Тема Незабравима (Unutulmaz) 164

• 27 534
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Еда-Харун-Мелда( пред къщата на Гюлер)

Х-здравей
М-добре дошъл,влизай
Х-дойдох да взема Еда и Ямур,няма да влизам
М-влез вътре докато се приготвят
Е-ти защо дойде,скоро щяхме да се приберем
Х-не исках да чакам
Е-тогава ще приготвя Ямур
Х-ти няма ли да дойдеш?
Е-не
Х-защо?Няма ли да се върнеш заедно с Ямур?>
Е-имам работа
М-аз ще приготвя Ямур
Х-каква е тази работа?
Е-може би трябва да ти напомня какво е необходимо да правя.Ние вече не сме заедно.Не съм длъжна да ти обяснявам какво правя(каква работа имам).Нямаш право да ме питаш.Така ли е?
Х-Това не е толкова лесно
Е-лесно или трудно.Всички тези причини водят до тук.Съжалявам,но ще трябва да се придържаме към тях.
Я-баща ми е дощъл
Х-дъще
Я-мамо,ти няма ли да идваш?
Е-нали говорихме за това,едничката ми.Имам малко работа.Хайде вие добре се забавлявайте.Ще се видим довечера в къщи
Я-до скоро мамо
Х-ние няма да закъсняваме много довечера

# 706
  • Варна
Между другото, така и не стана ясно поръчал ли е бай Феяз убийството на родителите на Бату! Thinking Какво точно е станало тогава?! Crossing Arms И Феяз, и Капитана отнесоха тайната в гроба си, а ние така си останахме да тънем в неведение?!.... newsm78
Ти, пък Дани...Харун още не знае, че не е отразил Мелда...ти такива конспирации искаш да разплетеш... hahaha hahaha hahaha
Той, бедния, така и не разбра, че беше без вина виновен, както обикновено! Laughing

# 707
Разбирам, че за някой от Вас е много трудно да се разделят с досегашния образ на Харун, но това е положението!

# 708
"....Харун, мъж на място,мъж,който владее положението,  определя правилата и действа самостойно.Мъж, който се освобождава от тоталната зависимост от една жена.Край с плачещия, страдащия,вечно обвиняван и вечно оправдаващ се Харун, търчащия след полите и по гайдата на Еда....
Каламитси,скъпа,гъде го видя това?
Незабравимке, скъпа! Спомняш ли си преди многооого теми,през лятото, когато не знаехме, 4е Харун е заминал с Ямур, фантазирах, 4е Еда, която ще живее в къщата на феяз, ще причаква Харун всяка вечер
в двора след нощните му разпивки и 4е спалните им ще бъдат с обща тераса! Е, това ще го видиш още в следващата серия, само, 4е спалните ще бъдат съседни!

Едната вечер тя ще го причаква,на другата той нея-как слиза от джипчето на Арасчо.

# 709
  • София
За мен е важното , че Харун успя да овладее ревността, да я подтисне в себе си и повече такива
сцени няма да виждаме! Външно поне ще има вид на непукист! И Еда още повече ще я боли!
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo smile3532 smile3532 smile3532
Харун ревнува дори въздуха,който диша Еда,за какво овладяване говорим  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 710
Рекси, благодаря ти съкровище и за преводите и за мненията

И преди да оставя нощната смяна да работи спокойно да кажа на БГхелп нещо:
Скъпа БГхелп, това което си написала в обръщението си към мен съм обобщила в едно изречение в стихчето"Влюбен" още днес  - просто мислим еднакво за много неща, това е.
Лека нощ на всички!
Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 711
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Thinking Thinking Thinking Thinking...Замислих се върху финала...(ако има такъв... Mr. Green)
Значи, мене лично изобщо не ме устройва сватба и SON
Сватбата трябва да я дадат няколко серии преди финала, много е важно да се види дали тези двамата в края на крайщата ще се разберат. В противен случай никой не може да ме убеди, че днешните събития няма да се повторят. Те просто не могат да живеят заедно. Трябва да преодолеят много неща и ние трябва да видим тва развитие. Peace

# 712
".....Проблема на Харун и Еда е освен болезнената ревност, която изпитват един към друг, е също, че не могат да се приемат един друг, такива каквито са- всеки си има изграден образ за другия и си го търси и ако има нещо неочаквано и хоп!- проблеми ooooh! И то какви- гръм и мълнии! Всеки очаква и изисква от другия определени реакции и ако той не реагира по очаквания начин- появява се торнадо! Е, хора, опознайте се и се приемете! ..."
Това горното е цитат от един пост на Дани,по-рано в темата.
Начинът,по който се срещнаха Харун и Еда още в началото на филма,и последвалите събития,не им дадоха възможност да се опознаят.
Още от самото начало на връзката им, ревността беше главната движеща сила на любовта им.
Колко време имаха да живеят заедно,или да се посветят един на друг-цялата им връзка дотук е непрекъсната гонитба-бягство от хора,бягство от проблеми,бягство от семействата, дори от самите себе си.
Те,всъщност нямат реална представа един за друг-имат само една голяма, силна ,страстна любов,и едно дете.
 Преди няколко дни Бгхелп беше постнала един цитат от "Малкия принц"-за "опитомяването"
И понеже това е сериал,който трябва да има н-на брой серии,и понеже го гледат н-на брой най-различни зрители,та затова това "опитомяване" се превърна в онова перпетуммобиле от гифчето на Тарабас.
Може! Нали имат обща фирма! Но след скандала в кухнята, по стълбите слезе един нов Харун! Един свободен мъж!Еда ще види, че няма ефект от номера с арас и ще се дръпне, но Арас здраво ще натиска!

# 713
Thinking Thinking Thinking Thinking...Замислих се върху финала...(ако има такъв... Mr. Green)
Сватбата трябва да я дадат няколко серии преди финала, много е важно да се види дали тези двамата в края на крайщата ще се разберат. В противен случай никой не може да ме убеди, че днешните събития няма да се повторят. Те просто не могат да живеят заедно. Трябва да преодолеят много неща и ние трябва да видим тва развитие. Peace

Ако сватбата е на финала,и да се повторят след това днешните събития,поне няма да ги видим! hahaha hahaha hahaha

# 714

Ако сватбата е на финала,и да се повторят след това днешните събития,поне няма да ги видим! hahaha hahaha hahaha
Мене специално тва само да ги видя заедно не ме удовлетворява. Аз искам да видя развитието на образите след като сценаристите толкова ми ги навират в лицето...

# 715

Но си права,Зизу,че ще бъде готино да ги гледаме поне няколко епизода женени,или заедно,без сълзи,без ревност....ако го могат,де...

# 716

Но си права,Зизу,че ще бъде готино да ги гледаме поне няколко епизода женени,или заедно,без сълзи,без ревност....ако го могат,де...
Е, точно там е въпроса... Thinking

# 717

Е, точно там е въпроса... Thinking

Реално,аз не мисля,че такава ревност може така хоп да изчезне.Но да вземат да се разберат и да си повярват най-накрая-дето викаш,след всичко,което "ни навряха" и изгледахме,поне и това да видим!

# 718
Харесвам Еда, това е жена, която търси не само мили думи и обгрижване, а истинска любов. Какво направи нашия красавец? През цялото време си мислеше,  че тя му чете мислите и е длъжна да разбере какво точно е имал предвид. Една силна жена не се задоволява само с уважаване в леглото. Разбирателството, разговорите, доверието се  изграждат в ежедневното общуване и зачитане на личността на другия. Те двамата не са се научили да общуват нормално. Харун непрекъснато  и нарежда какво трябва да направи, докато в същото време той прави каквото му хрумне, тегли и бута  само дето не я бие, ако това е ходене по Еда   здраве му кажи.  Когато човек обича и е млад прави и много глупости,  не отричам и  аз съм правила подобни щуротии преди тридесет и кусур години,  но благодарение на взаимното ни уважение и Любов вече 33 години сме заедно с моя съпруг. Щастието и любовта са като цветята и трябва непрекъснато да се грижиш за тях, за да им се радваш дълго. Ще намерят пътя към себе си нашите сладури, като и Ямур малко ги понатисне. Обичат се, това е най-важно, ще се научат и на всичко останало. Голям съм философ  тази вечер

# 719
  • София
Еда-Нилюфер(приготвяйки другата спалня)

Еда-Ямур,никога не трябва да разбира истината.Ние правим тази жертва за нея.
Нилюфер-Аз не искам да и напомям г-жо Еда,но трябва да знаете че ще бъде трудно,все пак живеем в една и съща къща

Общи условия

Активация на акаунт