D H L - 3

• 68 007
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
  • в града на атомното слънце :)
Влизам само със запис и 2 чакащи поръчки Money  Hug.

# 91
  • Стара Загора
аз получих поръчка от 25.01.
днес видях  в суивито,че е излязла фактурата в пидиеф формат и има 2 ред.... поръчка от 31.01.
спокойно,ще си ги получите поръчките Peace

# 92
  • София
да се похваля с получен код за поръчка от 27.01 Heart Eyes

# 93
  • на морето
Момичета,имам нужда от помощ.Чета,че получихте имейл за поръчките от 27.01.И аз имам една поръчка на акаунта на дъщеря ми,а то диването точно днес решило да си изчисти цялата поща и сега незнам дали съм получила имайл или не-даже и от кошчето ги махнала-чистница ooooh!Та ако може да ми помогнете да я потърся дали я има в сайта на ДЧЛ-аз пробвах,но не ми се получи.Ето номера на колиса:0395593544.Може и на лични.Благодаря предварително  bouquet
Аз се самоцитирам с молба за помощ Praynig

# 94
  • София-Младост
Момичета,имам нужда от помощ.Чета,че получихте имейл за поръчките от 27.01.И аз имам една поръчка на акаунта на дъщеря ми,а то диването точно днес решило да си изчисти цялата поща и сега незнам дали съм получила имайл или не-даже и от кошчето ги махнала-чистница ooooh!Та ако може да ми помогнете да я потърся дали я има в сайта на ДЧЛ-аз пробвах,но не ми се получи.Ето номера на колиса:0395593544.Може и на лични.Благодаря предварително  bouquet
няма я още.

# 95
  • Beyond the Frontiers
Пратката ми от 25-ти е в София. ДЧЛ не знаят дали утре ще разнасят, за това помолих в понеделник да я донесат - няма проблем.

# 96
няма я още.

Товарителница: 7140778982
Получена е информация за пратката
Регистрирайте се за автоматично известяване    Петък, Февруари 11, 2011 БГ 11:06
Обслужващ код на приемащия офис:  LILLE - FRANCE
Обслужващ код на доставящия офис:  SOFIA - BULGARIA    
1 Парчета

Петък, Февруари 11, 2011    Място   Време   Парчета
1   Получена е информация за пратката   LILLE - FRANCE    11:06    
 това излиза.

# 97
  аз да споделя. за пет минути се разминахме с куриера. направо си умирам от яд и сега чак в понеделник:cryy:

# 98
Здравейте,имам поръчка която е "тръгнала" на 7 от Франция,но от 8-ми ми е задържана в  Brussels, Belgium и като гледам няма изгледи за промяна,някой има ли същия проблем или само моята поръчка е проблем и нормално ли е да ти я задържат?По принцип до сега всички поръчки са ми идвали без проблем!

# 99
Здравейте,имам поръчка която е "тръгнала" на 7 от Франция,но от 8-ми ми е задържана в  Brussels, Belgium и като гледам няма изгледи за промяна,някой има ли същия проблем или само моята поръчка е проблем и нормално ли е да ти я задържат?По принцип до сега всички поръчки са ми идвали без проблем!
Моята от 01,02 си стои в Брюксел.2 пъти се обаждах на дхл да ги питам какво могат да направят по въпроса и двата пъти ми отговориха "Нищо.Ще дойде." И така......продължава да си стои в Брюксел. Simple Smile

# 100

[/quote]
Моята от 01,02 си стои в Брюксел.2 пъти се обаждах на дхл да ги питам какво могат да направят по въпроса и двата пъти ми отговориха "Нищо.Ще дойде." И така......продължава да си стои в Брюксел. Simple Smile
[/quote]

Поне разбрахме,че проблемът не е персонален,какво да се прави ще чакаме,така и така нямаме друг избор! Simple Smile

# 101
  • София; Дружбето
Моята от 25-ти също е в София, но ми казаха в понеделник ад си я чакам

# 102
Само да се оплача. Чаках си вече чинно и  прилежно пакетчето от 25, 01 и сега влизам да проверя - в сайта пише следното - Пратката е пристигнала в погрешен офис. Пратката е задържана за последваща обработка в RIGA - LATVIA  Shocked Таях надежда да го получа в понеделник, но не би ....

# 103
  • София
Момичета,не гледайте статуса на поръчката в ДЛЧ.Явно не смогват да актуализират.Сега получих поръчка от 25.01. ,която бе в Унгария.СМС не получих ,че е предадена на куриер.

# 104
Момичета ,сега получих пратка в която фактурата е моята,но в пакета има една блуза и панталон-а аз не съм поръчвала такова нещо.Моята поръчка я няма,само фактурата е с моя адрес и с моите неща.Пакета е отварян и после с телбодчета затворен.Какво да правя на ДХЛ ли да званя или на Ларедут да пиша.Помогнете ми  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт