Отговори
# 615
Мони,кажи как е Борисчо,добре ли е? newsm17

# 616
Отлагам изстрелването с час-два  Rolling Eyes ще видя как ще се развият нещата, пък и не мога да се свържа с ММ, сигурно е в операция  Cry Иначе си стегнах чантичката с документите и бях почти на вратата, ама заваля и се отказах  Laughing
Meleean, паниката ми премина и сега похапвам почти спокойно  hahaha Телефонът на денонощния акушерски юнит е на speed dial, само да реша и съм там.
Мерси на всички за подкрепата Hug

Добре дошла на VelislavaCH! Вече си записана в списъка - номер 209! Колко много бебета ще се появят април  newsm32 newsm32 newsm32

# 617
Благодаря ви, мами! За мен е удоволствие да съм в редиците ви! Simple Smile

# 618
Здравейте,бях питала по-предните дни дали има някоя от вас да са и правили серклаж,защото аз имам такъв и се чудя какво е усещането при свалянето му ..  Thinking

# 619
Гери, мисля, че тук няма мами със серклаж.
Но в предната отчетна тема имаше 2 мами така и до колкото си спомням махането не било мн гадно. Все пак можеш да потърсиш някъде из темите за такива майки.
Не е ли рано да го махат?

# 620
Момичета, каква е фесйбук групичката ви? На първа страничка има написано, но няма линк. Също така споменахте някакво албумче?  Simple Smile

# 621
  • Пловдив
delilah, успех утре на прегледа! Кои многократни памперси ползваш?
Бумджиниъс и Фъзи бънц съм си купила - засега и двете се държат много добре, надявам се да са така и за бебо и да са му удобни.  Peace

# 622
  • sofia
Здравейте,бях питала по-предните дни дали има някоя от вас да са и правили серклаж,защото аз имам такъв и се чудя какво е усещането при свалянето му ..  Thinking
Една моя приятелка беше със серклаж и през двете бременности. С първата не е имала болки при свалянето му и веднага се е сдобила с 4 см. разкритие. Но при втората каза, че много я е боляло, но била тръгнала инфекция и затова. Иначе след свалянето на втория серклаж се сдобила с 7 см.

# 623
ехо искам и аз линка за facebooka, ако може и албумчето също newsm03

# 624
качих снимки в албума,на нашата кошара и някое друго боденце.Имаче имаме още покупки но друг път пак ще кача.Само не съм написала име,защото нещо не разбрах Embarassed

# 625
Здравейте, мами и от мен днес! Честити ни  празници! Дано сърцата ни винаги бъдат изпълнение с много любов и топлина, не само на този ден !!!!!
Да се включа и аз по темичките на бързо и да Ви се похваля с няколко неща Simple Smile
Първо сме почти готови с подредбата на стаята след един weekend, в който всичко беше наобратно, но.....имаме си нов гардероб - по - голям и по - функционален и имаааааа място за леглото на Жоркото, което е най - важното Simple Smile))))
И сега по същество - днес бях на ЖК - доки ме гледа много обстойно - всичко ни е наред - растем със седмица напред и по ехограф сме в 33, а иначе в 32 от утре. Каза ми, че имам всички показания за нормално раждане, което много ме зарадва и също така ме успокои за обстановката в болницата при него, включително, че ще има и VIP стаи докато аз стигна да раждам Simple Smile т.е. ако реша може да се възползвам. Иначе сме 2060 гр., 42 см и сърчицето ни бие с 125 удара в минутка. Нооооо имам гъбички - направи ми оглед, а не преглед както каза той и сега ще трябва да слагам свещички 3 дни - Gyno - Dactarin. Много ли е гадно и неприятно, мамчета?   newsm78 Никога не съм си слагала такива неща и малко се притеснявам, но за 3 вечери ще го преживея, надявам се!
Та май е това от мен - сега се пробвам и да си видя какъв ще е Жоркото!

# 626
Оф, писах, писах и накрая ми изтече сесията Sad

e.damyanova, чудесни новини!
....е без гъбичките де.... слагането на свещичките само по себе си не е неприятно, по - гадно е изтичането на лекарството след това....дано да се пребориш с гадинките, че аз цяла бременност не мога да ги излекувам!

Хубав празник на всички и една незабравима и романтична вечер ви желая!   bouquet

# 627
  • Червено знаме 11:)
Честит празник на всички влюбени,загубени....и всички именници!!! newsm51 txtloves Two Hearts Two Hearts

Последна редакция: пн, 14 фев 2011, 19:49 от Djulia

# 628
Честити празници, момичета!

LadyDidi,
според мен не се помайвай, а иди да те видят в болницата!

Аз днес бях на ЖК - казаха, че всичко изглежда наред, матката е доста голяма, тоновете са добри, има малко контракции, но няма засега нищо притеснително. Обаче като излизах паднах доста жестоко по стълбите - добре, че не си ударих корема, но имам синини по коленете....Голяма каръщина....

djulia,
"Загобени" загубени ли значи? Wink Много се озадачих първоначално Grinning

# 629
Честит празник на всички!
Ние с дъщерята вчера спретнахме една тортичка във формата на сърце,покрих я с червен фондан,надписахме я с любов за мъжлето и я украсихме със цветни сърчица!Много се изкефи днес,дори я снима с телефона,да покаже на колегите колко го обичат неговите две(за сега) момичета. Mr. Green

Hope78 утайката при бременни жени нормално може да бъде до 112.Твоята не е много повече.Може и някаква вирусна инфекция да караш.Странно ми се вижда да се атакува веднага с антибиотик.
Дидка стискам палци да не е нещо сериозно. PraynigПише като се върнеш от болницата!
 Преди два дни обсъждахте пъпчета и линеа негра-е писах,писах и като тръгнах да публикувам нета спря и се ядосах #Cussing out
 Добре дошли на двете нови момичета!Пожелавам ви лека бременност!

Общи условия

Активация на акаунт