Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 82-ра тема

• 158 319
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Аз пак съм на сладка вълна - Шоколадови квадрати с бисквити, бадеми и стафиди - компилация от няколко рецепти

# 676
Деликате,Мег,Фани,благодаря ви!
veni_mh,радвам се,че ти харесаха баничките,снимай и ти и показвай смело своите газби,тук приветстваме всяка идея!
Лабрекс,със всяка марка кори ще станат,импровизирай смело,ти си майстор,ще ги направиш чудесни,уверена съм! PeaceВкусна супичка и пържолка при теб!
Вени,още веднъж ме трогваш с милите си думи,което безкрайно много ме радва! HugХлябовете ти ми взеха акъла-нереоятни хрумвания и комбинации предлагаш,ще трябва да ги пробвам!!!
На Юлето карфиолената супичка ми възбуди любопитството.
Деликате-вкусни ястия и много любими и на мен. Peace
Луча,страхотни торта и венец,да ти е здрав и щастлив рожденника!  bouquet
Фани,и твоите мидички изглеждат чудесно,напълно разбирам защо си пострадала! Party
Бенитка-харесва ми тирамисуто ти много!Както и на надето и Меганс крем-карамела Crazy!

Днес ще се запиша с  мноооого вкусната бисквитена торта на Аелис ,благодарности за рецептата!!!  bouquet  bouquet Hug

# 677
  • ВАРНА
Venetta ппикантния хляб е чудесен,а този с броколи и кашкавал си направо попадение-много интересна комбинация!
Денерис едва ли са останали от мъфините за показване още,толкова са апетитни.
ditsan нищо чудно ,че само парченце е останало за снимка от баницата....с тази коричка...
lu4a тези мъфини, с какво за глазирани?А квадратите са направо неустоими.
megansg цялото ти меню е много приканващо.
marabu метни едно парченце.... Wink
 За нас едни трюфели със сирена,плодове и ядки за един дълъг,винен следобед

смилянска,музикална салата

свински кебап с картофено пюре

# 678
  • Географският център на България-Габрово
Вниманието ми спряха захарните възелчета от блогът на Аелис,та веднага ги спретнах.Благодаря ти Аелис най вече за бързата вкусна и чудна рецепта.Стават толкова пухкави и мекички че свършват за отрицателно време.Снимката е правена от телефон ще ме извините ,но все пак се добива представа за тези вкусни възелчета

# 679
  • София
Страхотни рецепти чак ми се доядоха всички Laughing ще пробвам някоя от тях Hug Hug скоро ще покажа и мой неща  Hug   bouquet

# 680
  • Пазарджик/Лондон
dunia53 , чудни са ти възелчетата - вярно е, че много бързо свършват Hug.

иланг-иланг, много апетитни трюфелчета Hug.

еликсир , ама много красива тази торта , очите ми останаха в нея Hug.

# 681
Е, страхотни неща творите! Heart Eyes
Искам да отбележа че когато готвя,винаги всичко гледам от тук.Прекрасни сте Simple Smile Макар и рядко да се включвам всеки ден ви следя иииииии ..... 
ето ги моите :

Бисквитена торта

и яйца в доматен сос   chef

# 682
иланг-иланг , идвам у вас на винен следобед  car003  Wine Glass Мъфините са с глазура от пудра захар и портокалов сок- съотношение на око, докато стане гъста каша.
еликсир , тортата е страхотна!  bouquet
Тези възелчета на Аелис май и аз ще ги правя скоро и без това съм се захаросала вече eat

# 683

фрикасе за децата
пилешка каша(по рецепта на баба ми)

чийзкрем със сладко от боровинки

# 684
  • забравих си мисълта...
Денерис, разкошни шоколадови мъфини, както и всичко останало при теб.
Ditsan, отново подстрекаваш.
Lu4a, много обичам сладкиши с лимонов или портокалов вкус, а и шоколадовите квадратчета изглеждат много предизвикателни.
Megansg, супичката с пиленце е невероятна, не бих отказала и на останалите ти ястия.
Елексир, много си мила, аз казах просто това, което виждам, както сега и бисквитената ти торта ме накара да гледам в захлас. Много е красива и апетитна.
Иланг-Иланг, благодаря и на теб, твоите трюфели също са невероятни, неустоими са.
Polihronovaa, много е вкусно и при теб

От мен от днес Китайско зеле с ориз и домати

и сладкиш от многолистно тесто с пълнеж от ябълки, извара, стафиди и крем ванилия  .

Последна редакция: нд, 27 фев 2011, 10:13 от Venetta

# 685
За днес един много приятен и лек сладкиш ,който видях тук ,не помня от кой беше рецептата -Сладкиш с карамелизирани ябърки и готови кори.Аз обаче нямах бадеми и сложих орехи.

# 686
Днешната следобедна закуска - тутманик и кекс /стария кекс в нова форма   Grinning

# 687
Здравейте   bouquet
Аз последната седмица кръвдодарих и имах официално оправдание да ям с килограми шоколад  Crazy Та чак днес се захванах с готвене.  Whistling
Иланг-иланг много закачливо име на салатката  Joy

От мен пиле с грах и салатка с моркови

Много хубава вечер ви пожелавам   bouquet

# 688
  • Пловдив
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА
megansg Пак си спретнала много и  великолепни неща... Hug

marabu  баничката ти е толкова привлекателна чееее Crazy Crazy

lu4a  компилацията от няколко рецепти се е получила страхотна  Hug

еликсир  оххххх Crazy Crazy каква торта розова мечта си сътворила  Crazy Crazy  bouquet

илинг искам от трюфелите да си взема  Flutterмного примамливи са Hug Hug

ДУНЯ тези възелчета като пиленца в гнездо си ги спретнала.Много апетитно изглеждат и аз ще пробвам рецептата на Аелис тя винаги хубави рецепти ни предлага.

polihronovaa тортичката ти много красива с този розов крем БРАВО Hug Hug

мама засмяна ,Суха Мащерка ,MG18 И ВСИЧКИ НЕ СПОМЕНАТИ МНОГО ХУБАВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ СТЕ ПОДНЕСЛИ! Hug  bouquet

Днес нали е голямата задушница та правих едни питки  да раздам за  БОГ ДА ПРОСТИ импровизирах  малко и се получиха  страхотни питки .
ПИТКИ СЪС СИРЕНЕ И МАСЛИНИ рецептата е на Селма от Венец  от кифлички   ..

ВЕНЕЦ ОТ КИФЛИЧКИ .
 БЛАГОДАРЯ ТИ СЕЛМА тази рецепта е страхотна за пореден път я правя ...

ОБИКНОВЕН ХЛЯБ

РЕБЪРЦА НА ТИГАН

ПИЛЕШКИ ДРОБЧЕТА С ПУШЕНО СИРЕНЕ  

# 689
Добър вечер, страхотни сте всички  Hug
От мен сладкиша с карамелени бонбони на илрай78,   bouquet

пържени филийки и пица

Лека вечер!

Общи условия

Активация на акаунт