Тема Незабравима (Unutulmaz) 165

• 41 343
  • 751
  •   1
Отговори
# 750
# 751
Каламици, за първи път да не нападаш героите ни, нито някой от нас!Много ми хареса обективността на поста ти! yes yes yes
И на мен-така!Както винаги,Вени-безкрайно тактична и точна! newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51
Ще се съглася до някъде, понеже е коментиран моя пост, искам само да отбележа, че никъде не съм написала, че филма е слаб или нещо подобно, просто, че осъзнах, че е един от многото такива, което ми донесе успокоение, защото бях се прекалено много филмирала по него, просто продължавам да го следя, но не с онази стръв и безпокойство, с които чаках всеки епизод. Но благодаря за РАЗБОРА и интереса към поста ми, не би могло да се отрече професионализма на педагога Каламитци.
Май се ядоса! По-сериозно си взе поста, отколкото аз!Дори се обясняваш! Просто  го използвах като повод за собствена оценка на филма!И това уточних още в самото начало!
 Чак разбор!Затова,че за тебе всички сериали си приличат и губиш интерес! Ами прави като мен, гледай само един и няма да е така!
Иначе и аз  благодаря за оценката ти за моя професионализъм! И не съм педагог!

Общи условия

Активация на акаунт