Kолко харчите за храна на месец?

• 92 516
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 930
  • Berlin
Ами мисля, че Олинеза имат буркани от по 0.5 кг. и по-големи има де, може би 1кг.

# 931
  • Бургас
Наскоро имаше по БТВ репортаж за увеличението на цените на основните храни спрямо миналата година. При картофите то беше 80%.

...
На БТВ отдавна не вярвам.  Naughty
Най-прясното доказателство, че са продажна телевизия е репортажът за перилните препарати.  ooooh!

# 932
Pagocт, е, какво има да им вярваш или не? Миналата година по това време килограм картофи 2 лв. ли бяха?

# 933
Pagocт, е, какво има да им вярваш или не? Миналата година по това време килограм картофи 2 лв. ли бяха?

Не помня колко са били, но сега ги купувам по 80 стотинки.

# 934
Така ли, и къде?

# 935
  • Бургас
Не казвам, че не така!
Просто споменаването на БТВ, за мен не е критерий за достоверност. Даже напротив!

# 936
Женски пазар.
Но ти ако търсиш био - друга работа.

# 937
 viliko, като се разходя до тоя прословут ЖП и ми отидоха спестените от два килограма картофи пари.
Последно взех три килограма картофи на промоция от Т-Маркет за 3,9.
Въпросът не е само до био-мио, а до нещо прилично като вкус и вид.

# 938
viliko, като се разходя до тоя прословут ЖП и ми отидоха спестените от два килограма картофи пари.Последно взех три килограма картофи на промоция от Т-Маркет за 3,9.

Ъ?  newsm78

# 939
  • Бургас
viliko, като се разходя до тоя прословут ЖП и ми отидоха спестените от два килограма картофи пари.
То 3.90 за 3 кила кафтофи хич не ми звучи промоциално. Аз ги купувам за 1.20 на килограм в центъра на Бургас.

# 940
И? Аз купувам картофи средно по 1,30-1,80 лв. за килограм. На ЖП били 0,80 ст., но тъй като живея на другия край на града и ми трябва минимум един транспорт за да стигна до там, т.е. по 1 лв. на превозно средство или общо между 2 и 4 лв. в двете посоки, то има ли смисъл да ходя за по-евтини картофи до там?
Сега стана ли ти ясно или причината да се почесваш е купения от ЖП шампоан?  Grinning

Pagocт, пазарът до мен ми ги предлага на цена 1,30 за дребни като за садене картофи до нормални около 1,80. Какво да се прави? Да отскоча до центъра на Бургас?  Mr. Green

# 941
  • Майничка
Касита, за пресни картофи ли става дума? Че тук са толкова - 1,30 до 1,80лв./кг, зависи от произхода. Старите са по 60-80ст., до 1,30лв.

# 942
 gargamela, не за стари картофи. Пресни имаше отново на промоция в Т-маркет за 1,19 ст.

Ето това е, което търсех  да ви покажа Цените на храните на едро постигнаха нови рекорди

viliko, ми и аз не пазарувам от ЖП, стана ли ти ясно сега, че всеки е различен?

# 943
И? Аз купувам картофи средно по 1,30-1,80 лв. за килограм. На ЖП били 0,80 ст., но тъй като живея на другия край на града и ми трябва минимум един транспорт за да стигна до там, т.е. по 1 лв. на превозно средство или общо между 2 и 4 лв. в двете посоки, то има ли смисъл да ходя за по-евтини картофи до там?
Сега стана ли ти ясно или причината да се почесваш е купения от ЖП шампоан?  Grinning

Tired

Т-маркет са едно от малкото места - от където не пазарувам аз например.
Но това няма общо с темата. Нито елементарните ти коментари.

# 944
Въпросът не е само до био-мио, а до нещо прилично като вкус и вид.

Естествено, че вкусът е на първо място.

А това - откъде, мисля, че вече говорихме - всеки си пазарува от най-близкото и удобно място. Това, че до вас са други цените, не значи, че може да обобщаваме "Скочиха!".

Общи условия

Активация на акаунт