Отговори
# 630
Честита месечинка на  Антония.
Нещо ви става с линийките на повечето от вас,не показват точно мес. и дните.

# 631
Да, сега видях че нещо не е наред с линийката ми, защо ли  newsm78  вчера си беше точна..

# 632
alximika, страхотна снима!  Heart Eyes  Сладурчета!  Heart Eyes

# 633
alximika   smile3521, живот и здраве като си направим второ бебе, сигурно ще е по-различно Simple Smile. Много са сладки твойте двете бебета и много ми харесва решението "да се насладиш на майчинството,отколкото да робуваш на дома"Simple Smile

Аз миналата седмица реших да не се занимавам толкова с чистене, готвене и подреждане и резултата. В петък мъжа каза: "този уикенд оставаме тук, защото цялата къща е на вили, на могили и трябва да подредим" Simple Smile))). Явно много се забелязва когато реша да си почина от домакински задължения.

# 634
  • София
Дребното днес е решило да ме побърка  Grinning .Нито спи ,нито яде,мрънка а аз само се чудя какво иска!

alximika
,снимката е супер! А за аватара нямам думи  Grinning .

Аз пък още от сега съм дала бойкот на домакинската работа.Е зачиствам отгоре-отгоре и посготвям нещо ,но по основните неща мъжо ги върши  Mr. Green .

П.П. Моята линийка пък е точна  Laughing .

# 635
брей има нова опцийка вече можем да добавяме видео от youTube ili Vbox  newsm44
Дайте да обсъдим проходилките Миме каква е вашата (марка) .кои са стабилни кои не трявба ли да се маха плота  ,за да храним и там бебоците и хъбаво ли е да с родителски контрол(дръжки, с които мама може да управлява паячето)???

# 636
Оооох, а аз всеки ден по цял ден все нещо правя. Я прах, я прахосмукачка, готвене, миене...абе не се спирам  Rolling Eyes

# 637
Оооох, а аз всеки ден по цял ден все нещо правя. Я прах, я прахосмукачка, готвене, миене...абе не се спирам  Rolling Eyes

Не си само ти Blush

# 638

аз също съм така по принцип, но ми писна. Имам нужда от почивка, малко лично време...та  му разхлабих края напоследък Simple Smile. като тръгне на градина бебчо ще чистя Simple Smile

# 639

аз също съм така по принцип, но ми писна. Имам нужда от почивка, малко лично време...та  му разхлабих края напоследък Simple Smile. като тръгне на градина бебчо ще чистя Simple Smile

И аз съм така  Blush Покрай болести и университета съм позарязала малко домакинството  Embarassed

# 640
Мами помагайте!!! Praynig Praynig Praynig
Трябва да отсъствам от време на време, а малчо отказва сега да пие от шише.
Преди си пиеше кърма или АМ ,а сега не иска. Ако някои се е сблъсквал с този проблем нека сподели.

# 641
Пробва ли с друг биберон. Ники не харесваше нещо Nuk-a и не пиеше вода, а аз си мислех че не иска. Но като предложих с Avent ...baby_neutral....от тогава пие по 100 мл. на ден.
Може и друго да е, не знам, но не пречи да опиташ, ако имаш в къщи друга марка.

# 642
  • у нас
alximika Hug аватара ти е номер едно Grinning
за специалностите- най-много ме влекат вътрешните болести, след това педиатрията. Peace  Не съм се спряла на нещо конкретно и да кажа "това е", защото системата е - едно искаш друго се случва Confused
ето казах си интересите, а имам предложения за работа в инфекциозно и хематология Rolling Eyes .....и в краен случай ще трябва там да отида въпреки че не са ми желания  Confused и това само за да не си стоя вкъщи, защото колкото повече време се отдалечаваш толкова по-трудно става.

# 643
И аз хич не се престаравам с домакинската работа, да не кажа, че хич не се занимавам, мъжа ми чисти, аз от време на време посготвя нещо, ама само ако съм на кеф и ако съм гладна  Mr. Green Общо взето сме все навън по разходки или по бебешки гостита Wink Имам достатъчно свободно време, ама някак не мога да се отпусна и да си го използвам както преди. Нпоследък си мисля, че ще е хубаво да си завърша магистратурата и липсата на време не е оправдание, все ще намеря, но някак мозъка ми е другаде, не мога да се организирам...за това мнооооого ви се чудя и възхищавам на тези, които учите!!!

# 644
  • София
alximika, страхотен аватар! Страхотни са дечицата ти Hug Да си кажа и аз за чистенето - с баткото се побърквах на тема чистота - всеки ден бършех пода, прах се бършеше все едно вулкан беше изригнал Grinning......абеееееее, не знам как съм се справяла. Диването не спеше почти през деня, през нощта се будеше често...Сега пак съм си параноичка почти, но съм по-спокойна - и аз като alximika поставям себе си на първо място

Общи условия

Активация на акаунт