Тема Незабравима (Unutulmaz) 165

• 41 399
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
  • Русе

тотално изперках , ама нейсе  hahaha hahaha hahaha hahaha

Харун не  го   искала момата,
При мен да дойде , егати будалата,
С него ще се перча в махалата,
Завистниците марш  в гората,

Момченце хубаво и талантливо,
с жените тъй палаво и  шавливо,
Ще гледам да няма нищо чупливо,
Ако обгрижване ще пада на живо,

да не потрошим къщата не за друго , че то с това почасово обгрижване ,мани мани  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Кесара, перчи се, троши! После...си знае момчето! Лудо "сдобряване"! newsm10 newsm10 newsm10 newsm51 newsm51 newsm51

# 691
  • София

Малката сладурка дали няма да ги вкара в общата спалня  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 692
  • Русе
Рекси, какво говореше Ямур на Еда за Едже, преди да се обадят на Харун? С две думи, ако се сещаш.
Доколкото разбрах май Ямур си е удряла главата и имаше белег,а Еда я питаше кога е станало,Ямур отговори отдавна и че Едже я е водила на лекар.После Ямур попита майка си защо е тъжна,заради това че баща й е излязъл с приятел ли,а тя е останала с нея.Газелка каза ти си ми дете,естествено че ще остана с теб.Малката сладурка каза-признай си че мислиш за татко  Peace а Еда-аз ти малка вещичке  hahaha hahaha hahaha
Само туй малко дяволче ще ги вкара в релси! Те сами - не! newsm03

# 693
  • Русе

Малката сладурка дали няма да ги вкара в общата спалня  hahaha hahaha hahaha hahaha
Като гледам, Яамур се е настанила на мястото на баща си! hahaha

# 694
  • Варна
Мокси поръчката изпълнена , поизчистих  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 695
  • София
Привет дружина smile3525 newsm51 smile3525 smile3521
Браво,браво,браво....за прекрасните стихове точни и логични мнения...и нови произведения във всяка форма и вид.Вие сте бойци......на фронтовата линия Харун и Еда.Голям филм става.....да се чуди човек... newsm78 #Crazy newsm78 hahaha Joy.още на какви неща са способни нашите герои.Така де.....нека да се чувстват волни и свободни.....че сдобряването да е на ниво smile3508 smile3521 smile3508
И така ...както ни представят нещата все по-вече се убеждавам че финалът ще е по нашия сценарии.Разсъждения и постъпки.....далеч далеч от моите реални представи за нещата в живота.
Но тези работи .....са в реалността....а тук говорим за любов в други измерения...подвластна на много различни природни явления.Но така де....иначе как толкова много серии облечени в нашите емоции и чувства.  bouquet Laughing Heart Eyes
За всекиго от Вас по цвете в този час....

# 696
Привет , компания Незабравима! Hug Hug Hug
Момичета ,днес сте страхотни!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Поздрав за неуморната муза на Дани ! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51Кесара , разби ме / за кой ли път newsm78/ hahaha hahaha hahaha smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525Вени , Мокси, чудесни мисли как да останем млади и за любовта!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Всички сте изключително забавни, незабравими, неустоими, незаменими.............. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 697
  • София
Рекси....изясни моля нещо.....
Хубавелко като се обаждаше на Арас...преди да свърши серията какво говореше....Много ме напуши смях чувах че споменава  думата серсемин или серсем hahaha Joy hahahaВсе едно -Вдигни телефона бе серсемино hahaha Joy hahaha

# 698
  • София

Като гледам, Яамур се е настанила на мястото на баща си! hahaha
Тати са го кръцнали от снимката  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 699
Дани,кесара,отново страхотни стихотворения! smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51

Малката сладурка дали няма да ги вкара в общата спалня  hahaha hahaha hahaha hahaha
Като се има в предвид,че Ямурката често ги посещава в спалнята сутрин или докато спят,ако ще се правят на щастливи пред нея трябва да са там всяка вечер. hahaha

# 700
  • София
Хубавелко като се обаждаше на Арас...преди да свърши серията какво говореше....Много ме напуши смях чувах че споменава  думата серсемин или серсем hahaha Joy hahahaВсе едно -Вдигни телефона бе серсемино hahaha Joy hahaha
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Точно това казваше  Joy Joy Joy Joy

# 701
  • Варна

това е произведение на Мокси , още веднъж благодаря съкровище , убийствено е

# 702
  • Варна
Роси привет скъпа ,   newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

Привет Кесарче Hug тук съм ама само назъртам, че намам много свободно време. А изпусна ли ви, нямате настигане.  ooooh!
липсваш  Grinning
Важното, е че серията в сряда не я изтървам а и съм в страхотната компания на Вени. А разчепкването на сериала на живо със съфорумка е доста вълнуващо преживяване. Съботата която идва ще е още по-интересна защото ще бъдем 3 съфорумки за 2 дни в 1 град. Така, че ако има земетресение северна България изобщо да не се усъмните, че епицентъра е гр. Русе а причината му .... вие си знаете. Joy
Аз ще съм №3 wavey и ако сняг не парализира Северна България, аз съм човекът! newsm47 Смехът ни ще се чува в цялата страна- това вече се е случвало веднъж и беше много хубаво, неповторимо и незабравимо, досущ като нашия сериал! newsm10

# 703
  • София
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Точно това казваше  Joy Joy Joy Joy
Мерси smile3525 newsm10 smile3521
Гледането на картинки/преди да направите превод момичета за което благодарности  bouquet
явно развива с голяма сила ....мисълта и желанието да свържеш образ и говор hahaha Joy  bouquet Laughing Heart EyesНова положителна страна ....от нашата Незабравима.

# 704
  • София
Роси привет скъпа ,   newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

Привет Кесарче Hug тук съм ама само назъртам, че намам много свободно време. А изпусна ли ви, нямате настигане.  ooooh!
липсваш  Grinning
Важното, е че серията в сряда не я изтървам а и съм в страхотната компания на Вени. А разчепкването на сериала на живо със съфорумка е доста вълнуващо преживяване. Съботата която идва ще е още по-интересна защото ще бъдем 3 съфорумки за 2 дни в 1 град. Така, че ако има земетресение северна България изобщо да не се усъмните, че епицентъра е гр. Русе а причината му .... вие си знаете. Joy
Аз ще съм №3 wavey и ако сняг не парализира Северна България, аз съм човекът! newsm47 Смехът ни ще се чува в цялата страна- това вече се е случвало веднъж и беше много хубаво, неповторимо и незабравимо, досущ като нашия сериал! newsm10
Купонясвайте момичета....до забрава Laughing Laughing LaughingМоже и да спретнете стих 3 в 1....вие го можете  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт