Отговори
# 540
ilik123, честита ви месечинка!   bouquet

iv4i_79, една стотинка не ни взима педи, но при положение, че жената е чужденка може да има нещо общо с това. Нали, за да ползваш безплатни прегледи и тн. трябва да си с платени, непрекъснати здравни осигуровки 5 години назад. Ако нейния случай не е такъв сигурно заради това и взимат пари.

Ужасно време...а така ми се излизаше!  Confused

Вики, веднага я давам. И аз и тя малко свят да видим!  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

# 541
  • София
честита ви месечинка на празнуващите днес   bouquet !

iv4i_79 ,както Яничка ,така и ние не сме дали и една стотинка на педиатъра ни.Според мен жената на твоя братовчед ходи при лекар ,който не работи със здравната каса.

Леке какви баби  #Crazy !

# 542
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора.
Добро утро и от мен.
Честита половин годинка на Алекс и Криси, да са здрави, да слушкат и мама и тати и кака!!!
Palmirka, Ники също много ритка като суче, удря шишето, помрънква си нещо.
galq, има такова разнообразие на пюрета, давай тиквичка, пащърнак, царевица, грах, спанак, зален боб, карфиол, броколи ох вече не се сещам. Смесените много ги харесва Ники:)))
Tommelise, не се притеснявай за тези регистрации, стават за 5 сек., а Райче си заслужава!
Изобщо, много са ни хубави септемврийчетата!!!

# 543
  • у нас
Даже по-старите и опитни сестри, в някои случаи знаят повече от младите доктори........ просто като човек бил и от двете страни, предполагам, че ще имаш нормално човешко отношение към тяхната професия.

абсолютно съм съгласна с това което си написала. не се отнасям с неуважение, даже напротив Peace те са специалисти от които пряко зависи изхода от състоянието на пациента. Те са тези, които са до него от които зависи изпълнението на лечението. Те могат да бъдат най-големия приятел на лекаря и да подпомагат работата му във всяко едно отношение и могат да направят всяко едно дежурство ад и да сринат репутацията за минута Rolling Eyes именно поради тези причини и др. такива които спестявам не можах да се примиря Rolling Eyes и като човек бил от двете страни се отнасям с уважение Peace много неща съм научила от сестри и продължавам да уча от тях Peace и аз със сигурност дори и 10 учебника да прочета по дадена дисциплина знам по-малко от една сестра с опит и ако и се отдаде възможност тя ще реагира перфектно докато аз е под въпрос  Confused (виждала съм такива ситуации,  не с мен) практиката е адски важна Simple Smile и самоуважението!!! Peace

НООоо новозавършилите са ooooh! като махнем изключенията които се броят на пръсти от 50-60 човека випуск Rolling Eyes

Благодаря на всички за гласуването, но никакъв шанс- има едно прекрасно дете с около 200 гласа че и повече Simple Smile но поне си видях Гарджето там барабар Петко с мъжете

# 544
Tommelise, много по-добре от нас знаеш нещата как стоят във вашето съсловие, но да си кажа, че мед. сестрата следи състоянието на пациента много по-често е при него и може да забелижи неща, които да убегнат на лекаря и затова е добре той да се вслушва в думите и. И аз съм забелязала това отношение, особено през последните 8 години, през които ми се налагаше да посещавам много често здравните заведения. Прави впечатление, наистина. Но съм сигурна, че ти ще си от тези лекари, които са отдадени на професията си и тя е тяхното призвание, знам го защото съм срещала такива лекари и дай ,Боже, да са повече, защото само живота е по-важен от здравето.

# 545
  • у нас
днес се навършват 3 години без цигарен дим.  Crazy бях невероятен пушач- обичах да пуша, обожавах, пушех по 2 кутии цигари и бях слаба защото в устата си слагах само цигара и кафета Sad един ден имахме лекция за рак на белия дроб по патоанатомия и това пречупи нещо в мен Simple Smile легнах си с мисълта че няма да пуша и така до ден днешен Crazy но още ми се пуши Joy по този повод да ви почерпя Crazy

Илки да са ти живи и здрави мъниците, много да ви радват и да сте много много щастливи  bouquet

# 546
Подсети ме за един урок в училище по биология за рак на белия дроб...донесоха ни бял дроб от крава и ни показаха цветно с миризма що е то рак на белия дроб. Няма такава гадория. Е, тогава бях на 15 и това не ми попречи после да стана и аз върл пушач. Слава богу ги спрях преди известно време след един грип и не мисля и да започвам отново. Да не говорим, че един приятел на баща ми се бори за живота си вече близо 2 години...то не са операции, то не са химиотерапии... Sad  не знам...надявам се никога да не пропуша отново! В крайна сметка от мен си зависи! Та честито ти! Пожелавам ти никога повече да не вкусиш цигарен дим!   bouquet  Hug

# 547
Аз винаги съм пушила по съвсем малко и то не всеки ден. Примерно децата така и не знаят, че съм пушила, защото никога не са ме виждали с цигара. Само с приятелка или на купон в заведение палех. Обаче точно след един купон с повечко цигари се събудих на другия ден със зверски световъртеж, та не можаха да ме оправят няколко дена. Изобщо не можех да ходя  Crazy Ставам и потъвам, падам директно. Някакъв Мениероподобен синдром може би. С 2 думи накрая ме пратиха на ЯМР със съмнения за Множествена склероза. Преди да ида на изследването си обещах, че здрава, болна - спирам цигарите  Naughty ОКаза се, че ми няма нищо, но обещанието си спазих. Повече не искам  и да ги видя никога цигарите Grinning

