да кажа същото. Имам чувството, че и те самите се учат в момента  Thinking

# 347
Здравейте, искам да помоля за отзиви относно уроците по немски (и френски) в тези 2 школи:
Академия: http://academybg.com/contacts.htm
и
ЕС България: http://www.esbulgaria.com/html/work-schedule.html
Някои от вас посещавали ли са ги и какви са им впечатленията (макар и косвени?)
 Simple Smile

# 348
  • София, България
Мъж ми и брат ми караха немски в Академия. Мъжлето ходеше три пъти седмично, доволен е, но каза че било голямо препускане, не могъл да смогне с темпото. Братлето ходеше събота и неделя и казва, че повече материал вземат, отколкото да го упражняват, не му стигали упражненията. Мъжо е съгласен с това. Седмичната група е била 15 души, а съботно неделната също, но посещаемостта е била средно 10 човека.

# 349
Да, и на мен ми се струват супер интензивни и едно ниво - само 80 часа... Ще звънна утре да питам как стоят нещата в ЕС България, че от сайта им не става много ясно какво точно предлагат...

# 350
Здравейте, искам да помоля за отзиви относно уроците по немски (и френски) в тези 2 школи:
Академия: http://academybg.com/contacts.htm
и
ЕС България: http://www.esbulgaria.com/html/work-schedule.html
Някои от вас посещавали ли са ги и какви са им впечатленията (макар и косвени?)
 Simple Smile
Здравей, аз бях на немски език в Академия. Не се доплаща и дават учебници. Учи се по Berliner Platz. Преподавателят почна много добре, но после започнаха само едни думи и граматика. Изобщо не сме говорили. Иначе като изключим това....другите неща са ок. Може да попаднеш и на добър преподавател.

# 351
  • София, България
Мъжът ми е бил при жена преподавател. Учебници дават да - но само за първото ниво. След това им дадоха наснимани копия, щото чакаха "всеки момент" да пристигнат новите учебници. Може и така да е било, не знам, но всекия момент така и не дойде. Иначе каза, че му е било много приятно на курса, разтоварваше се от работа с него, колегите били готини, ходиха на някаква немска кръчма ... Език не научи, но пък си прекарваше приятно.

# 352
Значи така - обадих се в Престиж и ме информираха, че от 10. 09. започва група интензивно обучение по немски език - ниво B1, но са само 3-ма записани курсисти, а за да се образува група са необходими поне петима. Апелирам който има желание да учи немски (интензивен курс: всеки ден от 13,15 до 17,30) да ми пише, защото трябва поне още един ентусиаст ;/
Поздрави и благодарско за споделените впечатления Simple Smile

# 353
  • София
нова програма ще има ли от тази есен

# 354
Здравейте, имам следния въпрос-в сайта виждам, че програмата е валидна до 2013? мога ли да кандидатствам сега? Виждам, че и шоф. курсове също попадат....

# 355
# 356
  • София
о супер

# 357
  • на 90 км от морето
Здравейте  Simple Smile

Бихте ли ми препоръчали школа по Италиански - за Шумен? Или такава, която предлага дистанционно обучение.

Благодаря предварително на отзовалите се   bouquet

# 358
  • Пловдив
Моля ако някой има впечатления от курс по немски език за начинаещи за Пловдив да ги сподели  Simple Smile. Изпратила съм запитване до няколко фирми, но предпочитам да имам и информация от някой, който е изкарал курс. Някой има ли опит с фирмите: НТС Инженеринг, Евроалианс, Дружество Наука и Знание, ЕТ" Иванка Мужикова - Микс" /ЦПО Изоблок/, Сдружение Център за развитие -Тера, ЦПО към Образователни технологии - София?

Последна редакция: чт, 04 окт 2012, 14:14 от buzanka

# 359
  • София
Стартира приемът на документи по проект „Аз мога повече”
05.10.2012
 От  15 октомври 2012 г., във всички бюра по труда в страната стартира приемът на документи по проект „Аз мога повече”

Общи условия

Активация на акаунт