SUPERNATURAL IS BACK!

• 25 051
  • 715
  •   1
Отговори
# 690
# 691
Златенцеее! Добре завърнала се! Да ти е жив и здрав малкият Венцислав, както и щастливата му кака! Страхотен малък рошко си имате! Hug

Я да ви изпитам кой е гледал внимателно последния епизод? http://www.buddytv.com/user-quizzes/take-user-quiz.aspx?qid=700000416

Аз изкарах 100 % с лекота и с едно гледане.

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 22:05 от Dana_Scully

# 692
  • # супернатурална #
Импалко, разчистих  Peace Тия от подфорум "татковци", казвам им, че не съм аз на аватара, ама те -не та не  Laughing

# 693
Dana,
И аз изкарах 100%, но защото линкът отваря твоите отговори Joy .

Галче,
Ти къде се буташ при татковците? Ненаситница такава!

# 694
  • # супернатурална #
В интерес на истината, тактовците са последните, при които ще се набутам  Laughing
Сега гледам отново клипчето от следващата серия, и си мисля, как ще завъртят нещата. В смисъл каква свръхестествена сила ще изпрати Сам и Дийн в нашия свят. И дали е двупосочен пътя, ако да, има надежда и за нашата паралелна реалност  Laughing

# 695
Тия от подфорум "татковци", казвам им, че не съм аз на аватара, ама те -не та не  Laughing

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

хайде сега недей да скромничиш...

знаем те коя си...

и баща ти сме го виждали ...

г-жице Краули

не била тя на аватара

да бе

# 696
В интерес на истината, тактовците са последните, при които ще се набутам  Laughing
Сега гледам отново клипчето от следващата серия, и си мисля, как ще завъртят нещата. В смисъл каква свръхестествена сила ще изпрати Сам и Дийн в нашия свят. И дали е двупосочен пътя, ако да, има надежда и за нашата паралелна реалност  Laughing

Направо си представих и двамата как бягат (като Дийн от обсебената Импала) от група полудели бг мамма форумки  Joy Joy Joy

# 697
Dana,
И аз изкарах 100%, но защото линкът отваря твоите отговори Joy .

Хм, странно, не мога да го махна, така че да се вижда куизът, а не моите отговори.

Нищо де, Импалка, едно за извинение, специално за теб http://www.buddytv.com/user-quizzes/take-user-quiz.aspx?qid=700000412 и отивам да видя как да си редактирам поста.

# 698
  • # супернатурална #
Белс, редно е да благодаря за комплимента, макар и незаслужен  Laughing
Би, ами те Джаред и Дженсън са изплашени от фенската любов, представи си Сам и Дийн как ще реагират на помитащия ентусиазъм и виковете - "Свали си ризата, свали си ризата"  Joy

# 699
Като стана въпрос за госпойца Краули и за баща й, в момента гледам поредната серия на Досиетата Х и злодеят е младият Краули. И пак е с акцент за чудо и приказ, поне така каза едната героиня  Simple Smile Мноого е млад и симпатичен

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 22:30 от lili0909

# 700
Сега гледам отново клипчето от следващата серия, и си мисля, как ще завъртят нещата. В смисъл каква свръхестествена сила ще изпрати Сам и Дийн в нашия свят. И дали е двупосочен пътя, ако да, има надежда и за нашата паралелна реалност  Laughing
Направо си представих и двамата как бягат (като Дийн от обсебената Импала) от група полудели бг мамма форумки  Joy Joy Joy

Ще ги избягам аз тях Joy .

Да ме видите мен как бягам аз от ***ени Диййн и Сам Mr. Green .

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 22:50 от Impala

# 701
Като стана въпрос за госпойца Краули и за баща й, в момента гледам поредната серия на Досиетата Х и злодеят е младият Краули. И пак е с акцент за чудо и приказ, поне така каза едната героиня  Simple Smile Мноого е млад и симпатичен

Лили, продължавай да гледаш. До 12-ти епизод (Fire), който гледаш в момента, трябва да си изброила имената на 7 актьори, които вече си виждала в СПН. Simple Smile)) Аз срам-несрам, започнах да преповтарям "Досиетата" за не знам кой път вече, но този път с опознавателната цел да видя колко точно актьори от СПН са участвали преди това и в TXF. Ами, на 18 епизод от 1 сезон съм, а списъкът е набъбнал на 14. Simple Smile)

Извинете ме за лирическото отплесване по стари и вечни любови. Heart Eyes

# 702
Чета аз Джаред и Дженсън са изплашени от фРенската любов и си викам ааа, не, тука положително има някаква грешка  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy И верно, бързам много като чета май...

# 703
  • # супернатурална #
 Joy Joy Joy
Нищо фРенско не ти е чуждо  Laughing

Да ме видите мен как бягам аз от ***ени Диййн и Сам Mr. Green .

Като французойка от курасан? Или като немкиня от вурст  Laughing

# 704
Гледам ги аз Досиетата ....  Laughing какъв е млад и слаб Краули ....  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт