Звездни компромати-93

• 51 444
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
  • Балчик
Мадлен Алгафари голяма любов беше с това момче цяла вечер
Това момче какво и се пада  Thinking
може да и е фен , тя носи харизма  Peace

# 676

От това, което видях, не останах с впечатление, че е фен Wink

# 677

newsm78 Аз затова се изненадах,защото и на мен ми прозвуча като да е било нещо по-друго  Thinking
Тя нали си е омъжана за Нидал Алгафари?А и това момче не е ли доста по-младичко от нея  newsm78

# 678
  • София

Влюбих се в таолета - ще ми отива  Heart Eyes Мадамата е страхотна на тези снимки.

# 679
А на мен нейните крака много ще ми отиват,ама....

# 680

newsm78 Аз затова се изненадах,защото и на мен ми прозвуча като да е било нещо по-друго  Thinking
Тя нали си е омъжана за Нидал Алгафари?А и това момче не е ли доста по-младичко от нея  newsm78

Преди време бях чула, че се развеждала. Може и да няма нищо вярно в този слух, разбира се. А момчето - да, наистина е младо, около 20-23 годишно. Вероятно се занимава с танци, защото беше наистина добър. Бяха компания от около 7-8 жени и това момче. Но не забелязах момчето да обръщаше внимание на останалите. Имам и снимка, но не искам да я пускам тук. Не е кой знае колко компроматна.

# 681
Не ми се вярва да има нещо между тях.
Та, този е дечко...

# 682
Сега гледах Горещо със Светлана Василева, където Ивелин Попов я е нарекъл зародиш. Да се чете Запорожец.
Много...хм, зле.

# 683
  • София
Нали и  Мадлен Алгафари  участваше в някакво танцувално шоу по БТВ,това беше партньора и там.Ще съм много изненадана да има нещо между тях,та той е дете!
Ето го тук,към края на интервюто я изненадва:
http://www.btv.bg/shows/deniat-e-prekrasen/videos/video/41535683 … e_i_lyubovta.html

Това за Запорожеца просто ме разби като я гледах!Не съм предполагала,че има толкова тъпи същества,честно.

Последна редакция: вт, 15 фев 2011, 19:01 от didito.

# 684
# 685
  • София
И нещо ужасяващо, Сюзан Съмърс, позната на нас от семейното сериалче "Стъпка по стъпка":
1

2

На мен нито Риана, нито Джей Ло ми харесват на горните снимки.

Shocked #Crazy
Любим сериал ми е "Стъпка по стъпка" Страхотно изглеждаше там Сюзан Съмърс. На какво е заприличала сега  Tired

На 65 години е!

# 686
Да, някой каза , 4е е над 60, но дори Лили Иванова изглежда естествена пред нея.

# 687
  • София
Дидика-само загатваш...целуваха ли се двамата,Мадлен и момчето?

# 688
Сега гледах Горещо със Светлана Василева, където Ивелин Попов я е нарекъл зародиш. Да се чете Запорожец.
Много...хм, зле.

Sick, не очаквах да е чак толкоз тъпа  Sick Друго не схващам, каза че харчи по 5 000 евро на месец, как ги вади тия пари с кухата кратуна  Crazy

# 689
Беше описано в темата "Знаете ли кого видях" как точно ги вади Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт