SUPERNATURAL IS BACK!

• 25 042
  • 715
  •   1
Отговори
# 705
И с косааааа, Би  Grinning

Галке, забрави кучето и салама  Joy

ДейнаGrinning  ти сега ме хвърли  в голям размисъл кои са повтарящ се каст

# 706
Joy Joy

Поради нарасналата стагнация от задълбочилата се световна икономическа криза, Американския федерален резерв реши да бори инфлацията с нова банкнота, защитена срещу фалшификация по всички известни 765 начина - просто как да фалшифицираш купюр именно с този образ? Банкнотата е защитена включително и от демоническо обсебване, лош късмет и худу. Новата валута е пусната в обращание пробно - за начало само в баровете, където се използва предимно като залог при билярд на вързано с не особено способни в играта противници. Wink  

# 707
Извинявам се за отклонението, но Лили  ... средната снимка от подписа ти ме разсейва излкючително много. Всеки път като я видя ми иде да му цункам смучката  Joy Joy Joy

Дейна от къде мога да си закупя таз парична единица ?????  Thinking мисля мисля (въх) и решавам, че предпочитам да отида при оригинала за да ги произвеждаме заедно .... (колко Ще работим това е друг въпрос  Mr. Green Embarassed)

# 708
  • Разпиляна във въображението
Аз пък си представям Дийн как минава през всичките Импали и проверява скришните местенца, за това, което са си скривали вътре с брат му. Може да се възмути, че Сам има жена, а неговата хич я няма или изобщо е сам. Може да се почувства прецакан, а после ще въздъхне потресен от дупките в сценария за последния епизод и колко некомпетентни в борбата със свръхественото са сценаристите. Може и да се надсмее над това как изглеждат демоните и ангелите. Някак си го виждам философски настроен, а Сам ще се забавлява след време.

# 709
Ееееееее ние както сме тръгнали .... Ще се нуждаем от нова тема след малко  Joy Joy Joy
Импалка Hug, Гале Hug имате ли нужда от помощ?????

Сега гледам отново клипчето от следващата серия, и си мисля, как ще завъртят нещата. В смисъл каква свръхестествена сила ще изпрати Сам и Дийн в нашия свят. И дали е двупосочен пътя, ако да, има надежда и за нашата паралелна реалност  Laughing
Направо си представих и двамата как бягат (като Дийн от обсебената Импала) от група полудели бг мамма форумки  Joy Joy Joy

нагледно как бягат  Joy Joy

# 710
Готова съм да я пусна, но без снимки - ще ми трябва време да ги кача.

Сложила съм новите творби.

Заглавие 'Winchester Bros With Guns And Flashlights'
Да я пускам ли веднага?

Последна редакция: ср, 23 фев 2011, 02:28 от Impala

# 711
  • # супернатурална #
Би, аз нямам никакво участие, Импалка сама си я прави. Импалко, както прецениш, ние търтеите все сме доволни  Laughing

# 712
Би, аз нямам никакво участие, Импалка сама си я прави. Импалко, както прецениш, ние търтеите все сме доволни  Laughing
Peace +1

# 713
Готова съм да я пусна, но без снимки - ще ми трябва време да ги кача.

Сложила съм новите творби.

Заглавие Winchester Bros With Guns And Flashlights - Оhhh Yeah Baby

Да я пускам ли веднага?

Импалка без притеснения .... аз само така го казах  Hug Бързи сме   bouquet

# 714
Ето я така: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=565754.0

Заповядайте, мили мои Hug .

Ще допълвам със снимки Peace .

# 715
  • КиТ
Shocked Е докато изчета и са пренесохте  newsm45 newsm45 newsm45,ма тоя нещастен нет #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт