D H L - 3

• 67 637
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
И на мен така ми беше казала една дама по телефона - щом се получавали такива "разминавания" (в сайта изписваше, че куриерът е идвал, но не е намерил никой на адреса, което не е вярно!), да съм отишла до офиса да си взема пратката. И това след като два пъти им звънях с молба да ми звънне тоз' куриер, когато дойде пред входа.
Мдаммм, ама не!  Laughing

# 556
  • Magrathea
Момичета, ако съм се регистрирала за известяване "Пратката се намира в куриер, който ще посети адреса на Получателя", мога ли да разчитам, че ще получа смс или е въпрос на късмет?

редактирам се- преди 10 минути получих смс, че пратката е предадена на куриер, значи би трябвало днес да дойде, нали? Че точно днес имам излизане за 1 час

Последна редакция: чт, 10 мар 2011, 10:38 от Трилиън

# 557
Момичета, ако съм се регистрирала за известяване "Пратката се намира в куриер, който ще посети адреса на Получателя", мога ли да разчитам, че ще получа смс или е въпрос на късмет?
Аз последните няколко пъти, въпреки че се бях регистрирала не получих смс.

# 558
най-накрая си получих пратките. две имах от 04.03 и през това време ми пристигнаха и другите две. Сега си ги получих на куп  newsm44

# 559
мили дами, помагайте пак - излезе ми този надпис в линка з апроследяване -
Destinataire absent lors de la livraison.

превежда ми го - Да не се установяват адреса на доставка.
Какво означава това - да не би да ми връщат колета, или да не са установили адреса или какво.... Praynig

# 560

Какво означава това - да не би да ми връщат колета, или да не са установили адреса или какво.... Praynig

обади се и питай.

# 561

Виж го на български на http://www.dhl.bg/bg.html или им се обади.

# 562
  • Дивия Северозапад
Момичета, имам поръчка от 08.02, има втори ред в сайта от 16.02 - Colis nº 20110475466390. Не съм получавала мейл за проследяване, няма я в сайта на DHL. Какво да правя? Моля за помощ.                                                                     

# 563
благодаря, звъннах, твърдят, че куриер е идвал, но ние сме нямали звънец и той тръгнал.  Thinking да ми бяха позвънили, дала съм си телефона...

# 564
Здравейте мами, моля помагайте!Имам поръчка от 08.03 днес получих мейл за проследяване на поръчката ,но като вляза да го видя ми изписва че няма намерени резултати!-
Aucun résultat n'a été trouvé. DHL Merci de vérifier votre référence puis d'essayer à nouveau
Изписах си номера ръчно за да опитам ,но отново ми изписва същото!!!

Редактирам се: вече мога да се "проследя" Laughing

# 565
Момичета, имам поръчка от 08.02, има втори ред в сайта от 16.02 - Colis nº 20110475466390. Не съм получавала мейл за проследяване, няма я в сайта на DHL. Какво да правя? Моля за помощ.                                                                     

Аз имам от същата дата с номер за проследяване,но от 18.02. си стои в Лил и не мърда.Днес за пореден път звънях в D H L и ми казаха,че са направили запитване до колегите си в Лил и да чакам да ми се обадят за резултат.Търпението ми е на изчерпване,но няма какво да направя.
В твоя случай не знам - писа ли на Ларедут?Сигурно ще те накарат да чакаш 7 седмици и да им пишеш.

# 566
  • Все на втория етаж
Трилиън, радвам се да те " видя " и честит ти момък  Hug

minona74, от кой район на Нови Искър си? И аз съм от Нови Искър. Писах ти на предната страница.

Утре очаквам последната си поръчка.  Peace

# 567
  • Magrathea
Трилиън, радвам се да те " видя " и честит ти момък  Hug

bouquet Mерси, Иренка

# 568
Момичета, имам поръчка от 09.03 и втори ред на същата от 09.03,но все още нямам номер за проследяване от DHL.Това нормално ли е?

# 569
Момичета,отдавна не бях поръчвала и сега гледам в сайта на ДХЛ че пратката ми е в Швеция.Вече и от там ли минават    Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт