Започнах да давам тиква преди кърмене - Влади си хапваше колкото му дам и после не иска кърма, след това започнах да го слагам първо на гърда и след това му давам пюрето - така се наяжда с кърма и си изяжда и пюрето. Една седмица вече му давам и стигнах до 100-110мл пюре (винаги добавям по 20мл кърма), меря пюрето в шише разграфено в мл.
И въпросът ми е до какво количество е нормално да яде? Моля майките които знаят за съвет.
Днес добавих и малко картофче към тиквата. Слад захранването, пак започна да спи през ноща и престана да повръща. Беше започнал да повръща между храненията - по няколко пъти, от началото на януари.
И аз Влади съм го оставяла за малко сам, като съм слизала набързо до магазина, случи ми се около 2, 3 пъти.
За ДК ни отложиха за другата седмица.

И на тва, ако не му се вика готовност за захранване...Явно ще има апетита на майка си
пу-пу, само дано да е елегантна като баща си
Никола вчера беше в сънлив период. Първо откара 1,5 ч. сън сутринта вкъщи, после на разходката почти 3 ч. спа, а вечерта още час отнесе. Само че отново взе да отказва да суче.
Зъби ли са, ще ми идва ли?
С триста зора успявам да го прилъжа да посуче минутка-две.
А на всичкото отгоре и едни гъби ме мъчаааат. Такова сърбящо чудо не помня.

) . На 16-ти сме на консултация и ще разбера как наддаваме , че и на мен ми е любопитно. Ще се опитам да давам гърдата с по- малко мляко по -често От вчера млякото се позасили, аз нямам сила да ходя по разходки по 2-3 часа така ми се спи , а тя само навън е спокойна, явно ни мъчат зъби много плаче мнооого