Отговори
# 600
  • Пловдив
Честит ви празник момичета - кой каквото е решил да отбележи!   bouquet
Ние с малкия днес украсихме вкъщи за таткото с червени балони сърчица (е повечето спукахме, ама два останаха) ,да го изненадама като се прибере от работа. Обещал е да ни готви той тази вечер - някакви спагети и той лично щял да си ги полива с вино, ама ние с малкия ще сме на сок (само татито ще се разпише и на двата повода)  Whistling
Искам да ви честитя новите покупки - развихрихте се всички вече, хайде качвайте и в албумчето да оплакнем око и ние вече напазарилите  Wink Браво на направилите ремонта или на започналите го поне - аз напоследък съм се замислила как ще се справим със смяна на дограма и боядисване и слагане на тапети с две бебета вкъщи...  newsm78 Не успяхме да заделим парите за ремонта и ще трябва да го отложим за след раждането - дано се чувствам добре скоро след това ,че иначе не се виждам...  Shocked А така ми се искаше да не се занимаваме с такива неща с бебе вкъщи... Като гледам и шкафовете няма да ми стигнат за багажа на четиримата - има доста което да се обмисли в тази насока, голямо пренареждане на багажа ще пада...  hahaha
Иначе с баткото вече пробваме многократните памперси - обнадеждена съм от гледна точка практичност и икономия на средства - още от сега ликвидирахме месечния харч за памперси (със 400лв еднократна инвестиция предварително разбира се, но се надявам да избием поне два пъти сумата с бебо  Mr. Green ). Дойде ни вчера и бъгипода - ще кача снимки като остане време да го сглобим и да го пробваме на количката, ама нещо много тесен ми се вижда, а за спане за дете над година и половина се видя , че е абсурд (жалко за мен, че така ми се искаше да спят и двамата навън лятото при разходките, ама явно ще се прибираме всеки път...).
Аз много се напънах с разходките край хубавото време и резултата не закъсня- три дена съм с луди контракции, и магнезия и но-шпато не помагат почти, даже започнаха някакви силни и остри болки във влагалището , само си стискам палци да не стане някоя беля толкова далече от термин... утре съм на лекар да видим какво ще каже, че съм на тръни и не смея нищо да подхвана. Вкъщи мъжо чисти с прахосмукачката вече месец - много ми дотежава и ми засилва много контракциите, та съм му оставила тази задача на него (не мрънка изобщо, което чак ме очудва, даже с парцала мина вчера той  Wink ).
Мони - какви са новините при вас, как е Бо с апетита!?

# 601
Мамчета... имам кафеви петна по превръзката си... идеи?

# 602
Мишела момче е, ама той от детската градина си е влюбчив. Досега ми разказва как го е подарил, как са го засрамили.Въобще големи трепети и тревоги, че нашата любима има много обожатели Simple Smile
Днес май има вълна сънища, та да споделя и аз. В събота заспах зверски уморена(обиколка на Пловдив, гости до 1 ч) и съм спала толкова дълбоко, колкото не помня откога. И започвам да сънувам аз, че съм на дело в съда, но все ми се налага да ходя до тоалетната да се преобличам. При третото излизане от залата не издържах и се събудих- вир вода мокра от потенето.Явно сънищата ни имат сериозно значение понякога Simple Smile Та във въпросната нощ станах само веднъж, за разлика от днес, когато ставах през час и след 5 часа не можах да заспя....

# 603
  • Пловдив
Аз доколкото знам при такива се ходи веднага на лекар имала съм в началото и бяха от съсирена кръв) , ама причините май само с преглед могат да се установят.  newsm78 При мен не беше нищо притеснително и не се повториха след това  Whistling

# 604
Честит празник на всички влюбени и загубени  Mr. Green

Аз да обява само за бургаските мами, че датата на срещата е 27 ми, в 15.00 часа в Luxury cafe (срещу автото)    http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=536308.new#new  Айде дано групичката ни се увеличи Simple Smile

# 605
LadyDiDi - Бих звъннала на доктор..
milotolu6ka - Благодаря за инфо-то.
Аз пък до сега бях на една видеоконференция, но бебето така ме шутира, а и вътре няма никакъв кислород, та се разкарах от там. Писна ми да работя... А снощи не можах и аз да спя - кошмари, батето нещо приплакваше през 10-тина минути, че ръчичката го боли.. Кошмарна работа, събудих се като пребита

# 606
Здравейте и от мен.Искренни и сърдечни съболезнования на пострадалите мамчета дано господ им дава сили.  Flowers Rose Flowers Rose  Честити празници на всички кой какъвто празнува   bouquet Незнам как сте си направили снимките на предполагаемите бъдещи бебоци ама при мен нещо не се получи и се отказах.Затова намерих друга програмка и вижте какво се получи. http://www.prikachi.com/images/957/2983957T.jpg

# 607
Дидка, отиди на лекар. Пий и 2 но шпа ако имаш преди това.

# 608
Ето го и самият сайт тук поне са облечени бебоците  Wink

# 609
Здравейте и от мен отбор априлски мами и честит ви празник Heart Eyes С интерес чета всичко, което пишете, но до сега така и не съм се включвала Blush нашето малко момченце трябва да се роди в края на април-терминът е за 28-ми, но за съжаление знаем много малко за него. Има вече бъдещи мами, които знаят приблизителни ръст и тегло на бебчетата, но нашета докторка такава информация не дава SadЗа съжаление, тук, в Русе ходим на по двама лекари-единият работи с касата, не дава почти никаква информация, а другият-дава, но срещу минимум 20лв.Така е в нашия град!

# 610
Мерси, мамчета, ще се изстрелвам май към болницата Sad

# 611
 newsm78 Май забравих да го дам адреса ама вие ще ме извините де какво да се прави бременска му работа.От бременноста ще да е  smile3534  http://www.makemebabies.com/

# 612
Аз за Окръжна болница съм чувала само хубави неща. Моята братовчедка е лекар, нейния приятел работеше със стволови клетки и каза, че са много добри лекарите, отделението и стаите. Понеже от 2 години някъде има родилно там, лекарите не искали пари под масата и разни такива. Аз съм си избрала две болници - едната окръжна и Тина Киркова. За сега ходя в Киркова на тонове и УЗ, когато е необходимо, но до последно ще видим къде ще ме закара мъжа Simple Smile

# 613
Диди, обади се на акушерката си или направо в болницата, все пак недей да се паникъосваш преди да ти кажат какво е, може да е нищо притеснително  Hug

VelislavaCH, добре дошла Simple Smile

delilah, успех утре на прегледа! Кои многократни памперси ползваш?

Ние вчера почти привършихме ремонта на стаята, остана само още един пласт боя да се сложи и разни неща по прозореца, свекъра си знае Simple Smile После да закачим разни неща по стените за декорация и ще ми правят един вграден шкаф.

За чистенето, аз си чистя, мия, търкам бани, даже градината поизчиствам от време на време. ММ се включва, но твърде рядко Sad А и често аз не го дочаквам докато се накани аз вече съм изчистила Simple Smile

# 614
Дидка ако се изтрелваш към болницата знай,че ние сме с тебе и стискаме палци всичко да е наред  Praynig Ще те очакваме с нетърпение да ни донесеш хубави новини.Добре дошла Велислава   bouquet лека бременност и на пролет едно малко и пухкаво  newsm30  и не се притеснявай и ние не знаем много за нашата бебка,но като отида на консултация смятам да разпитам доки подробно и ако нещо ми се опъне ще го  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт