"Системата минус 60" - тема №20

• 43 947
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
честита баба марта и от мен. с пожелание за много здраве и малко сантиметри

аз все така задържам. за днес менюто ми е:
з: 2 принцеси, кафе лате
о: паста със зеленчуци и каперси (отказах се като видях колко въглехидрати и калории), телешко с ориз и броколи
в: зелен боб с кисело мляко

малко ме наболява зъб, но това не ми пречи на апетита

Последна редакция: вт, 01 мар 2011, 13:56 от мегало

# 661
Честита Баба Марта, бъдете много здрави!!   bouquet
Пролетта идва бавно славно, ей сега ще се извърти март и ще сваляме палтата Laughing

Аз се чудя какво да обядвам... в 12 трябва да съм на работа, там не мога да ям.. сега за готвене нямам време, а и съм още сита от закуската... може би ще си взема попътно някакви плодове..

хубав ден на всички!  bouquet

# 662
Привет и от мен и ЧЕСТИТА БАБА МАРТА

Момичета, да ви се оплача - махнали са кантара от аптеката и сега вече наистина не остана къде да се тегля  Confused Значи оставам на сантиметър за сега. Днес си взех мерките и ще засичам на всяко 1 число какво се случва.

Кашарел, сподели моля те малко повечко за уреда ти на пара: какъв е, как действа, доволна ли си (може и на лично), че и аз се каня да си взема такъв, ама още си мисля дали да похарча пари за такъв уред...

Непоправима, как ти се отразява Инхуа? Аз съм го пила заради проблеми с WC и  забелязах, че не ми се яде и сладко когато пия от него.

Мляко с нес - чудесна си  Hug

Вчера получих 2 спонтанни похвали от жени: "Лелеее, колко си отслабнала!" и една от не близък мъж: "изглеждаш като една истинска Бриджит Бардо"  ( това докато чаках пред залата детето да си свърши тренировките  и демонстрирах ефекта на системата пред чудещите се дами дали да започнат Системата Joy )

На всички с минуси честито   bouquet

На новите добре дошли  Hug

П.П. който иска да се консултира със сестра ми (консултант козметика)  в Пловдив да пише на лично да дам координати, че правилата забраняват реклама, а това ще си излезе точно такова... А Софиянки могат да се възползват всеки ден - пак на лично инфото  Peace

# 663
  • varna
 smile3525 smile3525 smile3525ЧЕСТИТА БАБА МАРТА това е нашият месец момичета,да си пожелаем да сме здрави и да следваме мечтите си.

# 664
Честита Баба Марта!

Айдеее, и аз да се похваля с 1 година откакто се запознах със Системата! За новичките - за 6 м. свалих 17 кила (от 74 до 57). После се разпуснах и взех да се забавлявам прекалено, та качих 2 обратно. Сега съм се хванала здраво да стигна до 51-52. Заслужавам това лято да се разхождам без притеснения по бански. hahaha

Снощи имах малко промяна във вечерята, че не ми се ядеше мляко - остана зелева салата и отделно купа плодове.

Днес: з. четири малки кексчета, студен чай на Раух.
Другото не съм го измислила още. Най-добре ми действа комбинацията от месо със зеленчук за обяд, но нямам другарче за обяд, а не ми се ходи сама по заведенията.

# 665
  • UK

Непоправима, как ти се отразява Инхуа? Аз съм го пила заради проблеми с WC и  забелязах, че не ми се яде и сладко когато пия от него.

Ами beki8, да ти кажа и аз не знам как ми се отразява  Mr. Green На опаковката пише 3-5 пъти на ден да се пие, ама на мен ми е гаден и общо взето по един път само го пия, обикновено преди обед. Аз по принцип не съм и много-много по сладкото, рядко ям, до скоро беше повече по навик да "затъкна" с нещо сладко накрая Mr. Green Може би като/ако почна да го пия поне 3 пъти на ден ще мога да отбележа някакъв ефект. Че сега и за WC-то не ми помага   Embarassed

# 666
  • Варна
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!

Несче, искрено ти се възхитих!

Беки, страОтен комплимент! Бриджит бардо на млади години е голяма сладурана.

Жасмин, честито за 20-тицата! Дай боже всекиму, който гони такава цел.

Хубав и системен ден!

# 667
Честита Баба Марта и от мен Hug

Моето меню за днес е:

З - опашка от крокодил /http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=112929.0/  + лютеница
О - задушени броколи + таратор + ябълка
В - салата + варен ориз

# 668
  Честита баба Марта и от мен  bouquet Много пролетно настроение, много минуси да има и много слънце!!!

Беки
, уредът ми за готвене на пара е от Технополис. Марката е немска, другаде не съм срещала уредите им. Явно са хубави, порових в нета и видях немският им сайт. Много съм доволна, правих риба на пара и зеленчуци. Скоро ще пробвам агнешко, телешко и ориз.

Днес :
з- два малки тостера
о- пилешко бутче със салата зеле и моркови
в- пилешко бутче планирам за сега

# 669
  • ВАРНА
        Лиличка, beboche , здравейте  Hug
        Знаете ли как аз приех системата - не като диета, не като наказание, не като нещо между другото, а точно като режим на хранене. Научих се да ям, за да се нахраня. Защото преди ядях от скука, защото съм уморена, замирисало ми е на нещо вкусно, другите ядат, пък аз да ги гледам ли... и ужасно много други причини, поради които редовно преяждах. Сега ям, колкото ми е необходимо в момента, храната ми винаги е нещо, което ми е вкусно, никога не ставам гладна от масата... може би затова и не ми тежи вече толкова време и, съответно, нямам нуждата и желанието да нарушавам основните правила. А пък и не виждам смисъл да ги нарушавам...  Thinking

Момичета, много сте мили  Blush  Благодаря ви за хубавите думи  Hug  Но повярвайте ми, всички вие, които по някакъв начин сте започнали да се грижите за тялото си, също изглеждате все по-добре и по-добре с всеки изминал ден. Hug
        Поискайте го силно, повярвайте в себе си, усмихнете се... и нещата се случват  Hug

# 670
Цоп пак тук. Тия лудите над нас къртят плочките с бормашина вече втори ден и не мога да се задържа да пиша тук, по цял ден гледам да съм нанякъде, че ще полудея. Със щерката се мотахме допреди малко в близкия мол, нахаресах си една риза, широк колан и убийствени големи обици от муранско стъкло и злато, всичко това в жълто-оранжеви краски. Сега остава да намеря и пари да си ги купя.  Praynig  Laughing

Системствах до тук:

Закуска: малко мусака и кисело мляко с мюсли
От 11 часа ходих на пилатес
Обяд: котлет сьомга + салата домати + фреш от грейпфрут
Вечеря: лаврак

Последна редакция: вт, 01 мар 2011, 17:54 от Анонимен

# 671
  • ВАРНА
Честита Баба Марта и от мен! Много здраве и минуси пожелавам на всички!
На "старите" системки благородно завиждам за свалените килограми. И аз след време ще съм като вас  Mr. Green надявам се.
Аз все още задържам, системна съм, а кантара не мърда.
Отчета за днес:
з: баница с кисело мляко, 1 паста Престиж ядеш сега или гориш  Laughing, мляко с кафе.
о: печени свински каренца с 2 моркова
в: плодове /портокал, ябълка и киви/ с кисело мляко на салатка. 

# 672
Да се отчета за днес
З: овесени ядки със сирене, половин чаена бисквита
О: миш-маш, 2 лъжици кафяв ориз със зеленчуци - праз, домати, тиквички, 2 сухара
В: кафяв ориз със зеленчуци
След малко чай от мента - чист Laughing
Вода - до сега около 1.5 литра. През деня - 3 кафета, 2 чая.

# 673
аз пак съм тук...днес всеки миг в който малчо ме оставяше за малко и влизах...нали имам да се уча и да наваксвам...
Нес, благодаря ти за съвета, аз точно така трябва да го приема иначе ми е "спукана работата"
аз днес като за първи ден малко се изложих с обяда ама така е като първо ям а после си припомням системата  Whistling
з: кафе, кроасан
о: пилешка пържола на скара с малко ориз със зеленчуци..ориза беше съвсем малко
в: кисело мляко с плодове

след обяд ужасно прегладнях и хапнах портокалче

моля ви да ме поправяте ако правя грешки в менюто... newsm78

Иначе бих искала да споделя един трик в свалянето на килограми, ако някои реши да се възползва ще се радвам че съм помогнала. Та трика е в дъвкането много бавно. Може да ви прозвучи смешно но резултатите са неописуеми. Мисля че в комбинация със системата ще бъде наистина страхотно. Аз съм много лакома по принцип и това ми помогна да овладея точно лакомията. Лично аз ще се опитам да ги съчетая. Поздрави

# 674
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА  !  Да донесе на всички ни много здраве и радост !

Общи условия

Активация на акаунт