Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:00 часа - Тема 86

• 28 408
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Катя, Левент може да избере и пътя на взрива / "Буре с барут"/, но аз вярвайки, че у всеки човек е заложено  доброто  начало, което в някакъв момент ще се реализира, разчитам на разума на Левент!
И най-вече разчитам на това, че той е влюбен искрено в Хасрет. Истинският влюбен мисли първо за любимия човек, а после за себе си.
Да, Левент може да спъва по всякакъв начин любовта на Хасрет и Мурат, но дали ще е щастлив от това? Колко време ще издържи да е под постоянен страх и постоянно съмнение? И ще задържи ли Хасрет при себе си? И ако я задържи и всеки ден я вижда все по-нещастна дали той ще е щастлив?
Все пак сценаристите избират пътя на героите. Ще видим какъв път са избрали за Левент!
Peace Peace Peace

# 601
В това необятно интернет пространство можеш да намериш какво ли не...
Това ми допадна и реших да го споделя с вас...

Разказват, че веднъж в едно ъгълче на земята се събрали
 заедно всички човешки чувства и качества. Когато СКУКАТА се прозяла за трети път, ЛУДОСТТА предложила:
— Хайде да играем на криеница, а!?

ИНТРИГАТА повдигнала вежди:
— Криеница? Що за игра е това?

Тогава ЛУДОСТТА обяснила, че един от тях , например тя, започва - затваря си очите и брои до милион, а в същото време всички останали се крият. Последният, когото открият, започва да брои следващата игра и така нататък.

ЕНТУСИАЗМЪТ затанцувал с ЕУФОРИЯТА, РАДОСТТА заподскачала така, че успяла да убеди СЪМНЕНИЕТО, само АПАТИЯТА, която никога от нищо не се интересувала, отказала да участва в играта. ИСТИНАТА предпочела да не се крие, защото в края на краищата, винаги я откриват, ГОРДОСТТА казала, че това е абсолютно глупава игра (нищо друго не я вълнувало освен нея самата), СТРАХЛИВОСТТА не искала да рискува много-много.

— Едно, две, три, ... - започнала да брои ЛУДОСТТА.

Пръв се скрил МЪРЗЕЛЪТ. Скрил се той зад най-близкия камък край пътя, ВЯРАТА се издигнала в небесата, а ЗАВИСТТА се скрила в сянката на ТРИУМФА, който със собствени сили се изхитрил да се изкатери до върха на най-високото дърво. БЛАГОРОДСТВОТО много дълго не можело да се скрие, тъй като всяко място, което то си намирало, се оказвало идеално за неговите приятели: Кристално чистото езеро - за КРАСОТАТА. Хралупата в едно дърво - ами че това е за СТРАХА. Крилото на пеперудата - за СЛАДОСТРАСТИЕТО. Полъхът на вятъра - той е за СВОБОДАТА! И така, то се замаскирало в слънчевия лъч. ЕГОИЗМЪТ, напротив, намерил си едно топло и уютно местенце само за себе си. ЛЪЖАТА се скрила дълбоко в океана (а в действителност тя се скрила в дъгата), а СТРАСТТА и ЖЕЛАНИЕТО се спотаили в гърлото на вулкана. ЗАБРАВАТА, дори не помня къде се скрила, но това не е важно.

Когато ЛУДОСТТА преброила до 999999, ЛЮБОВТА все още търсела къде да се скрие, но вече всичко било заето. И изведнъж тя видяла прекрасен розов храст и решила да се скрие между цветовете му.

— Един милион, - изброила ЛУДОСТТА и се заела с търсенето.

Разбира се, най-напред намерила МЪРЗЕЛА. После чула как ВЯРАТА спори с Бога, а за СТРАСТТА и ЖЕЛАНИЕТО се сетила по това как трепери вулканът, след това ЛУДОСТТА видяла ЗАВИСТТА и се досетила къде се крие ТРИУМФЪТ. Нямало нужда да търси ЕГОИЗМА, защото мястото, където той се бил скрил, се оказал пчелен кошер, а пчелите решили да изгонят неканения гост. Търсейки, ЛУДОСТТА се приближила до ручея и видяла КРАСОТАТА. СЪМНЕНИЕТО седяло до оградата, чудейки се от коя страна да се скрие.

И ето че всички били намерени: ТАЛАНТА - в дъхавата и сочна трева, ТЪГАТА - в тъмната пещера, ЛЪЖАТА - в дъгата (за да сме честни, тя се криела на дъното на океана).

Не могли да намерят само ЛЮБОВТА.

ЛУДОСТТА поглеждала зад всяко дърво, във всяко поточе, на върха на всяка планина и най-накрая, тя решила да погледне в розовите храсти, започнала да разтваря клоните и чула вик. Острите шипове на розата наранили очите на ЛЮБОВТА. ЛУДОСТТА не знаела какво да прави, започнала да се извинява, плакала, молила за прошка и за да изкупи вината си, обещала на ЛЮБОВТА да стане неин водач.

И ето, от онова време, когато за първи път на земята играли на криеница, ЛЮБОВТА е сляпа и ЛУДОСТТА я води за ръка...
ivisible

# 602
  • София
 spam2 spam2 spam2
Добре че има снимки и като тази която преди малко постнах да се види ,че Джансел не е неустоимия красавец, щото май много са се халосали по него hahaha hahaha hahaha

# 603
# 604
  • Пловдив
Здравейте! Да се понадигна от последния ред на балкона.
Преди малко изгледах снощната серия. Без да разбирам думите, мога да кажа, че гледах с голям интерес, на места се смях на глас, а накрая се просълзих. Очаквам  превода, особено на думите на Хасрет пред Гюлназ. Имаше много болка и сълзи в гласа й- вече е наясно какво е направила, какво е загубила. Защото досега ми се струваше, че не можеше да осмисли напълно този свой годеж. Разбира се, на финала тя изрази много силно с песента своята мъка и любов.
 На мен лично не ми хареса поведението на Мурат / пак повтарям, че не разбирам какво казва/, но гледаше с такава ирония на места, така се подхилкваше, че ми стана обидно. Аз на мястото на Хасрет, като разбера тези игрички, бих се почувствала унижена. Пък и не ви ли се струва, че даже когато я няма Хасрет, Мурат е доста близък с Джерен, прегръща я, пък и я прибира от работа.
  Колкото до Левент, подкрепям Рина напълно. Много отдавна бях си казала, че Левент ще стане кум на двамата. Дразнели са ме разни негови постъпки, но смятам, че той започна да се влюбва в Хасрет още в края на 1. сезон, но пък няколко пъти след това пита Мурат какво ще прави по- нататък с нея. Отговорът го знаем- оставя я на произвола на съдбата. Може Мурат да не го е мислел, но така заяви. Въпреки упреците, че Левент си гони интереса, аз не съм съвсем съгласна, защото той винаги се старае да не я наранява и няма някакви забежки, каквито се забелязваха в началото. Определено е влюбен и, според мен, той ще се откаже от годежа, защото все по- ясно разбира нещата. Е, това други / сценаристите/ решават, но така си мисля аз.
   Май стига от мен коментарии. Радвам се, че толкова хора се вълнуват от този сериал, че инак бих се разтревожила за душевното си състояние.
   Благодаря на всички, които слагат хубави снимки, клипове , стихове и пълнят душите ни!  bouquet

# 605
# 606
  • София

как се зарадва тук, че го вижда...но за кратко  Rolling Eyes

# 607
  • София
spam2 spam2 spam2
Добре че има снимки и като тази която преди малко постнах да се види ,че Джансел не е неустоимия красавец, щото май много са се халосали по него hahaha hahaha hahaha

На мен си ми харесва навсякъде. Пък. Whistling Mr. Green Mr. Green Mr. Green Embarassed Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 608
Здравейте!

Аз не мисля, че Хасрет има нужда да бъде освобождавана от Левент...той не я държи насила с нищо по никакъв начин.
Тази клетка...според мен самия Левент е в нея...заради любовта си, заради заблуждението си, заблуждение в което активно участие вземат и Хасрет и Мурат...с демонстрацията на взаимно безразличие...
Хасрет има нужда, Мурат да събере сили и да спре да се оправдава и крие зад този годеж...има нужда от неговото признание и обяснение в любов...

Точно така, Марги  newsm10, Мурат се крие и си търси оправдание за нерешителността си,
а в същото време върти пубертетски изпълнения зад гърба на "щастливата двойка",
както сам я нарече Peace
Е, не, крайно време е да се осъзнае и да хване влака Peace

Рина, поздрави за поста ти за Левент smile3525
Дано се случи това, което очакваш :
Ако обичаш истински един човек - пусни го да си отиде!
Предстои да видим...

# 609
А аз никога не съм го смятала за красавец по скоро за интелигентен чаровник. hahaha Joy Joy Joy Joy

# 610
Здравейте!

Аз не мисля, че Хасрет има нужда да бъде освобождавана от Левент...той не я държи насила с нищо по никакъв начин.
Тази клетка...според мен самия Левент е в нея...заради любовта си, заради заблуждението си, заблуждение в което активно участие вземат и Хасрет и Мурат...с демонстрацията на взаимно безразличие...
Хасрет има нужда, Мурат да събере сили и да спре да се оправдава и крие зад този годеж...има нужда от неговото признание и обяснение в любов...

Точно така, Марги  newsm10, Мурат се крие и си търси оправдание за нерешителността си,
а в същото време върти пубертетски изпълнения зад гърба на "щастливата двойка",
както сам я нарече Peace
Е, не, крайно време е да се осъзнае и да хване влака
Peace

Рина, поздрави за поста ти за Левент smile3525
Дано се случи това, което очакваш :
Ако обичаш истински един човек - пусни го да си отиде!
Предстои да видим...

Привет  Hug

Марги, Фенче напълно споделям мненията ви  newsm10

# 611
  • София
Джансел и за мен никога не е бил супер красив, а неустоимо чаровен, което за мен е повече от красотата, която така или иначе е преходна.

# 612
Ринка,поздравления за поста ти.И аз мисля,че Левент ще осъзнае своята грешка и сам ще отмени годежа.Много болка в очите и на тримата ни герои.

# 613
Сърдечни благодарности на екипа, осъществил поредният превод!  

smile3501 smile3501 smile3501

# 614

Общи условия

Активация на акаунт