Отговори
# 150
  • Пловдив
Сега се заех да сложа снимчици на първата страничка и се замислих... Има толкова никове, които изобщо не са ми познати newsm78
Някой пък писаха, докато бяхме бременни и след това ни вест, ни кост от тях Thinking

Какво ще кажете да поразчистим малко? Така ще е по-лесно и за оформлението

# 151
  • Варна
 wavey
Аз лично не съм се изнесла на никъде, но у нас жсе някой е болен. От гадния вирус, от екстрите след него. Писна ми вече. Добре, че мъжа ми се върна, че бях почнала да давам на заето.

На Дани съм давала пюре от морков и от тиква, и оризова каша. Нямаше разлика в изхождането, освен цвета  Mr. Green /наситено оражево/.

Хубав ден и приятни разходки.
След като вършите тази черна работа, ние ползвателите сме съгласни  Peace

# 152
  • Пловдив
Сега се заех да сложа снимчици на първата страничка и се замислих... Има толкова никове, които изобщо не са ми познати newsm78
Някой пък писаха, докато бяхме бременни и след това ни вест, ни кост от тях Thinking

Peace

# 153
nat003, дано не е някое вирусче при вас. Аз имах гости вчера, но днес мисля да наваксам с разходките. А и вчера тук имаше ужасен вятър Confused

Аз продължавам да давам на Дани само картофче, ето току-що си изяде днешната проция, всеки ден увеличавам количеството. Тази седмица вече ще може да си замества едно хранене с картоф -на обяд, а после мисля да пробваме тиква.

# 154
Относно запичането - при нас откакто давам зеленчуци за обяд, се регулира стомахчето и бебо ака всеки ден  Peace

# 155
Хайде зарибихте ме и мен със захранването водено от бебето  Mr. Green досега съм чела по въпроса, схеми и какво ли още не  Joy май ще се вкючим и ние с Дани  hahaha

sweet_maniche - разчиствай  Peace

# 156
аз ходя по разходки в скайп няма никой  newsm78, сега нямам време като заспи ще попишааа Simple Smile

# 157
talktoher, определено затишието не е заради скайп! И там никой не пише, а ако пишем то тогава сме 4 човека и то мнооого късно вечер, когато повечето от вас вече спят!

За разликата между сока и пюрето е отговорено вече. Аз съм с много кофти стомах и пюре от даден плод ми е добре на стомаха докато ако пия фреш леле мале подувам се и имам страшни болки.

И затова хич и не ги разбирам изказванията от сорта "ами на детето нищо му няма". Е какво да му има видимо. Ако от дадено нещо му се развали стомахчето то това би се разбрало на един доста по-късен етап.

# 158
Oф май не са зъби а сме хванали грипа smile3514
Има температура 38,5,мерена в дупето,значи около 38,а знам че ако са зъбки е по-ниска,дадох панадол вече 2 пъти,а той се дава до 4 наден нали? newsm78 Ако не я свалим ще пробвам с чорапките със сапун,неиска да яде,ооо ужас е

# 159
  • Пловдив
И затова хич и не ги разбирам изказванията от сорта "ами на детето нищо му няма". Е какво да му има видимо. Ако от дадено нещо му се развали стомахчето то това би се разбрало на един доста по-късен етап.
Нали щяхме: всеки да си изказва мнението и споделя за захранването на своето дете, без да се упрекваме и обвиняваме за метода, на останалите мами...  newsm78!? Нали се разбрахме, че всяка майка избира кога, с какво да захранва...  Wink Като не разбираш мамите..., ми не давай сок на твоето бебе, кажи го тук, че не даваш и не упреквай тези, които дават  Mr. Green
Не се заяждам, а припомням  Peace

# 160
Нямам нужда от припомняне. Май нещо не си разбрала думите ми както трябва. Всеки сам си знае и аз АБСОЛЮТНО НИКОГА не съм се бъркала в такива спорове и не съм се опитвала да си налагам мнението. А къде видя упрек съвсем не мога да разбера?!? Това, което не разбирам е какво точно се очаква да се види като видима реакция? Не става въпрос само за захранването, по принцип много често чувам това...примерно ами взимам антибиотици ама бебето е ок... ами пуша по еди колко си ама на детето нищо му няма...е какво пушек от ушите ли трябва да му излиза, за да се разбере, че това е вредно... ooooh!

Последна редакция: нд, 13 фев 2011, 16:11 от Jani4ka

# 161
  • София
Здравейте ,
затишието явно е заради разходките.И ние преди малко се прибрахме  Simple Smile .
Вече офицялно мога дасе похваля ,че Йана не харесва тиквичка  Laughing .Тъкмо се бях стреснала ,че ще е всеядна и нещо тип "доброто прасенце"  Mr. Green .
айде отивам да готвя  Grinning .

# 162
Днес опитах с тиква, такав рев настана, после не искаше да яде и зеленчуците, които досега харесваше. Половин час не можах да го успокоя. Накрая обядва само мляко. Ами ако и утре не иска да яде нищо различно от мляко?  Confused От две седмици съм започнала със захранването и всичко беше наред  Confused

# 163
 newsm53

хелоууу, не мога да стигна до компа, все имам нещо да правя  ooooh!

Андреа спи и аз отивам да сретна нещо за хапване, че ще имаме довечера гости на винена дегустация  Wine Glass

утре ще пиша    love001

п.п. интересни неща споделяте за захранването  Hug

# 164
  • Пловдив
Jani4ka, нека аз да не съм разбрала думите ти Peace !
Мисля , че за трети път го пиша: Всеки сам си носи кръста!

Общи условия

Активация на акаунт