Тема Незабравима (Unutulmaz) 165

• 41 430
  • 751
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Не разбрах само Бурак ли заравя градинаря или градинаря Бурак...Но който и да е, защо е в двора на къщата на Арсланлъ?!....Тръпки ме побиха
Изглежда че градинаря заравя някой,ама дали е Бурак,не се знае  newsm78 newsm78 А и това не е двора на Арсланлъ,в някаква гора е  ooooh! ooooh!
Кесара,голям си образ,развесели ме    bouquet  bouquet  bouquet

# 301
  • Варна
хи хи , иначе мисли за глупости , само така , ще става  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha, знае къде и е слабото място  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy , атака по фланга  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 302
Много забавен фрагмент.Еда се заключва за да ровичка на спокойствие,за парфюм ще подуши,може и за някой косъм да потърси,следи от червило... Joy Joy Joy Ревнивка в действие.Арас и той..от забавен,по-забавен ми е с всеки епизод.Като минем през изключителните му бойни умения и голф замах..както каза Рекси,да ожалиш стиковете  hahaha Секнаха му очичките кат видя как Харунски награби Еда.Пък нашата се дърпа...да я видим до кога?
Бату нямам никакво желание да го коментирам  #Crazy #Crazy #Crazy

# 303
Не разбрах само Бурак ли заравя градинаря или градинаря Бурак...Но който и да е, защо е в двора на къщата на Арсланлъ?!....Тръпки ме побиха

Кога убиха,който и да е,кога му намериха ковчег,че чак и в двора да го заровят-тая криминална нишка вече надминава всички екшъни!Да не би Бату да си е приготвил ковчезите и да ги държи в къщи!

# 304
За Кесара и невероятно забавните й стихчета
И Вени за прекрасната Сълза

# 305
  • Варна
Много забавен фрагмент.Еда се заключва за да ровичка на спокойствие,за парфюм ще подуши,може и за някой косъм да потърси,следи от червило... Joy Joy Joy Ревнивка в действие.Арас и той..от забавен,по-забавен ми е с всеки епизод.Като минем през изключителните му бойни умения и голф замах..както каза Рекси,да ожалиш стиковете  hahaha Секнаха му очичките кат видя как Харунски награби Еда.Пък нашата се дърпа...да я видим до кога?
Бату нямам никакво желание да го коментирам  #Crazy #Crazy #Crazy
hahaha hahaha hahahaдърпа се като магаре на баир  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha , но скоро щеи  омекнат краката  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 306
  • Русе
На мен ми се стори, че Бурак уби градинаря, май него ровят.
Кесара, от любовната ти магия не мога да си събера устните! До уши съм се ухилила и се треса! smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 307
Изглежда че градинаря заравя някой,ама дали е Бурак,не се знае  newsm78 newsm78 А и това не е двора на Арсланлъ,в някаква гора е  ooooh! ooooh!
Кесара,голям си образ,развесели ме    bouquet  bouquet  bouquet

Благодаря ти, Рекси-успокои ме малко. В първия момент реших,че е къщата на Феяз...

# 308
  • Русе
Наша Едичка е пощръкляла от ревност! newsm62 newsm62 newsm62 Каква лика-прилика са си с Харунски?!  smile3508 Лелееееееее, като мирясат ,как ще събират чаршафите! Party Party Party Пушек ще се вдига!

# 309
  • Варна
Наша Едичка е пощръкляла от ревност! newsm62 newsm62 newsm62 Каква лика-прилика са си с Харунски?!  smile3508 Лелееееееее, като мирясат ,как ще събират чаршафите! Party Party Party Пушек ще се вдига!
ще ги накъсат направо  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha ,земетресение ще има  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 310
# 311
ще ги накъсат направо  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha ,земетресение ще има  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

luvbed luvbed luvbed толкова страст и емоции подтискат,че избухнат ли....няма спиране  smile3508 земетресение,вулкан,ураган...всички природни бедствия да изредят,лошо няма.Любов да има  hahaha

# 312
Кесара, поздравление за стиховете ти! Заболя ме корема от смях, образ си голям... newsm51 newsm51 newsm51

Вени, като съберат чаршафите, да вземат да разнообразят с хрумките ти на гардероба, масата и т.н ( по списък )

Само да не стане като в онзи виц "А дано, ама надали"!

# 313
  • Русе
Гледам, Мелда и Бату си говорят. Тази да не вземе да му каже, че Харун го мисли за Кенан, че ще дойде и нейния ред! smile3511
Ама както гледам умоляващия поглед на Харун накрая, Еда му е казала втори път "НЕ"! smile3514
Айде, пак се филмирах! #Crazy

# 314
  • Варна
Радвам се момичета , че съм допринесла за вашето настроение ,благодаря  bowuu bowuu bowuu bowuu bowuu

Общи условия

Активация на акаунт