Тема Незабравима (Unutulmaz) 165

• 41 433
  • 751
  •   1
Отговори
# 285
браво Рекси , интересен фрагмент , наш красавец пак ще я натиска  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Батко си пази територията яяя hahaha hahaha как иначе? Трябва да е максимално точен за да не и я отмъкнат под носа

# 286
  • Варна
браво Рекси , интересен фрагмент , наш красавец пак ще я натиска  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Батко си пази територията яяя hahaha hahaha как иначе? Трябва да е максимално точен за да не и я отмъкнат под носа
с този негов захват няма мърдане  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 287
До къде я докараха сценаристите Харун с молещ поглед пред Джами за да му помогне да вразумят Еда сигурно

# 288
Рекси,благодаря за фрагментта  bouquet
 #Crazy #Crazy #Crazy
Ако Бату успее да убие и Бурак и никой не го заподозре,ние май отиваме и в жанр фантазия newsm78
Очертава се интересен на пръв поглед епизод,но май отново ще има повторения като от първи сезон ooooh!

# 289
  • София

hahaha hahaha hahaha hahaha Бряххххххххххххх  Харунски много любвеобилен  Joy Joy Joy Joy ,де що хване Еда я натиска да я целува  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 290
Ей,какъв късмет извадих-точно влизам при вас,и нов фрагмент-не,че от първо гледане,разбрах нещо от него-но все пак е нещо!

# 291

hahaha hahaha hahaha hahaha Бряххххххххххххх  Харунски много любвеобилен  Joy Joy Joy Joy ,де що хване Еда я натиска да я целува  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ами то на Еда само с целувки ще й дойде акъла,виж че от дума не разбира  hahaha Но Арас определено какъв каратист излезе....я какви ритници раздава  Joy Joy Joy

# 292
Много целувки,много нещо! hahaha

# 293
Хазар май заплаши Харун. newsm78

# 294
Не разбрах само Бурак ли заравя градинаря или градинаря Бурак...Но който и да е, защо е в двора на къщата на Арсланлъ?!....Тръпки ме побиха

# 295
  • София
Ферда Непогрешимова какво прави  при тоя лекар newsm78 newsm78 newsm78 дали е отишла да се интересува от състоянието на майка си и затова да гледа като отровена  ooooh! ooooh! ooooh! Арас се лензи кат влюбен хлапак  hahaha hahaha hahaha ама как му замръзна усмивчицата Харун като целуна Еда.жал ми става за стиковете му за голф,потроши ги от нерви  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha и напълни двора на съседите със топки  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 296

Ами нали е Свети Валентин,а и ние либоффф Heart Eyes искаме да гледаме hahaha hahaha hahaha

# 297
  • Варна
Още малко смях

Откак ме тресна любовната магия ,
Незнам къде съм и не го крия ,
Еда като се цупи ,отивам да пия,
И по кръчмите , някой да набия ,

Как на мен се падна жена чепата ,
Която вечно е напред с рогата ,
Като е мила ,треперят ми краката,
Бясна ли е ,не може да си навие на ината,

Веднага вратата ми показва ,
За чужди грешки ме наказва,
Като зеленчук в салата ме нарязва,
Крилцата ми веднага подрязва,

А пък е страшно и  ревнива ,
При съмнения мозъка ми изпива,
Че с чужди жени ходя се навива ,
От гневни думи се чувствам като в коприва,

Но аз си имам изпитана тактика ,
Прилагам и секс на практика ,
На ласките  не може да ми устои,
И кротка като писенце стои ,

# 298
Горкият Арасчо-първо го стрелят,после Хаят не му подава ръка,а накрая май видя Еда и Харун да се целуват-направо ми стана мъчно за него!А беше полетял в облаците от щастие,но бързо тупна на земята!
Хаят е железна-мъдра жена с твърди позиции!
Харун избра верния път-целувки,и пак целувки!
Ако Еда пак се инати,вече и аз ще й се скарам!
А аз като по-наивна си помислих,че Еда мирише сакото на Харун за да усети неговия парфюм,а не на чужда жена....

# 299
Кесара  smile3501 smile3501 smile3501 smile3532 smile3532 smile3532

Общи условия

Активация на акаунт