Kолко харчите за храна на месец?

• 92 577
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 975
nana77 , то веднъж направих супа и цяла вечер се бъзикахме, че вече се доближавам до ССФ (почти съвършеннна) и имам прясно сготвено нещо у нас и сега име и на домакиня ще вземе да ми излезе  hahaha. Ей така тръгват слуховете и после ходи обяснявай, че нямаш сестра  Joy Joy Joy

# 976
  • София
nana77 , то веднъж направих супа и цяла вечер се бъзикахме, че вече се доближавам до ССФ (почти съвършеннна) и имам прясно сготвено нещо у нас и сега име и на домакиня ще вземе да ми излезе  hahaha. Ей така тръгват слуховете и после ходи обяснявай, че нямаш сестра  Joy Joy Joy

Направо отивай в Готварския  Grinning

# 977
nana77 , в готварския един път попитах нещо и ме изядаха с парцалите - Клюкарнита и Наш дом са като игра на пясъчника в сравнение със змиярника там  Joy. Това да не знае човек, че Дим син-а на китайците било същото като пелмените се оказа углавно престъпление. Повече не стъпвам. Страх лозе пази...

Последна редакция: ср, 11 май 2011, 00:49 от Богиня:)))

# 978
Нана, пояснявай, че супата не е чорбица бобена Joy.
Инак Богинята трябваше да се жертвоприноши. такваз дума няма, но в случая е идеална.

# 979
Кво толкова ви праши готварския?
За мен е като тихо убежище след ДиС...

# 980
Аааа, и мене не ме плаши готварският, но като бременна и после в майчинство влизах много по-често там, дори има мои рецепти в готварската книга.
Сега мисля да експериментирам една торта и ако стане  - пускам там рецептичката.

# 981
Богиньо, аз ти се радвам, а ти негодуваш.

Моля, скъпи пазаруващи от ЖП, кажете колко чинят краставиците там тези дни, че ми се отвори път до Веслец и се чудя, дали да не отскоча до пазара, но ако са на цени като в Т-Маркет  Mr. Green няма рискувам да навлизам в дебрите му.

# 982
Зависи. Миналата седмица имало по 1.20 до 1.80.Тази - не се знае, цените се променят.

# 983
И при мен са толкова.  Laughing Даже онзи ден взех едни дребни, никакви /нали знаете защо?/ по 0,90 лв./кг.
Благодаря ти, Вилико!

# 984
Е, няма за какво  Hug
Нали за това е темата - всеки да сподели, хората да си сравнят и направят сметката  Wink
Аз например се чувствам прецакана - ако купя нещо на по-висока цена, а после го видя - на по-ниска. Не само за продуктите, ами и за дрехи, техника и...всичко. Обичам да проучвам, да обикалям...

# 985
Кво толкова ви праши готварския?
За мен е като тихо убежище след ДиС...
И за мен е така,но то все като има разбира4ки....май тук в СО са пове4ето та затова.

# 986
  • София
Само да вметна за картофите-е винаги в периода точно преди да излезат масово пресните(което условно е около 1-ви май)старите поскъпват.И това е абсолютно ВСЯКА година.И цената зависи от това колко късно излизат пресните и колко има на склад от старите.Та затова цена 1,80 от магазин си е в реда на нещата.

# 987
Точно  Peace Всяка година наистина на пролет поскъпват старите, а пресните са на още по-висока цена. Но пък за сметка на това - лятото намалява цената. А доматите на пример - миналата година си държаха висока цена до ри лятото, а бяха отвратителни на вкус масово  ooooh!

# 988
Миналата година домати нямаше! Заради дъждовете изгниха . Затова държаха цена, а бяха отврат. За зимата купих 10-на консерви-уж български, уж не знам какви..Отврат. Нищо общо с правените домашни.
Затова тази година още като намеря хубави на добра цена-хайде на консервите  Peace

# 989
Имаше домати. Много домати.
Имам си върл почитател на розовите домати у дома - синът ми. Не обича да яде по принцип, но розови домати може с щайги да омаа.
Та розови домати и биволско сърце купувах с тонове. По принцип през лятото готвя само с такива, че са по-сладки.

Рени, най-хубавите консервирани домати са италианските. Независимо дали от консерва или бутилка. Предпочитам Барила или Дивелла. Чудни са.

Общи условия

Активация на акаунт