Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е препоръчителната влажност на въздуха в стаята, където спи бебето и в детската стая?
Какво е мнението за кърменето и какви са препоръките?
Какви са препоръките за подготовката на зърната и многократните пелени?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е препоръчителната влажност на въздуха в стаята, където спи бебето и в детската стая?
Препоръчителната влажност на въздуха в стаята, където спи бебето, както и в детската стая, трябва да бъде между 40% и 60%. Поддържането на оптимални нива на влажност може да помогне за предотвратяване на задръствания и улесняване на кърменето. Овлажнителите за въздух могат да помогнат за поддържане на идеалните нива на влажност.
-
Какво е мнението за кърменето и какви са препоръките?
Кърменето се препоръчва и подкрепя от медицински организации. Препоръчително е изключително кърмене през първите 6 месеца, без вода, чайове, биберони и други течности. Това осигурява оптимално хранене за бебето. Освен това, кърменето насърчава връзката между майката и детето и има положителни ефекти върху здравето и развитието на бебето.
-
Какви са препоръките за подготовката на зърната и многократните пелени?
За подготовка на зърната се препоръчва масажиране около зърната с дефламол и по-груба кърпа с въртящи движения, увеличавайки с един оборот всеки ден. Това може да помогне за предотвратяване на мастит. Относно многократните пелени, те могат да бъдат използвани, но е важно да се поддържа висока хигиена и редовна смяна, за да се предотврати развитието на инфекции.
-
Как да подготвите зърната си за кърмене?
-
Какви са разликите между ритане и контракции по време на бременност?
А допреди 1 седмица бях в дргата крайност.

Доки каза, че добре си го гледам
golqma myka mi e tova bezsynie...
che sled nego mnogo fotosesii shte se pravqt,tui kato nashiq tatko nqma da e v tozi moment pri nas i dosta snimki she se pravqt,za da si vidi tvorenieto:) pyk i mama trqbva dobre da izglejda 

КОЙ КАКВОТО СИ ХАРЕСА И КАКВОТО ПРАЗНУВА 
И ТРИФОН ЗАРЕЗАН
- 6, 8 и 9 март (за 8ми е ясно, а на 6ти и 9ти празнуват мои роднини, а аз искам бебо да си има негова си дата).
Аз пък за първи път не съм купила нищо за празника, ама нали се сещате колко ми беше до това
Иначе днес съм учудващо спокойна, но нали няма да съм сама в къщи, поне да не си мисля само за раждане. А да ви кажа, не ме е страх толкова от самото раждане, колкото от престоя в болницата, може би защото до сега не ми се е налагало