# 548
Дана, браво!  Peace

Току що видях прогнозата за времето. Бррррр, зимата се завръща.  Sad

Виктория от 4 дена е с биберон.  Shocked Досега никога не искаше, но онзи ден и дадох заради зъбките и тя като го захвана пускане няма. Явно си чеше венците с нея и много и харесва. Като я види и се опъва като струна и започва да рита с крачета и да маха с ръчички. Не ми се искаше много тепърва да се почваме с бибите, но смятам, че е по-добрия вариант пред палчето.  Confused

# 549
  • Пловдив
Илианка, да са Ви живи и здрави половин годишните рожденници Hug Много да слушкат мама, тате и кака и само радости да носят!
Честито и на всички останали празнуващи месечинки Simple Smile

Плами и Дидко е нещо страшно докато го храня Rolling Eyes Цялата съм надрана, ще кажеш, че с мечки съм се борила Laughing Laughing Laughing

Моята история с цигарите е, че ги бях спряла за година и нещо, обаче като започнах мечтаната работа и 99% от колектива пушеше. Естествено и аз ги започнах отново... Няколко месеца преди да се решим на "стъпката Деян", реших, че ще ги спирам. След това забременях, сега кърмя и така... Simple Smile Надявам се НИКОГА да не се върна към този гаден навик Simple Smile

Яни
, аз от самото начало бях твърдо против бибероните, но заради коликите в началото се принудих да му давам. Сега не съжалявам - имам 2 познати, на които децата са им на 10м. и 8м. и не даваха биби, сега палчетата им са постоянно в устите Naughty Опитваха се да ги научат да заспиват с биберон, вместо с палец в уста, но безуспешно

# 550
Здравейте сладурки,

я как се е оживил форума и колко теми сте подхванали  Party

ще се включа набързо доколкото помня какво исках да пиша  newsm78

Честито на днешните месечинковци на Илик123 да са ти живи и здрави и все така сладки и послушни!   bouquet

Рали, много хубава история, много ти се радвам  Hug да цункаш Райчето  Heart Eyes

Браво за цигарите на всички  екс пушачи и аз навремето пушех, но не бях страстна пушачка по-скоро от келешлък, но навреме се опомних, не и без помощта на милото  Mr. Green

а за бабите думи нямам #Crazy още повече се депресирах, аз минавам за прабаба на бабите  hahaha

Ние от вчера ядем каша, е няма такива физиономии, мръщене и плюене Sick чак й се гади и кашля Crazyвчера я направих с преварена вода , а днес с кърма и пак не се хареса, не знам да я мъча ли още с кашата  или да давам друго, например тиква  newsm78 а може би пък да е нормално, тя досега друго не е вкусвала. между другото кашата за 2 мин. се втечни и стана, като мляко и на вас така ли ви се получава newsm78

ох и още щях да пиша, ама отивам, че се събуди ooooh!

# 551
Момичета да ви питам някои ползвал ли е или да има наблюдения за тези кенгурута дето са за хълбок:
http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=4075
Чудя се дали това да взема или на Чико това:
http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=2388

Ще съм ви благодарна за всякакви коментари, някак си не мога да преценя, кое ще ми е по-удобно, Става въпрос предимно за вкъщи да си го ползваме, за това ми се струва, че с това на хълбока ръцета са по свободни. Вие как мислите?
Връщам се да чета...исках само да ви попитам.

# 552
  • Пловдив
Благодаря на всички, от сърце за пожеланията Hug !
Уф, пък аз съм пушачка от класа  Confused С изключение на двете бременности и последвалото кърмене /значи 2 пъти по около 1 година /, не съм ги спирала!Не съм и пробвала дори!Всички ми викаха сега като родих, че нямам акъл, една година да не пуша и пак да ги започна.Но имах силен стимул за тази година!Чаках с нетърпение да спра да кърмя и да пия кафе, кола и цигарка  ConfusedКато прибавим и всяка вечер по 1 чаша бира..., малиии, и алкохоличка май съм станала  newsm78. Но като заспят бебоците и ми е голям кеф с вечерята да си пиина.

# 553
vesy_evi, кенгуруто на Чико е до 9 кг. и няма да го ползваш много дълго, мисля. 1-я вариянт е страхотени е до 15 кг.
akspet , пробвай с друга каша. Тези на Хумана са с ванилия и ухаят страхотно, като отворя да правя ииииии ами мирише ми на сладки, на кексче,,,, оф с тази диета само за ядене мисля.
С риск да ме корите, аз давам кашата с биберон,този на Avent с трите позиции. И аз се ядосвах като се втечняваше и накрая така реших. Той достатъчно си хапва с лъжица, цяло обедно и следобед половината хранене са пюрета.

# 554
Илианка, Честита половин годинка на мъниците и от мен. Да са ти живи и здрави.
Честита месечинка и на Мая.
Яяяя, к`ви баби. Че то ние сме по-баби от тях.  hahaha
gerito 85, много е сладка малката Сияна. И честити ви много зъбчета. Аз май няма да видя зъби поне до 8 месеца сигурно.

Общи условия

Активация на акаунт