Отговори
# 75
Здравейте, а желаещи за испански има ли? Дали някой е проверил школите и кога ще има курс по програмата?

# 76
Момичетааааа, никой ли не иска да учи италиански?
Вече се колебая само между две школи - ОМЕГА на Витоша и АЙЛИ (Академия, Номинатус) на Гладстон  Thinking
Никой нищо ли не знае по въпроса?  ooooh! ooooh!

И аз съм решила да е италиански, обаче май почтни няма желаещи

# 77
Вече се колебая само между две школи - ОМЕГА на Витоша и АЙЛИ (Академия, Номинатус) на Гладстон  Thinking

Така е, трудничко е малко с кандидатите. Аз категорично се спрях на Омега, но пък сега е по-големият проблем - ОЩЕ НЕ СЪМ ОДОБРЕНА.  Та впрегнах остатъците си от търпение и чакам резултат. После пак ще гледам къде има курсове.

# 78

Така е, трудничко е малко с кандидатите. Аз категорично се спрях на Омега, но пък сега е по-големият проблем - ОЩЕ НЕ СЪМ ОДОБРЕНА.  Та впрегнах остатъците си от търпение и чакам резултат. После пак ще гледам къде има курсове.

И аз още не съм одобрена, но пък като няма  желаещи за италиански език , и да ме одобрят не знам какво ще правя. Но няма от сега да го мисля. То май в бюрата по труда не действат особено бързо Simple Smile

# 79
Здравейте Simple Smile
Аз си търся дневен курс през седмицата по испански език. Вчера пуснах имейл на всички фирми, които предлагат испански, но ми отговориха само 2. Не че ми е спешно... но искам като пуснат новата вълна този месец (надявам се) да съм наясно с възможностите, ако не - да помисля за нещо друго. Някой да е търсил и да знае нещо по въпроса. Ето какво разбрах по моя случай, ако някой се интересува:
Милениум (Биг Бен) - имат дневни курсове, ако има желаещи
Омега - нямат
Иберика - нямат

# 80
  • В страната на бурите
И Омега и Айли ще имат курсове по италиански до няколко седмици - поне така ми казаха. Омега от началото на април - имат и дата.  Има ли някой отзиви за тях?

# 81
Здравейте Simple Smile
Аз си търся дневен курс през седмицата по испански език. Вчера пуснах имейл на всички фирми, които предлагат испански, но ми отговориха само 2. Не че ми е спешно... но искам като пуснат новата вълна този месец (надявам се) да съм наясно с възможностите, ако не - да помисля за нещо друго. Някой да е търсил и да знае нещо по въпроса. Ето какво разбрах по моя случай, ако някой се интересува:
Милениум (Биг Бен) - имат дневни курсове, ако има желаещи
Омега - нямат
Иберика - нямат

Допълвам:

Информационно обслужване – само онлайн курсове
Софийски университет "Климент Охридски" Университетска кооперация "Западни езици" – нямат дневни курсове
Нов стандарт – нямат дневни курсове

# 82
Аз пак да питам - желаещи по тази програма да учат гръцки? Събирам още 2-3-ма желащи, защото всички доставчици се дърпат поради липса на хора...

Аз съм ЗА... обаче бях избрала ИЧС, а те пък били в списъка с доставчици в процедура за прекратяване на доставянето на услугата- та днес не ми издадоха ваучери и ме пратиха да си търся друг доставчик... ако имаш някаква идея, отзиви и мнения от определна школа съм насреща стига да е добра.... загледах сега тези Номинатус- курса им започва утре.... да се мятаме там????????

# 83
Заек 10, утре ще ги позвъня пак школите в София, защото Номинатус имат една особеност - искат групата да е само от хора с ваучери, за да си гарантират 3 нива.
Това че са обявили дата от днес нищо не значи (поне преди месец не значеше)...
А ИЧС бият отбой, така ли?

# 84
Заек 10, утре ще ги позвъня пак школите в София, защото Номинатус имат една особеност - искат групата да е само от хора с ваучери, за да си гарантират 3 нива.

ИЧС казаха, че им трябвало група от поне още 2-3 души, но до този момент бият отбой- иначе ги преслушвам тях на ежедневна база...
в Номинатус пък на мен такова нещо по телефона не ми споменаха.... ма знам ли- ти ще кажеш...
при наличие на информация казвай- през това време аз ако успея да стъкмя нещо- те уведомявам....
ма трябва да го изберем поне да е читав тоя доставчик, което в нашия случай май няма да е лесна работа- тъй като няма желаещи.....

# 85

ИЧС казаха, че им трябвало група от поне още 2-3 души, но до този момент бият отбой- иначе ги преслушвам тях на ежедневна база...
в Номинатус пък на мен такова нещо по телефона не ми споменаха.... ма знам ли- ти ще кажеш...
при наличие на информация казвай- през това време аз ако успея да стъкмя нещо- те уведомявам....

и само да добавя.... в Номунатус курса стартира от 29/03, чух ги, нямало проблем да се започне от тази дата или ден два по-късно....също няма проблем и дали имаш ваучер или не.... та ако намериш ти по-добръ варианто от този- споделяш....ако не, казваш дали това е Ок за теб и давай да започваме  Grinning

ма трябва да го изберем поне да е читав тоя доставчик, което в нашия случай май няма да е лесна работа- тъй като няма желаещи.....

# 86
  • София, България
Ох, отдавна не сте писали, но мен оня ден ме одобриха и вече три дена съм във филма с избора на школа. Търся ИСПАНСКИ за начинаещи - ДНЕВНА група. Маита5, ти откри ли нещо? А нещо не мога да се справя и с актуалния списък с доставчиците ...

# 87
Здравей радос,
бях ти писала и в другата тема - в Космос имат дневни курсове.
В Леника също звънях преди 2-3 седмици, но те искат курсистите да са само по програма Аз мога.
Аз чакам новата програма Аз мога повече, но се чудя още какво да запиша.

# 88
  • София, България
ЛЕНИКА са се отказали от участие в Аз мога - вчера им звънях.
АДЕКО също са се отказали. Явно бюрократщината наистина е в повече.

А в КОСМОС искат предварителна гаранция от 200 лева, която ти връщат уж на края на курса. Няма откъде да им извадя 200 лева сега  Rolling Eyes

# 89
А в КОСМОС искат предварителна гаранция от 200 лева,

Виж какво пише в сайта на Космос "Гаранцията за добро изпълнение за сутрешните курсове е в размер на 100 лева." - http://cosmos-edu.org/index.php?page=204&lang=1&menu=

Общи условия

Активация на акаунт