SUPERNATURAL IS BACK!

• 27 943
  • 715
  •   1
Отговори
# 465
Аморе, мисля, че Галя като види това, което си направила, просто ще...... припадне.
Според мен ще получи множествен душевен... припадък Laughing

# 466
Понеже сме на тема гифчета, още малко радост за очите фенски. Мирка ме замери с тях  Grinning

Инче, как забравих да те питам за тази програма за гифчетата Rolling Eyes  

Последна редакция: пт, 18 фев 2011, 22:03 от lili0909

# 467
Аморе, мисля, че Галя като види това, което си направила, просто ще...... припадне.
Според мен ще получи множествен душевен... припадък Laughing

Тъй като знам какво може да причини това невероятно гифче на Галето  Hug отивам да донеса носилките

Импалка  Hug, огромно благодаря за линка, при мен Ще е 3:00, така, че може да ти правя компания.

# 468
thumbsup И с ако да ги умажат пак ще са хубави недей тъй   Laughing
 Joy Joy Joy
Маме,
Това много ми хареса Peace . Благодаря ти Hug .
Тук - кадър от 1.01 Pilot - положението беше горе-долу такова и пак ги харесахме Grinning .
(цък)

Amore,
Oт 2.03 'Bloodlust'.

bichi, Hug
Много бих се радвала на задочната ти компания. Благодаря-то ти ми докара множествен Ах! Whistling
PS. Винаги съм мислела, че Испания е в същата часова зона, като UK и Португалия, но не било така.

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 02:29 от Impala

# 469
Стиче, Фейчето не се върна повече, да не би нещо усмивката да не й е харесала. Или и тя е получила множествен припадък Joy
Импалка, благодаря за бързия отговор Heart Eyes
Люси, какво ще ме питаш за програмата? hahaha

# 470
  • # супернатурална #
Импалко, благодаря ти, задоволи ме достатъчно, и по-точно ето толкова  Hug Ама ми е хубав подписа, а? Heart Eyes

# 471
Да се пробвам и аз , ааааа проба

Галееее , Честит ти подпис  newsm53

# 472
Стиче, Фейчето не се върна повече, да не би нещо усмивката да не й е харесала. Или и тя е получила множествен припадък Joy
Гаранция, Инче Laughing Изчезна сигурно, защото още не се е освестила от... припадъка Laughing

# 473
Галче, Heart Eyes
Каква чест! Много си мила, благодаря ти Hug .

Ooo, и bichito Hug . Обожавам да ме карат така Whistling ...

# 474
Дами ето ви един линк да се посмеете, защото аз наистина БРАДЯСАХ докато го подготвях! Whistling

# 475
Дами ето ви един линк да се посмеете, защото аз наистина БРАДЯСАХ докато го подготвях! Whistling

Мали,мали Taylor Lautner какъв девствен мустак извади,Ian Somerhalder с брада и без брада Шестак  Heart Eyes,а пък наще хора както казах по горе......  newsm76

# 476
  • # супернатурална #
Уоми, страхотни коментари правите под снимките, уж шеговити, но толкова много истина има Grinning
Tова дълго промо гледахте ли го?
А сега илюстрация към стиховете на Розето  Laughing

# 477

Ето ме, свестих се, ама още не си достигнала до Усмивката, която да си сложа в подписа Embarassed Laughing Чакам втори опит Hug

# 478
Гореща и уинчестърска, сетих се от брадата тема за тази снимка. Много бохемска, в ларж дух снимка, много са готини. Вече сме събота !!!

# 479
  • КиТ

Винаги ги правите много щури тези класации обече Crazy Joy Joy Joy и доста забавни Mr. Green 80% от мен е гледано така че имаше материал за четене Sunglasses Само на Пол не толкова секси снимка сте изкарали,ма всеки с миналото си..важното,че се поправи Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз ще видя дали ще оцелея до 4 Thinking,ма смърт да стана да го гледам Crazy,това при мен ни работи  Blush,аз за ф1 нИ ставам...не съм достигнала явно до тая фаза на лудост Whistling Joy Joy Joy

Доста гифчета гледам летят насам натам Crazy,аз се обзавеждам от тумбрлуто,ако ми трябва нещо го правя от сайчето,бая играчка ми се вижда с програма,а изисква и доста търпение,което нямам  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт