D H L - 3

• 67 578
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Момичета, имали раздвиждавне при пратките след празника в Унгария?
Моите още са "висящи" без промяна в статуса.

# 586
Вчера и днес не се очакват пратки, поради почивните дни в Унгария. Мацката от ДЧЛ ми каза, че в четвъртък очакват застоялото кол- во, което значи, че дори другата седмица ще има забавяне тук, защото няма да могат да ги обработят наведнъж.

# 587
от амазон.де трябваше да получа пратка в петък, но ни вест ни кост, чудя се пратките на амазон през DHL ли пристигат до пощата или ги прехвърлят на друг доставчик?
ето какво имам от доставката:
 IPS Support   

ITEM n° CL686191561DE new search
Local Date and Time Country Location Event Type Extra Information
2/28/2011 5:58:00 PM GERMANY RADEFELD Receive item from customer (Otb)   
3/1/2011 4:16:00 AM GERMANY SAULHEIM PZ Receive item at office of exchange (Otb)   
3/1/2011 7:23:00 AM GERMANY FRANKFURT/FLUGHAFEN Insert item into bag (Otb)   
3/4/2011 2:45:00 PM BULGARIA SOFIA CP Receive item at office of exchange (Inb)   
3/4/2011 2:49:00 PM BULGARIA SOFIA CP Send item to domestic location (Inb)

# 588
  • София
Айдеее тръгнали са пратките от Будапеща  ooooh!

# 589
Айдеее тръгнали са пратките от Будапеща  ooooh!

Точно това щях да кажа Simple Smile

# 590
Момичета,имам пратка от 20.01,която все още не съм получила,нямам никакво инфо,при проследяването в ДХЛ от два месеца вече не мърда от Лил,писах им имеил не ми връщат никакъв отговор,някой с моя проблем тук???

# 591
  • София
Момичета,имам пратка от 20.01,която все още не съм получила,нямам никакво инфо,при проследяването в ДХЛ от два месеца вече не мърда от Лил,писах им имеил не ми връщат никакъв отговор,някой с моя проблем тук???

Здравей, мила. И аз съм така - поръчка от 20.01.2011. Моята поръчка пък си седи в Брюксел. Писах поне 20 писма на Ларедут и още толкова на ДХЛ. Едните ми казват търси си парите при Ларедут, другите ми викат имайте малко търпение.. проверяваме пратката ви. Последното писмо от Ларедут е, че ме информират, че пратката ми е в Брюксел. Тя така си седи от първи февруари - все едно не знам и съм малоумна и не мога да проверя в сайта на ДХЛ. Въобще вече изгубих надежда за всичко... По правилата трябва да минат 7 седмици и връщат парите. 7 седмици изтичат утре. Надявам се след това просто да ми пишат и да ми върнат парите. Яд ме е само за дрешките, ама какво да направя Sad Аз вече писах в тази тема много отдавна - вече мина месец и все така си стоят нещата. Има момичета, на които им върнаха паричките вече, но моите още не са. Успех ти пожелавам!

# 592

Здравей, мила. И аз съм така - поръчка от 20.01.2011. Моята поръчка пък си седи в Брюксел. Писах поне 20 писма на Ларедут и още толкова на ДХЛ. Едните ми казват търси си парите при Ларедут, другите ми викат имайте малко търпение.. проверяваме пратката ви. Последното писмо от Ларедут е, че ме информират, че пратката ми е в Брюксел. Тя така си седи от първи февруари - все едно не знам и съм малоумна и не мога да проверя в сайта на ДХЛ. Въобще вече изгубих надежда за всичко... По правилата трябва да минат 7 седмици и връщат парите. 7 седмици изтичат утре. Надявам се след това просто да ми пишат и да ми върнат парите. Яд ме е само за дрешките, ама какво да направя Sad Аз вече писах в тази тема много отдавна - вече мина месец и все така си стоят нещата. Има момичета, на които им върнаха паричките вече, но моите още не са. Успех ти пожелавам!

На мен вчера ми изпратиха бланката за изгубена поръчка от 26.01. След като не успяха да се разберат по какъв начин е изпратена поръчката ми. Български пощи казаха, че не работят с ларедут и да не търся нищо при тях. Сега чакам кога и как ще ми върнат парите.

# 593
  • Стара Загора
от амазон.де трябваше да получа пратка в петък, но ни вест ни кост, чудя се пратките на амазон през DHL ли пристигат до пощата или ги прехвърлят на друг доставчик?
ето какво имам от доставката:
 IPS Support   

ITEM n° CL686191561DE new search
Local Date and Time Country Location Event Type Extra Information
2/28/2011 5:58:00 PM GERMANY RADEFELD Receive item from customer (Otb)   
3/1/2011 4:16:00 AM GERMANY SAULHEIM PZ Receive item at office of exchange (Otb)   
3/1/2011 7:23:00 AM GERMANY FRANKFURT/FLUGHAFEN Insert item into bag (Otb)   
3/4/2011 2:45:00 PM BULGARIA SOFIA CP Receive item at office of exchange (Inb)   
3/4/2011 2:49:00 PM BULGARIA SOFIA CP Send item to domestic location (Inb)

Ще дойде в пощата!  Peace

# 594
Офф,има да си чакаме момичета,...... baby_neutral

# 595
  • София
Мили момичета, виждам че и вие имате проблеми като моя.Аз имам направена поръчка на 20.01.Изобщо не ми пратиха проследяващ номер.Имах 8 поръчки само тази не пристигна.Писах им няколко пъти че не съм получила колета.Парите са изтеглени.Отговарят ми че пратена на 28.01.Накрая ми пратиха по мейла форма за загубена поръчка.Изпринтих я, попълних я на ръка и я сканирах.Пратих я като отговор по мейла на тяхното писмо.От тогава нямам никакъв отговор.
Вече се съмнявам, че ще си получа парите,  дори и във вид на ваучър.  

# 596
  • пловдив
Днес ми донесоха пратка от Ларедут поръчана на 15*03,вчера се разминахме с куриера  Twisted Evil

# 597
  • на морето
Момичета,моля за помощ да видя една неполучена поръчка от 26.01.Няма мейл за проследяване.Ето номера на колиса:0385856296
Аз нещо не се справям,ако може някой да помогне да я видим дали я има в системата на DHL.

# 598
  • София-Младост
Момичета,моля за помощ да видя една неполучена поръчка от 26.01.Няма мейл за проследяване.Ето номера на колиса:0385856296
Аз нещо не се справям,ако може някой да помогне да я видим дали я има в системата на DHL.
Товарителница: 7140768412
Пратката ти е задържана в офис на ДХЛ, вероятно непълен адрес. Обади се да не  явърнат, че седи повече от месец.

# 599
  • София
Пратката ми стои от 25 март в Будапеща, 4 дни вече, нормално ли е това според вас или да изчакам още ден-два, преди да почна да ги засипвам с мейли? newsm78 Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт