Отговори
# 435
  • София
 Чудна работа от къде ви гони пък вас безсъние. Да имаше кой да ми даде, нямаше да стана от леглото. Мога по цял ден и по цяла нощ да се въргалям.

Освен това почти през цялата бременност съм с нещо като диария, за разлика от масата, които имат проблем със запека.

Кафе не ми се пие покрай тия киселини, но когато реша, че ми се пие, пия. Късо еспресо с мляко.

Количката я прах в пералнята. Не съм гледала етикета, но нищо й няма.

Контракции си имам. Нормално - значи машината работи. Сега тренира.

iliqna_ чак на мен ми докривя, като те чета за свекървата  Confused .

# 436
Добър вечер и от мен. И аз съм нощна смяна Simple Smile
От няколко дни ме боли корема много ниско, постоянна и тъпа болка, въпреки че пия хапчета. Представям си ако не ги пиех какво щеше да е. И болката е само нощем, та затова и аз не мога да спя, освен онази другата болка в тазовите кости. На всяко завъртане се събуждам и после няма заспиване с часове. А да не забравя и другата екстра - пишкането през 2 часа Simple Smile
Да ви се похваля, че вече сме почти готови с покупките за бебо. В петък и събота пазарувахме, а утре ни пристига легълцето. Днес размествахме мебелите в спалнята, дезинфекцирах гардероба и остана само майка и сстра ми да измият прозорците. За зърната помолих една акушерка да ми ги види и дакаже дали нещо трябва да се прави. Оказа се, че са си добре.
Илияна свекървати е ........ да не я обиждам, ама съм възмутена. Ти носиш внучето и, какво като не сте женени. А мъжа ти къде е в цялата тази ситуация?
Аз пък напоследък така съм се разнежнила....Станала съм една добричка, хрисима и.......ревлива.....  hahaha А допреди 1 седмица бях в дргата крайност.
Момичета, мисля че мойто раждане наближава. Определихме дата за секциото, но мисля че бебо няма да дочака. Утре сме на последните изследвания на кръв и запис на тонове и сигурно ще спираме хапчетата (надявам се де).
Гледам, че в Замундата са пуснали "Запознай се с малките Факърс", ако на някой му харесва филма "Запознай се с нашите". Толкова за сега от мен.
Сладки сънища на всички спящи smile3524

# 437
iliqna_, много неприятно се е получило, сигурно не си си сменила по лична карта адреса и затова не те е преброила свекърва ти, не че има нещо против теб, недей да си пълниш сега главата с негативни мисли и емоции  Peace
Валари, каква ти е парочистачката, че от много време искам да си купя и не знам на какво да се спра, кои параметри са най-важни  newsm78
samanta_ups, ти наистина май ще си цяла нощ на линия, дръж се   bouquet

# 438
  • Варна
ЧЕСТИТО ПРЕКРАСНО МОМЧЕНЦЕ НА АЛЕКС. Да им е жив и здрав и много да ги радва  smile3525

Относно кафето, аз си пия по едно слабичко всяка сутрин, иначе имам ужасно главоболие.
Крем за зърна имам на Лансинох.
Досега не съм имала контракции, но за сметка на това ме мъчат ужасни киселини  Sick

Иначе в петък се видяхме с малкия мъж. Всичко е наред, с главата надолу сме си, както винаги. Вече е 3,400кг Wink Доки каза, че добре си го гледам  Laughing

# 439
izvinqvam se za latinicata...
Ima li drugi nespqshti mami kato men? Az mai veche se naspinkah  hahaha sega sigurno kym 5-6 shte uspeq da zaspq otnovo Sad golqma myka mi e tova bezsynie...
Mejdu drugoto chestit Sveti Valentin na vsichki,koito go praznuvat!

Abe momicheta,interesno mi e samo zashto vsichki mami sys sekcio sme si naumili,che nqma da si iztraem datite....te sa 1-2 sedmici predi termina...i men me e obhvanala nqkakva paranoq,ama veche shte mislq pozitivno...ta az oshte dori data za sekcio nqmam....chaaak na 25.02 shte q opredelim s doki...
Beba trqbva da iztrae do togava,che mislq sega tiq dni da si otida da si vidq miloto i na 20-21 pak da se vyrna v burgas...beb4eto da slusha,che burgas mi e na 2 chasa i polovina pyt  Naughty

Ilqna,az lichno bih se obilida poveche na myja mi,ako mi kaje da ne go zanimavam.... #Cussing out #Cussing out #Cussing out Mnogo nepriqtno se e poluchilo....

Jessica tova s izpravqneto na kosata i men me razbi:) evala na spokoistvieto ti...men ako mi se slu4iiiiii....maleeee she pobyrkam vsichki.....Az presata mislq si q sloja v chantata,ta za izpisvaneto da izglejdam shto gode dobre....ako beba si izchaka datata sha se nakontq i za rajdaneto  Joy che sled nego mnogo fotosesii shte se pravqt,tui kato nashiq tatko nqma da e v tozi moment pri nas i dosta snimki she se pravqt,za da si vidi tvorenieto:) pyk i mama trqbva dobre da izglejda  Mr. Green Mr. Green

# 440
veset0 споко и аз съм будна,
кафе не пия няма да казвам причината, че ако спомена о6те веднъж за прословутото си кръвно 6те ми е като за първи път.
За изправянето, една позната се беше гримирала докато чакала контракциите й да зачестят и като я видяла лекарката в 5сутринта в болницата нагримирана я питала да не е тръгнала за дискотеката  Joy
За датите, споко бе, те тия бебета знаят кво ги чака навън, не са глупави, вътре всичко им е наготово, а навън трябва рев да си го получат  Joy Joy Joy
Айде че изпростявам по това време на деноно6тието

# 441
Добро утро момичета
Тази нощ спах много спокойно, но две не спя една спя и така ги редувам
За кафето - пия си всяка сутрин по едно, понякога следобеда още едно
Кръвното ми е много ниско и кафето ме ободрява
Крем за гърди ползвам вече седмица
Купила съм си на Авент /това ми препоръча лекарката/ без измиване е, а цената му е 22 лв.

# 442
Добро утро, коремчета  Hug
Понеделнишка закусчица, вдъхновена от празника от мен  Heart Eyes

Благодаря на всички, които ми отговориха за лентите  Hug Гледах в amazon i ebay, но ми се искаше да си ги харесам от тук. В ebay наистина са МНОГО, но ще ми излязат солено с дотавака всяка по отделно  Sad Моля, ако някоя мама види такова нещо да пише едно ЛС.
На всички желая хубав старт на седмицата   bouquet

# 443
Добро утро и от мен  Hug

Magica_de_Spell, благодаря  за закуската   bouquet Аз вече хапнах, че щом отворя очи, бебо се разбунтува и корема ми стърже. Та трябва да ги нахраня. Mr. Green

Това безсъние голямо нещо. Аз от 5 ч съм будна и да не ви казвам колко е гадно да лежиш 2 часа без нищо да правиш. Все повече си мисля за бебо, за раждането, за това как ще му видя личицето (направо нямам търпение да видя на кой прилича), за изписването и т.н. Голям купон просто!

Ох,  да не забравя:

Честит празник на всички празнуващи.  bouquet

На мен не ми е до празници от такова естество сега, утре ще празнувам докато съм на преглед да видим бебчо.  Blush

# 444
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ДОБРО УТРО newsm51
Аз си изпратих детето и сега съм на кафе и закуска Simple SmileСнощи имах много чести контракции,но безразборни,да видим днес как ще е.И  да видим кое бебе ще се появи на бял свят точно на празника.Хубав ден ви пожелавам Hug
Днес влизам в 39 седмица и си искам бебето вече easter

# 445
Здравейте, отдавна ви чета, но сега се наканих да пиша- първа бременност, момченце, термин 11 .03 .2011. И аз завчера получех болки в корема и кръста, но не бяха регулярни, пих нош-па и ми минаха, вчера пак ме боля кръста. Направо имам чувството че няма да разбера кога ще почна да раждам!. Вие пиете ли нош-па като имате такива болки? И по колко пъти на ден или само когато ви заболи? И въпрос към мамите с котки- имам котарак и няма да се разделям с него, но няма да го пускам в стаята на бебето. Колко време по принцип не трябва да имат контакт. Вие как ще процедирате? Лек ден на всички и весел празник!

