Тема Незабравима (Unutulmaz) 165

• 41 374
  • 751
  •   1
Отговори
# 705
  • София

Малката сладурка дали няма да ги вкара в общата спалня  hahaha hahaha hahaha hahaha
Като гледам, Яамур се е настанила на мястото на баща си! hahaha
Тати са го кръцнали от снимката  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Лесно ли му е на Хубавелко....освен цуни -гуни и за други работи трябва да мисли момчето.
Толкова гърла...лесно ли се изхранват.Все пак някой трябва и да работи..... hahaha Joy hahaha
А и враговете.....надалеч трябва да държи hahaha Joy hahaha

# 706
  • Варна
Ох,ох... #Crazy Ако не беше толкова тъжно, щеше да е много смешно, но уви...истинска драма си е... newsm09 Двама силно влюбени врагове... smile3555 Двама враждебно настроени един към друг страстни любовници... smile3555 Но и двамата инати до смърт... smile3555 smile3544

# 707
  • София
Админа на официалния фейс много лош,вчера следобед затвори стената и още не я отваря,много ядосан  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 708
Аз си чакам щастливият финал, или поне да е логичен финала, за да не ме е яд за цялото време, през което съм  чакала и гледала сериала с такъв интерес.
Като цяло историята на Еда и Харун е интересна. Нещата, които им се случват не са неща, които не могат да се случат и на други хора. Според мен трябва да се отърсят от това недоверие и тогава ще могат да продължат напред щастливи и доволни .
Не съм съгласна,че ако Ямур живее в къщата на Гюлер покрай цялото семейство няма да иска пак баща си. Те са толкова силно свързани,че не могат да ги разделят и да не страдат един за друг.
Според мен не случайно Мелда и Джемил приеха връзката на Харун и Еда. Сега остава да се изяснят другите проблеми  и всичко ще си дойде на мястото.
Ако говорим за доверие в техния случай и двамата не си вярват.
Ако Харун вярваше на Еда , за него нямаше да има проблем да работи с Арас.
Ако Еда вярваше на Харун, нямаше да постъпва по този начин непрекъснато.
Отдавам го на това,че винаги нещата са против Харун, откъдето и да ги погледне човек.

newsm10 newsm10 newsm10 newsm51 newsm51 newsm51

Здравйте,компания,
тази вечер няма да мога да съм с вас,
затова отсега ви пожелавам един прекрасен утрешен ден-всеки да чества празника,който обича,а защо не и двата-Свети Валентин и Трифон зарезан.
Бъдете весели,обичани и щастливи!Обичайте!
Същото пожелавам и на нашите любимци! txtloves newsm76 Two Hearts txtloves txtloves

# 709
  • Русе
Ох,ох... #Crazy Ако не беше толкова тъжно, щеше да е много смешно, но уви...истинска драма си е... newsm09 Двама силно влюбени врагове... smile3555 Двама враждебно настроени един към друг страстни любовници... smile3555 Но и двамата инати до смърт... smile3555 smile3544
"Еда...Еда...отвори вратата!" "-Няма пък! Ти ще спиш на дивана в хола."/дали мирише на "нейния парфюм?!/, "Еда...моля те! Ямур ще чуе!"...........и т.н. докато дойде малкото джудже. hahaha

# 710
  • Русе
Админа на официалния фейс много лош,вчера следобед затвори стената и още не я отваря,много ядосан  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Ти разбра ли защо ги затвориха? Дали заради АНТИ сайтовете? Или са писали нещо гневно?

# 711
  • Русе

Здравйте,компания,
тази вечер няма да мога да съм с вас,
затова отсега ви пожелавам един прекрасен утрешен ден-всеки да чества празника,който обича,а защо не и двата-Свети Валентин и Трифон зарезан.
Бъдете весели,обичани и щастливи!Обичайте!
Същото пожелавам и на нашите любимци! txtloves newsm76 Two Hearts txtloves txtloves
Незабравимке, приятна вечер и на теб!  bouquet Весел утрешен ден!

# 712
  • Варна
Незабравимке , лека вечер

# 713
Каламици, за първи път да не нападаш героите ни, нито някой от нас!Много ми хареса обективността на поста ти! yes yes yes
И на мен-така!Както винаги,Вени-безкрайно тактична и точна! newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51
Ще се съглася до някъде, понеже е коментиран моя пост, искам само да отбележа, че никъде не съм написала, че филма е слаб или нещо подобно, просто, че осъзнах, че е един от многото такива, което ми донесе успокоение, защото бях се прекалено много филмирала по него, просто продължавам да го следя, но не с онази стръв и безпокойство, с които чаках всеки епизод. Но благодаря за РАЗБОРА и интереса към поста ми, не би могло да се отрече професионализма на педагога Каламитци.

# 714
  • София
Ти разбра ли защо ги затвориха? Дали заради АНТИ сайтовете? Или са писали нещо гневно?
Не съм чела подробно,но имаше забележка за обсъждането на други филми,трябвало само Незабравима да се обсъжда.Другата забележка беше заради фрагмента,да не се пишели постове искаме фрагмент,като били готови щели да го качат,призоваваше за малко търпение и разбиране  #Crazy #Crazy

# 715

Пожелавам Ви приятна вечер! Забавлявайте се.....

# 716
  • София
"Еда...Еда...отвори вратата!" "-Няма пък! Ти ще спиш на дивана в хола."/дали мирише на "нейния парфюм?!/, "Еда...моля те! Ямур ще чуе!"...........и т.н. докато дойде малкото джудже. hahaha

И понеже нашето момче.....знае как стихове да реди......набързо я приканва smile3508 smile3521 smile3508 да се пресърди ...и да усети тръпката от неговото обгрижване............

Ела   

Ела ...Еда и стига се цупи   
Глава сложи на моите гърди   
Там спомени са толкоз  скрити    
Ухаещи на най-красивите въздишки

Ела... Еда ината изхвърли
С поглед и с ласки прегърни
Очите ми покрити със сълзи
И онзи спомен...в реалност превърни

Ела.... Еда не мога повече да чакам
Изгарям като факла в нощта
Пожара страстен ....разпали
Омръзна ми от твоите ....сълзи

Ела ....Еда и нека да се любим
Ямурчето... за да не ни гълчи
И нека бъдем пак любящи татко ...мама
Като преди....в онзи спомен ....чист

# 717

този красавец ,може ли да е виновен за нещо  - неееееееееееееее  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Я, погледни как си е стегнал скулата! В живота е по-голям инат, отколкото в сериала! Grinning
Някой бе написал по-рано, че ако се провали Незабравима, би било жалко за кариерата на Йозлем, какво ще кажете за "кариерата" на Серхан - той заслужава ли след грандиозните усилия, които спасяват в голяма степен филма, да му бъде провален шанса за бъдеще в тази сфера?

# 718
  • София

Пожелавам Ви приятна вечер! Забавлявайте се.....
Слънце ....благодарим smile3525 newsm51 smile3525
Приятна вечер и красив празник ....утре  loveuuu Two Hearts  loveuuu 1dating

# 719
  • Варна
Мокси благодарим за темата , приятна вечер и на теб   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт