Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:00 часа - Тема 86

• 28 411
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Шатци,ако има такъв разговор мислиш ли ,че Хасрет няма да разбере за игричките на Мурат с Джерен?Как мислиш ще се почувства тя.Според мен още на другия ден Левент ще развали годежа.Хасрет трябва да изчезне за известно време,да се посъвземе и да даде възможност на Мурат да докаже любовта си.Може би това пак ще стане чрез музиката- като напише песен,но нали трябва да има време за това.Освен това  и Несрин трябва да разбере колко много сина и обича Хасрет и колко много страда за нея.

# 571
  • София
я, вижте за 1 седм. какво направихме

04 ŞUBAT 2011 CUMA RATINGLER (миналия петък- 38еп.)
Total

1 HANIMIN CIFTLIGI KAND 12,38% 29,29%
2 ADINI FERIHA KOYDUM SHOW 7,80% 18,49%
3 HANIMIN CIFTLIGI (OZET) KAND 6,54% 16,26%
4 ARKA SOKAKLAR (TKR) KAND 6,35% 22,58%
5 KIZIM NEREDE ATV 6,28% 21,90%
6 GONULCELEN ATV 5,73% 13,56%

A/B

1 HANIMIN CIFTLIGI KAND 9,76% 24,79%
2 ADINI FERIHA KOYDUM SHOW 8,60% 22,00%
3 KIZIM NEREDE ATV 6,83% 23,19%
4 UGUR DUNDAR'LA STAR HABER STAR 6,11% 18,71%
5 BEYAZ SHOW KAND 5,43% 23,41%
6 GONULCELEN ATV 5,15% 13,15%

в АВ групата сме качили рейтинг малко над 12%. Хич не е малко  Peace Да не говорим, че тук не влизат зрители в нет-а  Peace Може и да се върнем в 20ч. Ако АВ групата наистина е по-важна, то спадът в рейтинга на комедийсния сериал е чувствителен.

# 572
  • София
Шатци,ако има такъв разговор мислиш ли ,че Хасрет няма да разбере за игричките на Мурат с Джерен?Как мислиш ще се почувства тя.Според мен още на другия ден Левент ще развали годежа.Хасрет трябва да изчезне за известно време,да се посъвземе и да даде възможност на Мурат да докаже любовта си.Може би това пак ще стане чрез музиката- като напише песен,но нали трябва да има време за това.Освен това  и Несрин трябва да разбере колко много сина и обича Хасрет и колко много страда за нея.

И като разбере какво,  та неговото е майтап , а тя наистина е сгодена?Човека е свободен да прави каквото си иска.

# 573

какво значат обозначенията в %. Фенчето беше споменала, че най-важна била АВ групата, а там сме пушка и сме пред комедийния сериал.

11-02-2011 Tarihine Ait Detaylı Rating Bilgileri

İLK 100 PROGRAM /HEDEF KITLE : TOTAL ( Tarih :11/02/2011 )
Sıra    Program Adı                 Kanal          Rating (%)      Share (%)

5   GONULCELEN                  ATV                 7.21                23.96

Първите проценти / Rating/са рейтинговия показател, а вторите проценти/ Share/ са за дял от аудитория!

Групата АБ е група на по-интелектуалната част от зрителите.

# 574
Да,майтап е за теб и за мен,а за нея в един такъв момент дали ще го разбере правилно?Ще и обяснява той,че е искал да предизвика нейната ревност ли? При това недоверие,което е помежду им ,при чувството за вина,което изпитва Хасрет към Левент аз не мисля,че е необходимо сега да се говори.Трябва да мине време и топката е в полето на Мурат.Сега той е на ход.

# 575
  • София

какво значат обозначенията в %. Фенчето беше споменала, че най-важна била АВ групата, а там сме пушка и сме пред комедийния сериал.

11-02-2011 Tarihine Ait Detaylı Rating Bilgileri

İLK 100 PROGRAM /HEDEF KITLE : TOTAL ( Tarih :11/02/2011 )
Sıra    Program Adı                 Kanal          Rating (%)      Share (%)

5   GONULCELEN                  ATV                 7.21                23.96

Първите проценти / Rating/са рейтинговия показател, а вторите проценти/ Share/ са за дял от аудитория!

Групата АБ е група на по-интелектуалната част от зрителите.

значи сме мноооооого добре  Peace

значи сме мноооооого добре  Peace Да не говорим, че за 1 седм. сме се качили от 6-то на 3-то място. Ако в 40еп. има целувка ще ударим рекорд  Mr. Green

# 576
На Хасрет и трябва пробуждане и тя с помощта на Гюлназ и "игричките" на Мурат наистина го направи. Стигна до извода - не прави това, което не искаш и на теб да ти правят, защото всичко това води само до нараняване и силна болка... И пак казвам, когато седна да помисли (както направи докато си плискаше очите), действа много адекватно, а така ще стигне и до други изводи. Направи го по най-хубавия и най-правилния начин - направо  "изпита" оджата с пускането на песента ...
Дали е наранена от "игричките" - не знам, но със сигурност е много изплашена. Изплашена, че е загубила завинаги Мурат, осъзна го и го призна  -  и пред себе си и пред майка си и  сестра си...
Тя обича този мъж.
Аз очаквам да развали годежа..., дори да смята, че шансът и да бъде с Мурат е равен на нула.
Това си е голям напредък за Хасрет... - осъзнаването...
Абе голяма любов е тяхната, не знам дали мога да я сравня с някоя друа, срещана във филми или в книги...
Яко обсебиха нас зрителите - и Хасрет и Мурат и тяхната любов... Такива "уроци" си дадоха един на друг - пък  и на нас пред екрана...
Хубав филм, хубави герои, хубави артисти, много трудна, но и много силна любов и най-истинската любовна история... (иначе не бихме взели толкова присърце, техните проблеми)

# 577
  • София
Да,майтап е за теб и за мен,а за нея в един такъв момент дали ще го разбере правилно?Ще и обяснява той,че е искал да предизвика нейната ревност ли? При това недоверие,което е помежду им ,при чувството за вина,което изпитва Хасрет към Левент аз не мисля,че е необходимо сега да се говори.Трябва да мине време и топката е в полето на Мурат.Сега той е на ход.

Ама защо  е нужно Мурат да и обяснява каквото и да е ? Нищо не си дължат, та камо ли обяснения.И на този етап топката е в Хасрет...Тя е с ангажимента hahaha

# 578
  • София
аз да попитам, защо нямаме фрагман пак  newsm78

# 579
Неискам да се връщаме назад и да започнем пак споровете кой е крив кой е прав.
Но поне в последните две серии Левент непоказа някаква злоба или натрапчивост по отношение на Хасрет и Мурат.Гледайки 38 епизод без превод си бях изградила една представа за Левент ,но сега вече след превода разбрах,че Левент беше обещал на Хасрет да се прибере защото тя се притеснява на снимките и е сама.А затова,че си тръгна по-нощите с кола за Станбула е много нормално да ревнува от Мурат.Защото ако беше Мурат на неговото място от ревност щеше не да тръгне да отиде и да види какво става там без него,щеше в противоположната посока да замине без дори и да търси обяснение и да си изгради погрешна представа за нещата.
Левент много ярко показа любовта си към Хасрет,но за сметка на това Хасрет изобщо не го и отчита.Той не е просто момче вижда всичко и разбира затова ще се предаде вече,ще освободи момичето,макар и с болка на сърцето си.Защото в очите му се четеше найстина много тъга.
И не е толкова коравосърдечен така както го изкарваме.И в него има човещина,показа го когато сем.Туралъ остана без дом,той беше първия който застана с тях в най-тежкия им момент.

# 580

И като разбере какво,  та неговото е майтап , а тя наистина е сгодена?Човека е свободен да прави каквото си иска.
Не знам, мненията по този въпрос явно ще са много и различни. Ефекта, според мен ще е положителен, когато разбере, защото (нека се замисли  Хасрет), какви неща е трябвало да измисли Мурат, (с цел да я предизвика) за да може тя да отмени годежа си...
Ще е щастлива когато разбере, че Мурат не е имал нищо общо с това момиче... и че са само прятели..., убедена съм в това...

# 581

Мише, вчера нали ни дадоха фрагман, а ти днес искаш нов!  Joy Joy Joy
Остане ли петък 23 часа като ден и час на излъчване  трейлър може би ще ни дадат пак в сряда.
А ако запазят схемата от последната седмица - сряда и после петък - няколко часа преди излъчването на епизода! ooooh!
Това в рамките на шегата - сигурно пак не са готови с епизода и затова бавят трейлърите.

# 582
  • София
Неискам да се връщаме назад и да започнем пак споровете кой е крив кой е прав.
Но поне в последните две серии Левент непоказа някаква злоба или натрапчивост по отношение на Хасрет и Мурат.Гледайки 38 епизод без превод си бях изградила една представа за Левент ,но сега вече след превода разбрах,че Левент беше обещал на Хасрет да се прибере защото тя се притеснява на снимките и е сама.А затова,че си тръгна по-нощите с кола за Станбула е много нормално да ревнува от Мурат.Защото ако беше Мурат на неговото място от ревност щеше не да тръгне да отиде и да види какво става там без него,щеше в противоположната посока да замине без дори и да търси обяснение и да си изгради погрешна представа за нещата.
Левент много ярко показа любовта си към Хасрет,но за сметка на това Хасрет изобщо не го и отчита.Той не е просто момче вижда всичко и разбира затова ще се предаде вече,ще освободи момичето,макар и с болка на сърцето си.Защото в очите му се четеше найстина много тъга.
И не е толкова коравосърдечен така както го изкарваме.И в него има човещина,показа го когато сем.Туралъ остана без дом,той беше първия който застана с тях в най-тежкия им момент.

Росе , откакто имаше проблем с компа си станала друг човек hahaha hahaha hahaha . Не ми се разправя ама мога да ти извадя постовете от преди две седмици.
Този Левент да не го осинови  Joy Joy Joy

# 583
  • София

Мише, вчера нали ни дадоха фрагман, а ти днес искаш нов!  Joy Joy Joy
Остане ли петък 23 часа като ден и час на излъчване  трейлър може би ще ни дадат пак в сряда.
А ако запазят схемата от последната седмица - сряда и после петък - няколко часа преди излъчването на епизода! ooooh!
Това в рамките на шегата - сигурно пак не са готови с епизода и затова бавят трейлърите.

Rinka, изпуснала съм  Embarassed Дай ми линк (може и на ЛС, за да не спамя темата)  Embarassed

# 584
Мише, фрагмана, който имам предвид е за 39 епизод- нали го излъчиха вчера следобяд!  Hug
За предстоящия епизод няма трейлър! Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт