Тема Незабравима (Unutulmaz) 165

• 41 395
  • 751
  •   1
Отговори
# 675

само за грях верно  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha и по този повод закачка

От Серхан, трепет ме наляга,
На годините ми ,  не приляга,
На фльонга езикът ми  се връзва ,
По тялото гъдел ми плъзва ,

Очите ми все мътни стават ,
Мисли греховни ме обладават,
Красив мъж та чак дрънка ,
Не като бившия само да  мънка ,

smile3532 smile3532  newsm51

# 676
Роси привет скъпа ,   newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

Привет Кесарче Hug тук съм ама само назъртам, че намам много свободно време. А изпусна ли ви, нямате настигане.  ooooh!

# 677
  • Варна

Привет Кесарче Hug тук съм ама само назъртам, че намам много свободно време. А изпусна ли ви, нямате настигане.  ooooh!
липсваш  Grinning

# 678
  • София
Рекси, какво говореше Ямур на Еда за Едже, преди да се обадят на Харун? С две думи, ако се сещаш.
Доколкото разбрах май Ямур си е удряла главата и имаше белег,а Еда я питаше кога е станало,Ямур отговори отдавна и че Едже я е водила на лекар.После Ямур попита майка си защо е тъжна,заради това че баща й е излязъл с приятел ли,а тя е останала с нея.Газелка каза ти си ми дете,естествено че ще остана с теб.Малката сладурка каза-признай си че мислиш за татко  Peace а Еда-аз ти малка вещичке  hahaha hahaha hahaha

# 679

На годините ми ,  не приляга,
На фльонга езикът ми  се връзва ,

Не като бившия само да  мрънка ,

hahaha Joy hahaha Joy hahaha Страхотно е!

# 680
Вени,много житейски мъдрости в "Как да останем млади" newsm51 newsm51
Поздравления за Дани и Кесари за страхотните стихчета smile3501 smile3501 newsm51 smile3525 newsm51

# 681
Рекси, какво говореше Ямур на Еда за Едже, преди да се обадят на Харун? С две думи, ако се сещаш.
Доколкото разбрах май Ямур си е удряла главата и имаше белег,а Еда я питаше кога е станало,Ямур отговори отдавна и че Едже я е водила на лекар.После Ямур попита майка си защо е тъжна,заради това че баща й е излязъл с приятел ли,а тя е останала с нея.Газелка каза ти си ми дете,естествено че ще остана с теб.Малката сладурка каза-признай си че мислиш за татко  Peace а Еда-аз ти малка вещичке  hahaha hahaha hahaha
Благодаря ти Flowers Bouquet Винаги си много отзивчива lovekiss

# 682
Кесарче, много свежи стихове  bouquet
Дани, за "Осъден"  bouquet

# 683
  • Варна

само за грях верно  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha и по този повод закачка

smile3532 newsm10 smile3501 newsm51
На тая снимка е просто убийствено готин, зашеметяващ мъж! newsm53 smile3521

Последна редакция: нд, 13 фев 2011, 19:31 от danidorina

# 684

липсваш  Grinning
Важното, е че серията в сряда не я изтървам а и съм в страхотната компания на Вени. А разчепкването на сериала на живо със съфорумка е доста вълнуващо преживяване. Съботата която идва ще е още по-интересна защото ще бъдем 3 съфорумки за 2 дни в 1 град. Така, че ако има земетресение северна България изобщо да не се усъмните, че епицентъра е гр. Русе а причината му .... вие си знаете. Joy

# 685
  • Русе

липсваш  Grinning
Важното, е че серията в сряда не я изтървам а и съм в страхотната компания на Вени. А разчепкването на сериала на живо със съфорумка е доста вълнуващо преживяване. Съботата която идва ще е още по-интересна защото ще бъдем 3 съфорумки за 2 дни в 1 град. Така, че ако има земетресение северна България изобщо да не се усъмните, че епицентъра е гр. Русе а причината му .... вие си знаете. Joy
НАШИЯТ СМЯХ !

# 686
  • Русе

само за грях верно  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha и по този повод закачка

Ти откъде го познаваш, бе? smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 687
  • Русе

Имах си хас, сега да му се обажда Мелда! smile3511 Уплашена от думите на Бату. Еда пак ще припали на 1/4 оборот! newsm47

# 688
  • Варна

тотално изперках , ама нейсе  hahaha hahaha hahaha hahaha

Харун не  го   искала момата,
При мен да дойде , егати будалата,
С него ще се перча в махалата,
Завистниците марш  в гората,

Момченце хубаво и талантливо,
с жените тъй палаво и  шавливо,
Ще гледам да няма нищо чупливо,
Ако обгрижване ще пада на живо,

да не потрошим къщата не за друго , че то с това почасово обгрижване ,мани мани  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 689
Дани, Кесара, невероятни както винаги!
За вас дами...

П.С Кесара,  newsm75 newsm79 кутията за ЛС....

Общи условия

Активация на акаунт