"Системата минус 60" - тема №20

• 43 922
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • ВАРНА
аз пак съм тук...днес всеки миг в който малчо ме оставяше за малко и влизах...нали имам да се уча и да наваксвам...
Нес, благодаря ти за съвета, аз точно така трябва да го приема иначе ми е "спукана работата"
аз днес като за първи ден малко се изложих с обяда ама така е като първо ям а после си припомням системата  Whistling
з: кафе, кроасан
о: пилешка пържола на скара с малко ориз със зеленчуци..ориза беше съвсем малко
в: кисело мляко с плодове

след обяд ужасно прегладнях и хапнах портокалче

моля ви да ме поправяте ако правя грешки в менюто... newsm78

.................

Аз нищо излагащо не видях  Wink  Обяда ти е системен като продукти, но явно не е бил системен като количество  Grinning  Хапвай толкова, че да се заситиш и без усилия да издържиш до часа на следващото хранене. Не се бой от храната, тя не е лошо нещо, а и е необходимост Wink  Портокала можеше да изядеш заедно с обяда, щеше да е по-добре.  Вечерята за мен е малко недостатъчна.... но тук доста момичета това вечерят и казват, че им стига.... аз бих добавила и малко извара  Peace

# 676

Да сте бели и червени - здрави и засмени! Хайде дами пожелавам много минуси през март,че лятото ей го е чука на вратата  Rolling Eyes

Аз съм добре  Embarassed имаме си и сърчице вече.
Менюто ми за днес:
з. банан и сирене
о. нямах  Sad
в. пилешко на скара и чаша фреш

Мляко с нес   smile3501 Браво на теб. Изглеждаш страхотно!

Последна редакция: вт, 01 мар 2011, 19:38 от labella

# 677
Аз съм добре  Embarassed имаме си и сърчице вече.
Честито ти сърчице. Лека и безпроблемна  Hug
Несче, все забравям да те похваля, ама ето - хваля те.  Още едно доказателство, че Системата работи.
Аз за сега не съм гладна, дано издържа поне до 21 и 30, че около някъде там си лягам.

# 678
Честита Баба Марта и от мен! Hug Здраве и усмивки на вас и всички около вас!
Само да се запиша, че съм тук, не съм ви чела, погледнах отгоре-отгоре.. Вече съм в София и дано да остава повече време да се включвам.
На планината системствах плътно, но нямаше особено мърдане на кантара. Но междувременно този път се оциклих след 1, 8 г. кърмене и продължавам де.. но сега вече ще следя как ми се отразява на теглото МЦ, вече свърши и се надявам да тръгна надолу. Че имам да гоня още кръглата цифра по случай наближаващата ми годинка.

Джил, честита ти годинка!!  Hug Сигурна съм, че до лятото ще се почувстваш съвършена и още по-прекрасна, съвсем малко ти трябва, според мен! Wink Heart Eyes
Несче, страхотни снимки! Hug
labella, чудесна новина, браво за тупкащото сърчице! Прекрасна бременност пожелавам!
Жаси, да оздравяват децата! Hug

Добре дошли на новите момичета и успех!   bouquet

З. Парче домашна торта
О. Салата зеле, моркови, сушени домати; пъстърва
В. Кисело мляко с портокали

Хубава вечер! Прегръдки на всички! Hug

# 679
Здравейте, момичета!
 Честита баба Марта на всички!!
Чета ви от 4-5 дни, през това време прочетох и книгата и малко от руския форум!!
Винаги съм имала проблеми с килограмите, но след като забременях и  родих просто станах  Sick , ако бях попаднала на тази ситема по-рано, може би щях да започна със слабеенето доста по-рано, тъй като все още се кърмим и може би това ми беше е оправданието да не предприема някакви мерки,но както и да е никога не е късно да се започне с промените.
Преди Нова година бях един месец на Дюкан след, за този месец отслабнах с 7 кг., но по празниците си върнах 2 от тях.  След пръзниците започнах пак с Дюкан и отново за 1 месец отслабнах с 7кг., но нещо тези ограничения не бяха по силите ми. Спрях диетата и съответно за 2 седмици отново си върнах 2 от славените 7кг.
И така започнах да се ровя в интернет и попаднах на вас!Режима ми допада много и днес ми е 2ри ден от системата, за мен не е проблем не яденето след 6 часа поне за сега.
Надявам се сред вас да намеря подкрепа в моментите на спад, тъй като всички само ми повтарят ти пак на диета, до кога до следващата седмица ли, после какво ново пак ще измислиш?
Надявам се този път да успея!Купих си и мумийо, днес ще се мажа с него след банята и скрабта с кафето! Иначе правя гимнастика и упражнения в домашни условия вече второ седмица.
Та това е от мен, в понеделник ще се впиша и в табличката ви!!
Лека вечер!!

# 680
ELITA_D , добре дошла  Hug
labella, честито сърчице   Heart Eyes

Моите хора сега вечерят пържоли и мен канят при тях на масата ,ама аз съм желязна  Mr. Green Laughing Утре на обяд ще си хапна . Днес към чушките със сирене и яйца хапнах домат , вечерях активия и портокал и сега съм на вода . Дойде ми МЦ днес , да видим кога ще започне да мърда стрелката на кантара  Praynig

За изпитите да се похваля - от 3 изпита миналата седмица взех 2 , третия утре ще му разбера резултата и ще се отчета  Peace Благодаря за стиснатите палци  Hug

Последна редакция: вт, 01 мар 2011, 22:52 от *Ави*

# 681
  • София
Нес в млякото, аз си готвих шкембето, всъщност донесоха ми го сварено и нарязано. И аз слагам брашно, но 2 с.л. на 3 л тенджера не е много.

Да попитам има ли от вас някоя със стомашни проблеми? Че аз съм с гастрит, а освен това с ниско кръвно и недостатъчното ядене ми води други проблеми.

# 682
  • Бургас
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА И ОТ МЕН!
Не съм писала отдавна, но ви чета!
Лабела, честито тупкащо сърчице, няма по-хубава новина!:)
Аз къде я карам по системата вече, къде извън нея, ама преди цикъл и ламя е малко да с екаже, че извира от мен.Сега вече ми дойде, но съм и грипава и положението е нормално.А що се отнася до килограмите, към 52 съм предполагам.
Сутринта си хапнах половин шоколадче и дюнерче, към 10 часа и малко макарони на фурна.
На обяд бях на малко боб.
Вечерта - нямам апетит, че грипа яко ме повали, че и малката също.С температура сме, втриса ме постоянно, вечер пък съм мокра, на моменти ми се хапва, в други- ми се повръща, на малката също.Повтаря ни и двете грипа, така че се пазете всички!
Лека вечер!

# 683
Здравейте на всички!

Елита - Добре дошла!

Ави - Хайде честито! Сигурна съм, че и третия си го взела. На мен ми предстоят 4 бр. Единия избутах с мн. добър 5

Лабелла - Честито сърчице и тук! Бъди много спокойна и много щастлива цяла бременност и след това!  Hug

Сиси - добре завърнала се!  Heart Eyes

Несче - Отново полезна както винаги! Още не мога да се нарадвам на снимките!

Да се отчета:
з. капучино (станах късно)
о. плод и айрян
в. салата от моркови и айрян

Ей, момичета, днес си говорих с една приятелка и обсъждахме застоите. Сега чакаме пролетта, че да свършат студовете и кантарите да се размърдат. А и като е по-топло има повече възможности за движение. Тъй че стискаме зъби поне още малко (ние де, тези, които чакаме помръдване). Хубавото на Системата е, че дори кантара да не мърда см си падат. А нали това виждат околните?!

Хайде от мен хубава вечер!
П.П. Шоколадово бонбонче - радвам се, че те виждам!   bouquet

# 684
Да попитам има ли от вас някоя със стомашни проблеми? Че аз съм с гастрит, а освен това с ниско кръвно и недостатъчното ядене ми води други проблеми.

аз съм и с гастрит, и с ниско кръвно  Tired слава Богу, гастритът не се е обаждал много време. Правило номер едно ми е да не оставам гладна дълго време, че тогава става страшно. Другото е, че избягвам да смесвам различни храни, които сами по себе си са тежки (нямам предвид като разделно хранене, а НЕ на комбинации като мусака + лютеница + шоколад за десерт  Crazy). Ниското кръвно го оправя кафето - ако пиеш, това най-бързо те изправя на крака.

# 685
Добър вечер и честита Баба Марта, момичета! Моят отчет за днес: з. макарони на фурна, о. пилешка супа и четири зелеви сърмички, в. сухари със сирене и айрян

# 686
Привет и от мен днес ми е втори ден и да ви кажа честно трудно ми е на моменти, ама то така ще е докато свикна да ям нормално, а не както преди, имам обаче едно питане, нали не трябва да съчетават месо със картофи , хляб и др въглехидрати, а защо тогава в обедно меню има кюфтета със сухари? newsm78
И аз имам хперинсулинизъм и все се притесявам дали ще издържа, искам ми се това да ми стане начин на хранене, а не само поредната диета.Много ме надъхвате , като чета постовете ви и , като гледам снимките ви  Hug
Ето в момента см гладна, но влизам тук и с казвам е само аз ли немога бе мам..ста.. Rolling Eyes и така, та благодаря ви , че ви има Hug Имам малко прегрешения, но дори и така за мен си е постижение, неискам да си стресирам организъма, а да сава прехода плавно и леко!
з.баница+мляко с нес и три бонбона карамел му (мъжа ми  донесе от свекито снощи баница топла топла, ама не ядох, но днес си хапнах)
о.2 кюфтета на скара , лъжичка кетчуп и майонеза, айрян и сухари
в.ориз с домати и кратавица.
мандаринка следобед и прегрешнието към 20 часа хапнах малко сирене обезсолено и малко краставица
Поувлякох се , айде до утре!

# 687
  • ВАРНА
            мими_то, никой не е казал, че е лесно  Grinning  Но се свиква. Да си призная, не съм ги гледала тези обедни менюта, понеже аз за обяд си ям к`вот се сетя... но недей да съчетаваш месо със сухари  Peace
           Ако ме питаш мен, малко ти е бил обяда... не знам и какво е било количеството на ориза за вечеря... ако е било малко за теб, нищо чудно, че си прегладняла след два часа. По принцип Мириманова препоръчва плавно преместване на часа на вечерята, може в началото да е по-късно, но да е по някой от вариантите. И не се бой от количеството, яж, докато се нахраниш, така ще можеш лесно да издържиш до следващото хранене без прегрешения  Wink Peace

ELITA_D, и мен ме беше яд, че толкова късно научих за системата  Wink  Нещо се бях примирила... мислех си, че се отслабва само с гладуване... Но пък може би преди това не съм била готова за промяната, знае ли човек  Hug

bebok_86, благодаря  Hug  И дай най-после шанс на системата, на теория нямаш грешка, хайде сега и на практика  Wink Peace

Стели, и аз днес говорих с една приятелка на същата тема - зимата казват, че метаболизма е по-забавен, организма си пази сланинките, да има какво да го пази от студа... ама малко остана  Hug

Сиси, липсваше  Hug

Дано и Жани да е добре, че отдавна не е писала....

# 688
Добро утро!
Тук е 6 часа и аз току що се измъкнах от леглото, след като спах само от 2 до 4  Shocked сега ще закуся както си му е реда и ще се запътвам към работа. Дано изкарам някак, че след час ще съм вече смазана.

На вас пожелавам по-приятно утро и един усмихнат ден!!!  bouquet

# 689
Добро утро на всички сладуранки! Днес съм в особено приповдигнато настроение - кантарът тръгна най-после надолу (стискам палци да е така и занапред!). Вече няма да пиша предварително менюто за деня, защото после всичко се променя. Вчера например си закусих много добре и бях решила да ям направо на обяд - да, ама не! За прошки ми донесоха в работата цяла шоколадова торта и направо ме заплашиха, че ако не изям поне едно парче ще ми се разсърдят... и аз какво да правя - изядох! Twisted Evil Направо ми стана лошо от толкова сладко наведнъж (аз по принцип обичам да хапвам сладичко, но не в такива количества). Мислех си, че след тази слонска закуска (на два транша) на обяд няма да ми се яде - нищо подобно! Два часа след "прощаването" вече ми "пристъргваше под лъжичката" Joy Това за пореден път ми доказа, че поемането на бързи въглехидрати само ни напомпва с ненужни калории, но не ни засища за  дълго време. На обяд  бях планирала да ям пиле със салата, но го замених с картофи и салата (съпругът ми беше изпекал пилето с картофи и като ми замириса...предпочетох топлите картофи пред месото!!!). Добре, че вечерта хапнах само плодова салата и после 1 час се потих с народни танци, та горе-долу компенсирах "изненадите". Затова днешното меню ще го споделя утре!!!
Добре дошли на мими_то, ELITA_D! Честито на Лабелла - лека и безпроблемна бременност! Поздрави на завърналите се Сиси и Шоколадово бонбонче!
Несче и Жаси - много ми е приятно да чета вашите постове. Винаги си намирам нещо полезно, а и ми действате страшно мотивиращо!
Ави благородно ти завиждам, че приключи с изпитите! Аз тепърва ще стартирам от 7 март, да се надявам, че ще се справя успешно и аз!
За сега това е от мен!
Желая на всички момичета успешен ден, на болните - бързо възстановяване!!!

Общи условия

Активация на акаунт