ПЪРВИ клас - епизод 20

• 30 326
  • 759
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Честит празник и от мен! Честито и на имениците!   bouquet

Амбер, честита прическа на Светльо! Единият ми юнак също е с по-дълга коса, първият път като го постригахме и аз дълго време не можах да свикна  Simple Smile

Тедка, наистина много хубави снимки и...модели  Simple Smile

И Сани е от изостаналите - без гадже и тръпка  Simple Smile

Благодаря на всички, които писаха по моя проблем   bouquet Засега юнакът го лекуваме от грип, прихвана от Сани (другият също). Лимфните възли се стопиха, като с магия, чак педиатърката не можа да повярва, но лошите кръвни изследвания си остават. В началото на март, като позакрепне, ще направим нови. Дано причината да е била честите боледувания напоследък, от Нова година са ходили само три дни на градина все са болни  Cry

# 346
Добро утро! Laughing
Честит рожден ден на Станислав!Нека расте здрав,щастлив и много успешен за радост на близките си!Весел празник! bdbaloni baloni
Петьо прекара един уикенд без грам писане-братчето на мъжа ми имаше рожден ден и купона беше двудневен.Направих му лоша услуга изглежда,защото не искаше да ходи днес на училище защото било празник.Като видя,че няма измъкване реши да пробва и с болки в корема.И това не му се получи и отиде на училище преди малко.
Теди,страхотни снимки! Hug
Приятен ден! Peace

# 347
  • Русе
Честит празник на днешните рожденици, именници, влюбени и пияници  Mr. Green   Hug Hug

# 348
Честито на всички празнуващи днес и от мен.   bouquet

# 349
Вчера Петьо се прибира и крещи от вратата "мамо,на улицата има линейка,сигурно някой е умрял".Да се смея ли,да плача ли? Rolling Eyes
Пак вчера ме пита защо на рекламата на боб "Крина" има червена точка с цифрата 18.Обяснявам му аз по принцип кога и за какво се поставя тази червена точка,а той ми отговаря "тези са луди,за един прост боб да ни слагат червена точка". Crazy
Напоследък почна да ми задава много въпроси по време на гледане на телевизия.Изглежда го мъчи когато не е схванал нечии чувства и причини за някои неща от живота.Скоро ме пита "мамо,защо ги гледаш тези новини след като те натъжават и само цъкаш с уста?.По-добре пусни малко музика и да потанцуваме.". Thinking

# 350
Честито и от мен на всички празнуващи днес. Поне избор на празници има.. Wink
Моят син и той няма гадже. Но пък си има 2-3 любимки. Седи с 4-та...изобщо...все девойки покрай него  Heart Eyes

# 351
Бъдете вечно влюбени, пияни от любов!!!  Heart Eyes

Пак вчера ме пита защо на рекламата на боб "Крина" има червена точка с цифрата 18.Обяснявам му аз по принцип кога и за какво се поставя тази червена точка,а той ми отговаря "тези са луди,за един прост боб да ни слагат червена точка". Crazy
deyzi, да ти кажа и аз първоначално се позачудих за тая червена точка  Mr. Green

Аз съм пропуснала, какво е това състезание "Аз и числата"? Задачите са първи клас ми се струват много лесни. Утре ще ги разпечатам и ще ги дам вечерта на Габи. Разпечатала съм й коледните и великденски сътезания и май ще я записвам на великденското тази година. Някой друг ще участва ли?
very nice, откъде имаш инфо за съзтезанията, моля те, пусни ми линк, ако има! Специално за Варна ме интересува

Моето наборче приготвя старателно една валентинка и като го попитах на кого ще я дава - каза - на тати!  Mr. Green Е, за да не остане мама на сухо, обеща и на мен да направи Simple Smile
Обясних му, че празникът е за любовта между мъж и жена, тогава се позамисли и отсече, че няма да го празнува. Подкачих го за "възлюбената", дето я подозирам, но не би... Явно нещо са се скарали. Ще го видим довечера какво ще каже Simple Smile
Още веднъж - прекрасен празник на всички, усмихвайте се!! Laughing

# 352
  • При децата ми
Честит празник мами! Hug Бъдете много влюбени, обичани и желани! Heart Eyes Честит имен ден и на именниците!  bouquetИзобщо всеки, който празнува днес да се чувства поздравен! Simple Smile
Марти, също няма гадже Winkиначе често казва, че момичетата от техния клас ги гонели, защото искали да ги целуват, а те се криели в мъжката тоалетна, ама имало и такива момичета, които влизали и там... Rolling Eyes
Той от днес е на училище, всички в техния глас ги повтори вируса, независимо, че имаха грипна ваканция. миналата седмица и него го повтори и аз го оставих вкъщи цяла седмица, в класа им са били от 4-5 до максимум 8 деца през седмицата. Пуснах го със страх, ама дано няма повече болни! Praynig
Весел празник и успешна нова седмица на всички! newsm10

# 353
Hrispa76 , лека седмица и на теб, и дано болестите да стоят далеч от нас.  Praynig

# 354
Честит Свети Валентин на всички влюбени  Grinning
Честито и на рожденниците ни!   party023  bigdance2
Радвам се, че снимките са ви харесали. Наистина е хубаво местенцето там и скоро пак ще го посетим. Тука има и още снимки, ако на някой му се гледа- http://www.flickr.com/photos/13879848@N04/

Вчера Монката се разсипа от учение милия, ама имахме доста да наваксваме. И към 2ч като обядвахме, като го хвана лигнята, като почна да е хили, ама пръст да му покажеш- умира от смях. Викам си-  не му се отразява добре ученето на детето... почна да изперква  Mr. Green
Следобеда пък решава задачи, решава... от детката се чува любимито  му филмче с Чалдър някакъв си. И ми се примоли за почивка, аз - НЕ! И той - Ама ти ако изпуснеш една серия от любимия ти сериал "Забранения плод", как ще се чустваш, а?  Стана ми едно смешно.. и го пуснах да си гледа филмчето.

# 355
Тедка, страхотни са и останалите снимки.  Heart Eyes

# 356
  • софия
Гледам , че остават 11-12 седмици до 20.05. Кога се започва читанката? Като свърши буквара не виждам кога ще я изчетат! newsm78

# 357
gabelas17 , най-вероянто, като свършат буквара, ще започнат с читанката.  newsm78
Ще си я прочетат, спокойно. Преполагам, че материалът е точно разпределен.  Wink

# 358
Аз пък забелязах, че по математика не са минали и половината учебник...

# 359
*Тедка*, страхотни снимки! ОБожавам коне и фотографа е много добър! Браво!

maiadate, виж това, а ето и стари задачи, давани преди. В гугъл има още доста инфо като напишеш "великденско математическо състезание", може да разгледаш и коледните, аз и тях й разпечатох да решава, за да видя дали не са много трудни и да се стресира, че не може нищо да реши, но се оказа, че може да ги решава.

Общи условия

Активация на акаунт