Тема Незабравима (Unutulmaz) 165

• 41 413
  • 751
  •   1
Отговори
# 315
Ама както гледам умоляващия поглед на Харун накрая, Еда му е казала втори път "НЕ"! smile3514
Айде, пак се филмирах! #Crazy
Според мен тогава срещу него стои Джемил. newsm78

# 316
  • Варна
Гледам, Мелда и Бату си говорят. Тази да не вземе да му каже, че Харун го мисли за Кенан, че ще дойде и нейния ред! smile3511
Ама както гледам умоляващия поглед на Харун накрая, Еда му е казала втори път "НЕ"! smile3514
Вени и на мен ми става мъчно ,като му гледам тъжната физиономия , аз ще го взема тя като не го иска , много кротка и мила ще бъда  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 317
# 318
  • Варна
и аз така мисля и татко Джемил , ще ги подбере и двамата , има един кадър в който Еда и Харун стоят на диванчето и някой ги нравоучава , това май е Джемил

# 319
и аз така мисля и татко Джемил , ще ги подбере и двамата , има един кадър в който Еда и Харун стоят на диванчето и някой ги нравоучава , това май е Джемил
Еда цял сезон се съобразяваше с желанията на семейството си,те бяха против връзката й с Харун.Сега и многообичния й татко,когото тя толкова уважава и почита иска те да се съберат,какво ще прави сега  newsm78

# 320
# 321
Моля някой да ми пусне линк за фрагмента, нямам регистрация във фейсал Благодаря!!!

# 322

Рози за прекрасните стихове за Вени и Кесара - поздравлени момичета!

Сладури, пращам парламентьор да ми ходотайства за фрагмента, че нямам регистрация в Суратбука  Praynig

# 323
Моля някой да ми пусне линк за фрагмента, нямам регистрация във фейсал Благодаря!!!

http://www.unutulmazdizi.com/

# 324
# 325
# 326
  • Варна
страхотни фотосисийки благодаря   bouquet

# 327
Търсех по ясна снимка кой е с лопатата но няма от тази .

# 328

Вижда се само плешива глава.Проблема е че и Бурак и градиняря са с еднакви темета  newsm78

# 329

Вижда се само плешива глава.Проблема е че и Бурак и градиняря са с еднакви темета  newsm78
Бурак е с черно палто,а градинаря с по светло

Общи условия

Активация на акаунт