Тема Незабравима (Unutulmaz) 164

• 27 498
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
"....Харун, мъж на място,мъж,който владее положението,  определя правилата и действа самостойно.Мъж, който се освобождава от тоталната зависимост от една жена.Край с плачещия, страдащия,вечно обвиняван и вечно оправдаващ се Харун, търчащия след полите и по гайдата на Еда....
Каламитси,скъпа,гъде го видя това?

# 691
  • Монтана
Каламитси,ти уби всичко детско в мен,поне това което беше останало   hahaha hahaha hahaha hahaha От утре започвам да се кланям на божеството Харун и обещавам да му отправям поне по три молитви на ден.Красив и харизматичен мъж е,но и ти здраво си влезнала у филма. ooooh! ooooh! ooooh! Да не би да си му помагала да се облича че знаеш че е бил с Армани,ами ако е бил Долче и Габана костюма какво ще го събличаме ли   newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Точно когато сложи червена вратовръзка Харун и си навлича една камара неприятности на главата-с такава беше и когато уж спа с Мелда на яхтата  #Crazy #Crazy #Crazy Това преобърна живота му,а и снощи пак поредната каша в която беше косвено намесен,но все пак засегнат.
А,Рекси с червена вратовръзка бе и когато подари страхотния букет рози на Еда и последвалата невероятна целувка пред бутика на Хаят...Тогава беше много красиво и е един от малкото моменти,когато и двамата са напълно отдадени един на друг...Това с вратовръзката е шега,нали? hahaha hahaha hahaha hahaha

# 692
Ямур-Джамил

Я-мамо,кой е този мъж
Е-татенце,добре дошъл
Д-и ти си добре дошла..Ямур
Е-Ямур,ела виж дядо ти,моят баща.Хайде,ела дъще
Д-Ямур,внучето ми
Я-дядо защо плачеш?
Е-може да го прегърнеш и да му целунеш ръка
Я-не плачи,дядо
Д-скъпата ми внучка.Всяка нощ в сънищата си те целувах,усещах аромата ти.Дали ще  мога  да те видя още веднъж,всяка нощ се молех за това.Благодаря ти Боже
Я-добре,защо не си ме виждал
Д-защото ти беше сред нас,беше много далеч.Много далеч.
Я-но вече ще сме заедно нали?
Д-да
Я-тогава не плачи моля те
Д-плача от радост,видях те.Прегърнах внучката си.Аз вече съм най-щастливия дядо на света
Я-ооооо ,тук всички ли плачат? hahaha Вече не искам никой да плаче,става ли?
Е-добре,ангелчето ми,повече никой няма да плаче
Я-ела дядо,не стой прав седни.Седни ти казвам,дядо.Знаеш ли какво ще правим сега?

Бих, казала че би била наистина великолепна сцена, ако Джамил пред всички бе поискал прошка от Ямур.
Винаги можеше да намери адекватен отговор, ако Ямур го попиташе защо.

# 693
"....Харун, мъж на място,мъж,който владее положението,  определя правилата и действа самостойно.Мъж, който се освобождава от тоталната зависимост от една жена.Край с плачещия, страдащия,вечно обвиняван и вечно оправдаващ се Харун, търчащия след полите и по гайдата на Еда....
Каламитси,скъпа,гъде го видя това?
Незабравимке, скъпа! Спомняш ли си преди многооого теми,през лятото, когато не знаехме, 4е Харун е заминал с Ямур, фантазирах, 4е Еда, която ще живее в къщата на феяз, ще причаква Харун всяка вечер
в двора след нощните му разпивки и 4е спалните им ще бъдат с обща тераса! Е, това ще го видиш още в следващата серия, само, 4е спалните ще бъдат съседни!

# 694
  • Варна
Каламитси,ти уби всичко детско в мен,поне това което беше останало   hahaha hahaha hahaha hahaha От утре започвам да се кланям на божеството Харун и обещавам да му отправям поне по три молитви на ден.Красив и харизматичен мъж е,но и ти здраво си влезнала у филма. ooooh! ooooh! ooooh! Да не би да си му помагала да се облича че знаеш че е бил с Армани,ами ако е бил Долче и Габана костюма какво ще го събличаме ли   newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Точно когато сложи червена вратовръзка Харун и си навлича една камара неприятности на главата-с такава беше и когато уж спа с Мелда на яхтата  #Crazy #Crazy #Crazy Това преобърна живота му,а и снощи пак поредната каша в която беше косвено намесен,но все пак засегнат.
Аз също мисля така, че тази инсценирана история с измислената среща от Харун, ще обърне живота на всички и едва ли червената вратовръзка ще е причината за това! Naughty Между другото, като го видях така изтипосан, мъж та дрънка, #Shocked thumbsup веднага се сетих и за яхтата, и за целувката на улицата, беше със същата вратовръзка или подобна- и в двата случая животите на всички претърпяха съдбовни обрати! ooooh! Не мисля, че беше разумен тоя ход от негова страна! Яко беше, хората се изкефиха, пооплакнахме очи с красивия мъж в действие в ролята на сваляч, но ще има ужасни последици за връзката му с Еда! Crossing Arms

# 695
Рекси, благодаря ти съкровище и за преводите и за мненията

И преди да оставя нощната смяна да работи спокойно да кажа на БГхелп нещо:
Скъпа БГхелп, това което си написала в обръщението си към мен съм обобщила в едно изречение в стихчето"Влюбен" още днес  - просто мислим еднакво за много неща, това е.
Лека нощ на всички!

# 696
За мен е важното , че Харун успя да овладее ревността, да я подтисне в себе си и повече такива
сцени няма да виждаме! Външно поне ще има вид на непукист! И Еда още повече ще я боли!

# 697
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
За мен е важното , че Харун успя да овладее ревността, да я подтисне в себе си и повече такива
сцени няма да виждаме! Външно поне ще има вид на непукист! И Еда още повече ще я боли!
rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao

# 698
  • Варна
Между другото, така и не стана ясно поръчал ли е бай Феяз убийството на родителите на Бату! Thinking Какво точно е станало тогава?! Crossing Arms И Феяз, и Капитана отнесоха тайната в гроба си, а ние така си останахме да тънем в неведение?!.... newsm78

# 699
  • Варна
Харун да овладее ревността си?!  #CrazyТова да го видя, няма да го вярвам! Naughty Оламаз! Crossing Arms Тоя е такъв барут, че е абсурдно да се овладее, ако види Еда и Арас в една и съща точка във времето и пространството! Laughing

# 700
Между другото, така и не стана ясно поръчал ли е бай Феяз убийството на родителите на Бату! Thinking Какво точно е станало тогава?! Crossing Arms И Феяз, и Капитана отнесоха тайната в гроба си, а ние така си останахме да тънем в неведение?!.... newsm78
Ти, пък Дани...Харун още не знае, че не е отразил Мелда...ти такива конспирации искаш да разплетеш... hahaha hahaha hahaha

# 701
Харун да овладее ревността си?!  #CrazyТова да го видя, няма да го вярвам! Naughty Оламаз! Crossing Arms Тоя е такъв барут, че е абсурдно да се овладее, ако види Еда и Арас в една и съща точка във времето и пространството! Laughing
Аз бих допълнила....към Каламитци...САЧМАНАМА...буул шит...и тн.

# 702
Спокооо! Какво се нервите! Мое мнение! И което е най-интересно, че вече съм абсолютно сигурна в хепиенда!

# 703
Каламитси, това предпоследното, което изцепи,че Харун вече нямало да ревнува си го слагам в топ 3 на най-недосмислените ти коментари  Mr. Green Mr. Green

# 704
".....Проблема на Харун и Еда е освен болезнената ревност, която изпитват един към друг, е също, че не могат да се приемат един друг, такива каквито са- всеки си има изграден образ за другия и си го търси и ако има нещо неочаквано и хоп!- проблеми ooooh! И то какви- гръм и мълнии! Всеки очаква и изисква от другия определени реакции и ако той не реагира по очаквания начин- появява се торнадо! Е, хора, опознайте се и се приемете! ..."
Това горното е цитат от един пост на Дани,по-рано в темата.
Начинът,по който се срещнаха Харун и Еда още в началото на филма,и последвалите събития,не им дадоха възможност да се опознаят.
Още от самото начало на връзката им, ревността беше главната движеща сила на любовта им.
Колко време имаха да живеят заедно,или да се посветят един на друг-цялата им връзка дотук е непрекъсната гонитба-бягство от хора,бягство от проблеми,бягство от семействата, дори от самите себе си.
Те,всъщност нямат реална представа един за друг-имат само една голяма, силна ,страстна любов,и едно дете.
 Преди няколко дни Бгхелп беше постнала един цитат от "Малкия принц"-за "опитомяването"
И понеже това е сериал,който трябва да има н-на брой серии,и понеже го гледат н-на брой най-различни зрители,та затова това "опитомяване" се превърна в онова перпетуммобиле от гифчето на Тарабас.

Общи условия

Активация на акаунт