# 446
  • Пловдив
ЧЕСТИТИ ПРАЗНИЦИ - СВ.ВАЛЕНТИН И ТРИФОН ЗАРЕЗАН! 1dating КОЙ КАКВОТО СИ ХАРЕСА И КАКВОТО ПРАЗНУВА   Wine Glass

E STELA , щом искаш да идва вече бебчето ти го пожелавам  Hug

В тази връзка, да ви питам:
Имате ли предпочитана датичка, на която искате да родите?
И имате ли предчувствие, кога ще дойдат бебчетата?

Аз съм си харесала дните м-у 1 и 3 март, може 5. Но терминът ми е чак на 13 и предполагам, че ще е след 10 март  Simple Smile Ще поживеем и ще видим  Laughing

# 447
Честит Празник , Момичета !
И от мен една романтична закуска и много пожелания за Любов !

Ще се опитам да се включа по-късно и ще се пробвам да ви изчета , че не съм влизала от сто години  Embarassed...

# 448
ЧЕСТИТИ СВЕТИ ВАЛЕНТИН  Two Hearts И ТРИФОН ЗАРЕЗАН  Wine Glass

Magica_de_Spell, Saura Благодарско за закуските, фантастични са  Hug

Мама Веси
И на мен ми пукат костите, особено като се обръщам в леглото. Повече ме боли в дясно, и което ми е най-странно, повечето мами се оплакват, че болката им слиза от тазовата кост надолу по-бедрото, а при мен се качва към кръста нагоре Confused

На 25,02 съм в Шейново за консултация за преценка на риска и прогноза на раждането .Понеже моята проследяваща лекарка отказва да ми измери бебето колко е голямо #Cussing out , а в обменната ми карта се оказа, че е писала, че съм с нормален таз, при положение, че вече имам едно секцио, заради седалищно прилежание и ТЕСЕН таз и аз реших да не експериментирам, а да ида на този допълнителен преглед, за да преценим с лекаря там дали ще мога да родя нормално или ще рябва да определим дата за секцио Confused Говорих с една акушерка и тя ме съветва за секцио, защото ако имало някакви сраствания от първата операция щели да ги премахнат при втората. Confused

Commelina Аз имам НЕ предпочитани дати  Crazy - 6, 8 и 9 март (за 8ми е ясно, а на 6ти и 9ти празнуват мои роднини, а аз искам бебо да си има негова си дата).

# 449
Добро утро, дами, и честит празник   1dating
На мен ми се случи чудото да заспя м/у 1 и 2 часа, просто не мога да повярвам. Събудих се към 5 и нещо, и до 8 си стоях в леглото и си гледах филм. Мъжът ми се прибира от работа, а аз седя в леглото и ям ябълка, и той  Joy  Ми викам отдавна съм будна и съм много гладна. А той пък ме изненада - подари ми едно шоколадово сърце   loveuuu  Аз пък за първи път не съм купила нищо за празника, ама нали се сещате колко ми беше до това  Crazy След малко обаче ще запаля колата да отида за някакви подходящи бонбонки  Grinning  Иначе днес съм учудващо спокойна, но нали няма да съм сама в къщи, поне да не си мисля само за раждане. А да ви кажа, не ме е страх толкова от самото раждане, колкото от престоя в болницата, може би защото до сега не ми се е налагало  Sad Но ще го преживея все някак си  Peace
jozyy , правилно си решила за допълнителния преглед  Peace
mai4eto28welcome
E STELA , дано тогава ти да ни зарадваш с новина за бебче днес  Hug
Аз отивам за бонбонки, по-късно ще се включа пак  Hug

Общи условия

Активация на акаунт