Тема Незабравима (Unutulmaz) 164

• 27 583
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Ето нещо и от мен , в мой стил и провокирано от стихчето на Бай Ганьо, хареса ми " върти на пръста  околните"

Какво да направя аз горката ,ми кажете ,
отдава ми се да въртя на пръст мъжете,
мигом щом щракна с пръсти на ръцете,
Харун притичва и ми пада в нозете ,

По характер съм страшно инатлива ,
Ревността ми в количества се излива,
Нищо ,че Хубавелко с очи ме изпива,
Като се сетя за Едже  светът ми се срива,

За да го жегна с Арас бизнес ще започна,
Дори и да знам ,че за него ще бъда порочна,
Незнам дали преценката ми е  точна ,
Смятам да му  спретна интрига сочна,

За  изживяното  с другата  ще го накажа,
Като си помисля ми идва да го размажа,
Появата и на Русата ми дава куража ,
Да го подлудявам и играта да му разкажа,

Решила съм сълзите в действие да вкарам,
Да ми се моли  на колене да го накарам ,
Виновен за проблемите ни да го изкарам,
Да се гърчи от болка ,до там да го докарам,

Винаги става това , което аз  поискам ,
Обичам го много и зъби ще стискам ,
За загубеното доверие да го накажа искам,
Невинността си да докаже ,ще го притискам

Последна редакция: чт, 10 фев 2011, 12:24 от kesara

# 496
Да живееш на инат

Да живееш на инат
със любимия в палат
да си с него във креват,
но да пазиш своя врат
да те гледа само в гръб
вместо да е на калъп
трябва да си много тъп
и в характера със ръб

Някой път от инат, се и налага да те прибират от чуждите мъже

Поздравление за стихчето....  newsm51

# 497
  • Варна
Да живееш на инат

Да живееш на инат
със любимия в палат
да си с него във креват,
но да пазиш своя врат
да те гледа само в гръб
вместо да е на калъп
трябва да си много тъп
и в характера със ръб

браво, много точно   bouquet

# 498
  Здравейте  Hug
Виждате ли какво правя ? Стоя и си броя еврата, дето ще взема довечера от тотото  Joy Joy Joy
Спокойно - ще има за всички от сърце, ама направете списък, че да ми е по-лесно.  hahaha hahaha hahaha hahaha
За филма мога да кажа само това, което прочетох от вас, защото снощи по технически причини, които не са били само при мен не можах да гледам серията  #2gunfire #2gunfire #2gunfire, а още нямам свободно време. Гюлеровото възраждане от пепелта въобще не ме интересува. На благородната промяна на аблата не вярвам /за сега/, за Бурак не ми е жал, Бату продължава да е главно действащо лице, а отношенията на нашите гълъбчета се фабрикуват само и само да стават серии и да се проточват във времето. Едва ли сценаристите са толкова невежи в човешките отношения , та да правят Еда и Хрун смешни. Впрочем за мен главната виновица е ревността, а на нея май прекалено много внимание и се отделя или умишлено ни убеждават, че ревността е болест?

Бай Ганьо, единствен и неповторим както винаги  bowuu за настроението , което създаваш с твоите стихове!

Мокси и Кесара за вас рози от Харуновите

# 499
  • Варна
Здравейте и от мен Hug
Изкоментирали сте почти всичко от серията, но само да си кажа и аз мнението.
Нямаше нищо, което да ни изненада в тази серия, но имаше неща, които най-накрая трябваше да се случат-запознаването на Ямурчето с Гюлер и срещата между внучка и дядо.На мен тези сцени ми харесаха, бяха изпипани и убедителни.За Мелда до момента все още нищо лошо за нея, но ще видим какво ще стане по-нататък.Тя е умна и комбинативна и сега като и каза Харун кой е Кенан, дано насочи усилията и злобата си към него.
А за Харун-Еда, детска история.Ама и Хубавелко как се беше натокал Laughing Laughing Laughing , а и Едичка като чу репликата на русата мадама-"живот мой"-веднага се набра-да не казвам като какво Laughing Laughing Laughing
Е сега да видим как ще се развият от тук нантатък действията и понеже аз вече гледам с насмешка на развоя на събитията, дано и сценаристите вкарат малко комични нотки в тяхното абсурдно сърдене.Като например вместо Еда да се юрне през глава да му го връща, да вземе да го съблазнява Laughing Laughing LaughingЕеееех спирам вече с мечтите.....

Бганьо, Мокси, страхотни стихчета newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Де късмет да и дойде на ума да го съблазнява , този развой всички го искаме ,но уви няма да ни огрее скоро , мечти са мила  Grinning

# 500
Ама наистина прекалиха с ревността. Ако Еда и Харун така ще се ревнуват и карат за всичко, по-добре да не са заедно. Животът им ще бъде ад. Досега беше прословутата снимка, сега звука от паднала чаша и гласа на "Другата". Утре ще е друго, вдругиден - трето и четвърто. Така просто не се живее.

# 501
  • Варна
Шефке привет

# 502
  • Варна
Ама наистина прекалиха с ревността. Ако Еда и Харун така ще се ревнуват и карат за всичко, по-добре да не са заедно. Животът им ще бъде ад. Досега беше прословутата снимка, сега звука от паднала чаша и гласа на "Другата". Утре ще е друго, вдругиден - трето и четвърто. Така просто не се живее.
това е и посланието , как не трябва да действаш , ако искаш да имаш страбилна връзка, тоест изобщо връзка, да не достигнеш до отчуждението и да загубиш любовта на партньора

# 503
Ама и тоя техния адет да гледат през прозорците направо ме разби. Аз си мислех, че е най-малкото неприлично и просташко да зяпаш така през прозореца и то при положение че те виждат отвън. Но явно там или поне в сериалите им не е така и тези погледи през прозорците имат възлово значение за сюжета. Не говоря само за снощи, а по принцип.

# 504
Кесара направо ме разби със стихчето ти  hahaha hahaha

......................
Винаги става това , което аз  поискам ,
Обичам го много и зъби ще стискам ,
За загубеното доверие да го накажа искам,
Невинността си да докаже ,ще го притискам

На нас не ни остава нищо друго освен да дочакаме да го видим туй последното   bouquet  bouquet

# 505
# 506
  • София
Това е основната идея,да проумеят сами че с  ревност и недоверие нищо няма да постигнат.Еда беснее заради Едже,сега сигурно и  заради русата мадама.Харун пък само като чуе името на Арас и получава обрив  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Няма оправия,когато не започнат малко повече да си вярват,а не само да се дебнат като котка и мишка  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 507
Май ще ви напускам, че нещо не съм добре. Сигурно трябва да ходя на доктор. От сутринта се мъча да поспя на бюрото, но не мога. Не е типично за мен и съм се притеснил леко. Стискайте палци да не е нещо сериозно.

# 508
това е и посланието , как не трябва да действаш , ако искаш да имаш страбилна връзка, тоест изобщо връзка, да не достигнеш до отчуждението и да загубиш любовта на партньора

Кесара съгласна съм с теб но по принцип повечето хора реагират като нашата Еда  Thinking

# 509
Ето нещо и от мен , в мой стил и провокирано от стихчето на Бай Ганьо, хареса ми " върти на пръста  околните"

Какво да направя аз горката ,ми кажете ,
отдава ми се да въртя на пръст мъжете,
мигом щом щракна с пръсти на ръцете,
Харун притичва и ми пада в нозете ,
.................

Браво слънце! Страхотно ти се е получило........

Общи условия

Активация на акаунт