Тема Незабравима (Unutulmaz) 164

• 27 637
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
  • Русе
5-ти пост, добре съм! newsm62
Не осъждам постъпките на Еда, оценявайки психичното й състояние.Тя мисли и действа според наличната й информация, която в повечето случаи е подвеждаща и лъжлива.
Харун действа според реакциите й, отново нормално поведение.
Няма виновни, има случайни и преплетени обстоятелства.
На това спирам /слава Богу/! Grinning

# 466
  • София
Добро утро! Дано сте във форма днес и не забравяйте, че четвъртъците са почвни дни при нас. Тръстиката свършване няма и може да почака малко. Поздравявам ви с едно стихче

Аз

Имам аз сърце от камък
и глава от як бетон
затворена във своя замък
от мухата правя слон

Кладенци са ми очите
Текат от тях безспир сълзи
Мъжете са ми във полите
На мен не можеш угоди

Околните въртя на пръста,
но жертвата съм аз, нали?
До края ще си нося кръста
Инатът ми ще победи!

# 467
  • Русе
Добро утро! Дано сте във форма днес и не забравяйте, че четвъртъците са почвни дни при нас. Тръстиката свършване няма и може да почака малко. Поздравявам ви с едно стихче

Аз

Имам аз сърце от камък
и глава от як бетон
затворена във своя замък
от мухата правя слон

Кладенци са ми очите
Текат от тях безспир сълзи
Мъжете са ми във полите
На мен не можеш угоди

Околните въртя на пръста,
но жертвата съм аз, нали?
До края ще си нося кръста
Инатът ми ще победи!

Председателю, в идеална спортна форма си! Grinning smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74

# 468
Добро утро, в четвъртък сутрин...

За мен епизода беше добър. Прошката на Тюркян и приемането на Джамил отново в семейното гнездо, милите моменти заедно...
Опознаването на един друг, по-различен свят за Ямур-срещата с дядо и. ...
Аз за разлика от повече от вас вярвам и в  променената Мелда..... в намеренията и, в искреността и.
Надявам се и тя да е човека, който да се осъзнае за Бату/Кенан и да сподели с някого тайната си- /например с Харун/

# 469
Добро утро незабравима дружина  Hug Heart Eyes

Като цяло на мен серията ми хареса .Дадоха хубави моменти на семейство Гюлер и с това смятам ,че посланието на сценаристите бе нещо такова ,че колкото и грешки човек да е направил семейството си остава най-святото нещо за което си заслужава да страдаш и да се бориш .Жалкото е ,че много хора го осъзнават на доста по-късен етап но както е казано по-добре късно отколкото никога . Hug

# 470
Бганьо поздравления за "Аз"   bouquet и дано скоро Еда преклони този инат ,че доста серийки май ще си го гледаме  Thinking

# 471
Не знам дали любовта на Еда и Харун, ще се възроди от пепелта,но определено семейство Гюлер се възродиха от пепелта в снощния епизод. Grinning
И аз вярвам в променената Мелда  Peace

# 472
Цитат на Сарони:

Ще ме прощавате, но няма да се съглася с вас. Реакциите на Еда са нормални за човешно същество (не казвам разумни, което е различно). Не ми казвайте, че вие не сте реагирали така бурно от яд и ревност. Аз лично съм правила редица глупости. Понякога съжалявам, но не си го признавам:) Да ви кажа и аз съм реагирала като Еда в разни ситуации... Все си мисля, че мъжът е длъжен да ме разбира, а знам, че не е така...

Аз смятам, че реакциите на много от героите във филма са си абсолютно реални. Вие си седите на диванчето и коментирате, но съм сигурна, че нямате перфектните взаимоотношения с любимия човек. както никой няма...

Скъпа Сарони, не виждам нормална реакция в това да обвиняваш всеки път човека срещу теб, без дори за миг да се замислиш,че за така създалата се ситуация вина носиш и самия ти.
Не можеш да накараш света да се "върти около теб" / образно казано /, да не се замисляш за последствията в утрешния ден, направени от грешките в днешния.
Права си, няма идеални отношения между двама души, но за всеки проблем има решение ...
Тук обаче грешката и на Еда и на Харун е липсата на диалог... Тяхното се превърна в игра на котка и мишка....С нетърпение, която очаквам да видя кой и как ще прекрати!

# 473
Не знам дали любовта на Еда и Харун, ще се възроди от пепелта,но определено семейство Гюлер се възродиха от пепелта в снощния епизод. Grinning
И аз вярвам в променената Мелда  Peace
newsm10 newsm10 newsm10

# 474
  • Русе
И аз вярвам в променената Мелда  Peace
newsm10 newsm10 newsm10
Убийте ме, подложете ме на глад, бой и стригане- и аз не вярвам! Ще повярвам в последната минута!

Последна редакция: чт, 10 фев 2011, 10:45 от winona

# 475
И понеже се опитвам да гледам спокойно на безсмислените приумици, започнах да търся гафове.
Ще се спра на 2 и моля някой компетентен да ми обясни заблудите! Praynig Praynig Praynig
1.Бату удря Бурак с бастуна по гърба- в резултат следва не само падане, ами и изпадане в продължително безсъзнание. newsm78
2.Бату стреля в Динчер- раната е в корема,а он си умре от раз!- newsm09 От литературата съм останала с впечатление, че коремните рани са изключително опасни и почти винаги водят до смърт, но бавна и мъчителна.
Няма да се спирам на " дребните " гафчета- с бавното изкачване на стълбището от Тарък/един здрав, прав и млад човек/ и олимпийското препускане на инвалид с бастун по покривите/Бату/! newsm78
Извинете за дългия пост, но нямам медицинско образование и търся отговор за самата себе си.

Вени, и аз като теб търся отговори на някои въпроси, но Уви...
Напр. как наистина този Динчер, прострелян в корема, умря за секунди- а Харун прострелян в областта на сърцето оцеля?!

# 476
  • Варна
привет дружина , пожелавам ви един усмихнат , успешен и ползотворен ден

Бай Ганьо ненадминат си , страхотно стихче  bowuu

# 477
# 478
  • София
Добър ден  Hug
Аз още съм нахилена  newsm47 newsm47  newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 след снощната комедийка  hahaha hahaha hahaha
Вече наистина ни взеха за канарчета  ooooh! ooooh! ooooh!
Толкова много абсурди,събрани в 90 минути не бях гледала,но и това доживях.Бату стана световен шампион в бягането с препятствия по покривите с ранен крак  Mr. Green Mr. Green Mr. GreenТарък го изкараха за пореден път балък,все едно живееше на забавен кадър  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes  Арас толкова си повярва,че цяла серия ходеше нахилен като зелка,от къде тая сигурност че ще се жени  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy От толкова радост накрая ще си го отстрелят като мишенка  Joy Joy Joy Joy Joy Гюлер се възродиха от пепелта,дано да си и останат заедно,ама няма да е задълго тая идилия.На Мелда продължавам да и нямам вяра,дано ме опровергае,обещавам да и се извиня съвсем официално   hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Сега като знае,че Бату е Кенан дано направи нещо за разкриването му  ooooh! Еда и Харун  се опитват да играят играта прецакай другарче   smile3555 smile3555 smile3555 smile3555 smile3555 smile3555,но да видим докога ще издържат така,на кой ината ще се окаже по-голям  hug hug hug hug spoko spoko spoko spoko spoko

# 479
Мокси много рано с фотосесийките  #Crazy #Crazy #Crazy

И поредното готино клипче на Ради  Heart Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=YIlmp4gdJOA

Общи условия

Активация на акаунт