Тема Незабравима (Unutulmaz) 164

• 27 497
  • 743
  •   1
Отговори
# 735
Добро утро !Усмихнат и успешен ден! Hug Hug Hug
Рекси, Милена, г-жа Броненосец, огромно благодаря за преводите! bowuu bowuu bowuu    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Манпла, филма имаше много хубаво послание , казаха си го още в първи епизод Еда и Харун , жалко че сценаристите забравиха какво са писали тогава , вярно много време мина година и половина , но опорочиха тази красива любов. #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Последна редакция: пт, 11 фев 2011, 07:07 от nadejda 76

# 736
Добро утро !Уснихнат и успешен ден! Hug Hug Hug
Рекси, Милена, г-жа Броненосец, огромно благодаря за преводите! bowuu bowuu bowuu  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Манпла, филма имаше много хубаво послание , казаха си го още в първи епизод Еда и Харун , жалко че сценаристите забравиха какво са писали тогава , вярно много време мина година и половина , но опорочиха тази красива любов. #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Наде,вярно е че имаше.Аз имах предвид сега ,през втория сезон.

# 737
Сега вече и аз не разбирам посланието, ако има такова newsm78.Всичко прекрасно, което сътвориха го разрушиха в последните 3 серии. Sick Sick Sick Sick Sick

# 738
Най-хубавото, което се случва, е, че Мелда наистина се отърсва от всичко и приема връзката на Еда и Харун. Нямаше да бъде възможно тяхното щастие без нейното негласно опрощение, без нейната благословия. Въпреки всичко, което тя направи преди време, сега добре се реабилитира. Времето наистина лекува - и семейство Гюлер вече не гледа на Харун като на годеника, а после и съпруга на Мелда. Това не можеше да стане за ден-два.

# 739
# 740
  • Русе
Добро утро, незабравимо семейство!  bouquet  bouquet  bouquet
Желая на всички хубав, спорен ден и прекрасно настроение! Hug

Големи дебати и снощи сте провели, момичета! Всеки е прав за себе си, така вижда и чувства емоциите в сериала ни. Аз все още чакам някакъв малък знак, който да ми покаже, че любимите ми сценаристи са решили да започнат размотаването на това огромно заплетено кълбо, наречено Незабравима! За сега ги виждам да го оглеждат и въртят в ръцете си,чудейки се коя нишка да дръпнат. Изключителни манипулатори са,еша си нямат!
Тарабас, страшно ми хареса стихчето ти "Мечти"! Възхитително! Hug Hug Hug newsm74 newsm74 newsm74 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 741
  • Русе
Рекси, г-жо Броненосец, Милена - за всички преводи, огромно благодаря! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 742
# 743

Общи условия

Активация на акаунт