Тема Незабравима (Unutulmaz) 164

• 27 727
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
Ей Фокси еднакво мислим .Тук в темата това е заразително  Hug
ми то май всеки се заразява щом почне да пише тук Joy Joy Joy

# 211
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Сайта ми върви кат КАНАЛ-1 на 3-ти март. Joy
Имах, скромен с ценарий на сцена 1-ва, ама няма кога да го пиша. Филма ще почне. Peace

# 212
Момичета нещо за душата преди да сте му се ядосали  Hug
http://www.vbox7.com/play:914e5748

# 213
  • Варна
Здравейте, компанията! wavey
Готови ли сте?!... Popcorn smile3546 Wine Glass morning smile3545 smile3545 smile3545 newsm66 fingerscrossed

# 214
Имах, скромен с ценарий на сцена 1-ва, ама няма кога да го пиша. Филма ще почне. Peace

Има още половин час.Нали знаете,че почва в 23.00чНикога не е почвал навреме в22.45ч

# 215
  • София
Ей, ме и мене, Незабравими!   bouquet
Сварих за вечерната проверка, курдисана съм, придърпала съм чаша червено винце, каминката е на 6, сега остана да си примъкна каската и една щайга за гилзите и съм ОК!

Ха, наздраве! newsm24 newsm24

# 216
Някой друг има ли проблем със форума! newsm78 От десте часа не мога да публикувам. ooooh!
Дано имам повече късмет по време на рекламите.

Приятно гледане на всички! Hug Hug Hug

# 217
Момичета невиждам Бганьо,Мокси,Карпатия,Гуфи,Тарабас и още кой? newsm78
Ради

# 218
определено тази вечер сме много малко newsm78

# 219
определено тази вечер сме много малко newsm78

А и госта ни го няма.

# 220
aq-11, Bai bradar, BoBoYana, cvetka79, danidorina, didi 69, didi88, dorital, fentazi_f, foksi, ina67, jvarbanova, kikito95, mariana68, mariq_72, nadejda 76, reksi, reksi, silveto22, TONETO, twin4, valdes60, valqqq, winona (+ 10 Скрит/и) и 36 Гости преглежда(т) тази тема.

Добър вечер и от мен!
Рекси, да не си се клонирала?  hahaha hahaha hahaha
Приятно гледане на всички!

# 221
нали всички са спокойни,че Харун е жив и здрав....

# 222
Ох, от страх да не ми спре съм пуснала два линка от ATV и сега имам ехо.

# 223
точно време до началото с едно любимо ни клипче http://www.youtube.com/user/rosisan22#p/u/39/fajaK-SbJag

# 224
  • София

Зизу, ти направо почвай сценария за първа сцена от следващия епизод, че то тоя вече е ясен! Ако искаш аз да го захвана, пък ти го довършвай - та, значи Бату е опрял пистолет в челото на наш Харун,  докато Ниса е паднала в несвяст до леглото и не ще да си пие хапчетата. Бату вика на Харун "Аааа, ето кой трови жена ми! Сега ще си платиш, негоднико!" Харунчо гледа като прегазен от трактор и вика "Ама, сакън, аз само й помагах!" Полицията нахлува и отвеждат Харун.....
Айде, Зизу, давай смело!  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт