Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:00 часа - Тема 86

• 28 390
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
spam2 spam2 spam2
Добре че има снимки и като тази която преди малко постнах да се види ,че Джансел не е неустоимия красавец, щото май много са се халосали по него hahaha hahaha hahaha

Снимката която си постнала е от филма "Спомни си любима" - снимка на която Джансел е в роля, а за по-неустоим ето още една, но тя не променя нещата....

Като гледам каква атака е започнала..., не мога да разбера срещу Джансел Елчин ли е, срещу Мурат оджа ли е??? или и срещу двамата???
smihesorry smihesorry smihesorry smihesorry smihesorry,  че го харесвам..... и от тук нататък ще се постарая да пиша или само лоши неща (и за двамата) или нищо....

# 616
# 617
И Джансел и Онур са много чаровни на тези снимки . Hug

# 618
Кали не се впрягай мила явно феновете смесват образа на Джансели- Мурат и на Туба - Хасрет.
Затова са го награбили така Джансел-Мурат.
А не е нужно всички да харесват Джансел все пак по голяма част гледат филма заради Туба. hahaha Joy Joy Joy Joy Joy
Е няма лошо. Hug Hug Hug Hug

# 619
И текста към снимката на Рина по горе

By tumbavolkia
        TelevizyonDizisi.com

Gönülçelen’in “Yerli Dizi Yersiz Uzun” Bakışı

Dün gece yayınlanan Gönülçelen dizisinde “Yerli Dizi, Yersiz Uzun” kampanyasına yer verildi. Dizi de belgesel izleyen Kobra ve Kadir, bir süre sonra kanalı değitirdiler ve “Yerli Dizi, Yersiz Uzun” yürüyüşünden görünütler ekrana geldi. Eylemin amacı olan dizi sürelerinin 45 dakikaya indirilmesi ise dizide baskın bir şekilde yer buldu. Hatta karakterler arasında konuşma devam ederken, arka fonda yine baskın bir şekilde Mehmet Ali Alabora’nın konu ile ilgili düşünceleri açık ve net vurgulandı.

Gece geç saatlerde yayınlanan Gönülçelen dizisi, facebook ve Forum sayfalarından anlaşıldığı kadarıyla büyük beğeni kazandı. Son bir kaç haftadır yoğun eleştiri yağmuruna tutulan Gönülçelen dizisi 39. bölümde seyircinin sesine kulak vererek kendi özüne dönmeye başladı.

Одобрение за снощната серия, адмирации за кадрите от протеста и признание към екипа, реагирал адекватно на критиките в последните седмици.

# 620
Кали не се впрягай мила явно феновете смесват образа на Джансели- Мурат и на Туба - Хасрет.
Затова са го награбили така Джансел-Мурат.
А не е нужно всички да харесват Джансел все пак по голяма част гледат филма заради Туба. hahaha Joy Joy Joy Joy Joy
Е няма лошо. Hug Hug Hug Hug

Аз незнам как може да се смеси образа на Хасрет и Туба.Та нима някой може да си помисли,че Туба ще тръгне да прави такива необмислени неща които прави Хасрет.Толкова ли празноглава ви се вижда Туба,та да се прави сравнение с двете. newsm78 newsm78

# 621
Добър вечер!
Аз разсъждавам за Левент не от серия в серия и мисля, че Левент показа като цяло досега, че не се е учил на благородство и не е имал желание за това. Той не е израсъл като човек, който цени благородството (ами сам си каза нещата в този контекст) и неговата ценностна система според мен не предполага иницииране на отказ от годеж в името на Хасрет. Всъщност дори да го инициира – това няма да е от благородни подбуди! Добрите постъпки в определени случаи и благородните постъпки са коренно различно нещо (в Левент има някаква доброта, но не и благородство според мен)!  Дано да напрегне доброто в себе си! Иначе се вижда, че развитието на нещата не е по вкуса на Левент, но какво да кажем за предходните 20 епизода, когато страдаха и продължават да страдат хора именно заради него. На мен специално не ми става жал за Левент, но не се мисля за злобен, злопаметен и лош човек. Имаше една приказка в този смисъл, че рано или късно причиненото зло не остава ненаказано. Мисля, че това е едно добро послание на сценаристите. Дано Левент обаче не създава проблеми, когато се стигне до нарушаване на неговата сфера, когато той губи, въпреки че тези (в определени моменти) стегнати черти на лицето и тази прикрита ярост нищо добро не предвещават.
Но сценаристите могат да решат друго, един вид да му „дадат благородническа титла”, но това според мен противоречи на същността и логиката на представения образ, такива, каквито аз ги виждам.
Но, нека се развали годежа! Много е важно как точно това ще стане, но още по-важно е да стане! После ще се видят нещата в зависимост от случилото се, сега само може да се гадае.
Що се отнася до признаването на любовта, той и Мурат има нужда от такова признание от страна на Хасрет – аз лично не съм на мнение, че мъжете трябва да са първи при обясненията в любов и доста примери знам от художествения и от реалния свят. И защо пък това винаги трябва да става с думи, когото може да бъде направено и по-добре! Проблемът е, че още сякаш не им е дошло напълно времето на Хасрет и Мурат, когато се обясняват да се разбират напълно – трябва още път да извървят един към друг, за да стане и това...

# 622
Като гледам каква атака е започнала..., не мога да разбера срещу Джансел Елчин ли е, срещу Мурат оджа ли е??? или и срещу двамата???
    ,  че го харесвам..... и от тук нататък ще се постарая да пиша или само лоши неща (и за двамата) или нищо....

Кали
, би ли пояснила какво имаш в предвид... newsm78

# 623
Снимката от "Спомни си, любима" и колажа, постнати са от Самиш, тя едва ли е предполагала, че ще предизвика такива асоциации.

В следващите двайсетина дни ми се струва ще има наплив от негативни коментарии към Джансел... ooooh! ooooh! ooooh!

# 624
  • София
Ама не мога да разбера само - защо са тези негативизми, спрямо Джансел?! Shocked

# 625
Ама не мога да разбера само - защо са тези негативизми, спрямо Джансел?! Shocked
Аз не мисля,че някой има негативно мнение към Джансел. Hug

# 626
Цитат
В следващите двайсетина дни ми се струва ще има наплив от негативни коментарии към Джансел..

Сигурно нещо съм пропуснала  newsm78, но защо смятате че, ще има негативни коментари към Джансел? Играе добре ролята си ...........има ли нещо друго за да го критикуват?

# 627
Не смятам ,че Туба е празноглава.
Просто феновете не виждат Хасрет ,а любимката си.
Едва ли не сценаристите и Мурат се отнасят зле към тяхната любимка със сцените в ресторанта.
А това е само роля, която тя изигра много добре както и Мег Раян преди много години.
Аз харесвам Туба и Мег Раян и Джансел и много други актьори ,ама няма да ги браня със зъби и нокти. hahaha Joy Joy Joy Joy Joy

# 628
Аз също не разбирам, но ги свързвам с очакваната помпозна  церемония за наградите на едно издание и мераците на някои фенове към наградените. Joy Joy Joy

# 629
...Добрите постъпки в определени случаи и благородните постъпки са коренно различно нещо (в Левент има някаква доброта, но не и благородство според мен)!  Дано да напрегне доброто в себе си!...

Джовани, много великодушно от твоя страна...

В следващите двайсетина дни ми се струва ще има наплив от негативни коментарии към Джансел..
цитат на Рими

Сигурно нещо съм пропуснала  , но защо смятате че, ще има негативни коментари към Джансел? Играе добре ролята си ...........има ли нещо друго за да го критикуват?
цитат на Елма

Елма, не си сама...и на мен нещо не ми стана ясно...от къде дойде това за критики и негативизъм...та,  дори и към Мурат...а, за Джансел...ни,  най-малко

Последна редакция: сб, 12 фев 2011, 19:47 от margita9

Общи условия

Активация на акаунт