Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:00 часа - Тема 86

• 28 374
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Не смятам ,че Туба е празноглава.
Просто феновете не виждат Хасрет ,а любимката си.
Едва ли не сценаристите и Мурат се отнасят зле към тяхната любимка със сцените в ресторанта.
А това е само роля, която тя изигра много добре както и Мег Раян преди много години.
Аз харесвам Туба и Мег Раян и Джансел и много други актьори ,ама няма да ги браня със зъби и нокти. hahaha Joy Joy Joy Joy Joy

Иф, Hugаз също се подразних затова,че Хасрет беше унижена до такава степен,та чак да лази в ресторанта с намацано лице от крем.
Но никога не съм си представила и за момент,че може това да е Туба.Дори мога да кажа,че съм горда от това как я изигра перфектно.
За да вземе тази роля Туба и да се съгласи да я изиграе за нея не е проблем мисля,че ще я наричат ревнивка,циганка или каквато и да е.Важното да си играе ролята хубаво.
Поне аз така си мисля.

# 631
Роси,"Френска целувка" е класика в жанра,а Мег Раян има доста романтични комедии където изпада в малко глуповати ситуации.Аз вече казах ,че я харесвам.
Може би и затова не ме подразни толкова сцената ,защото веднага ми стана ясно от къде са ги краднали комшиите. hahaha Joy Joy Joy Joy
Както краднаха първи сезон от "хубава жена"също класика в жанра.
Е могат и да са по-изобретателни ама явно не им се отдава.
Нали искахме да гледаме романтична комедия.И Мурат изглеждаше глупаво първи сезон като му тряснаха капака на пияното или го спънаха с табуретката и т.н.,но тогава се смяхме ,ами и сега е същото. Hug Hug Hug
Може следващата серия пък Мурат отново да изпадне в глупава ситуация знаем ли какво са замислели сценаристите.

# 632
Роси,"Френска целувка" е класика в жанра,а Мег Раян има доста романтични комедии където изпада в малко глуповати ситуации.Аз вече казах ,че я харесвам.
Може би и затова не ме подразни толкова сцената ,защото веднага ми стана ясно от къде са ги краднали комшиите. hahaha Joy Joy Joy Joy
Нали искахме да гледаме романтична комедия.И Мурат изглеждаше глупаво първи сезон като му тряснаха капака на пияното или го спънаха с табуретката и т.н.,но тогава се смяхме ,ами и сега е същото. Hug Hug Hug
Може следващата серия пък Мурат отново да изпадне в глупава ситуация знаем ли какво са замислели сценаристите.
Абсолютно съм съгласна с теб. Hug Hug Hug
Някой дали знае в кой торент го има този филм,гледала съм го много отдавна и го бях забравила. hahaha Joy Joy Joy Joy

# 633
Джовани,според мен човек не може да се научи да бъде благороден,на благородство.Човек се ражда с него или без него.Напълно подкрепям мнението ти  за Левент във всичките ти постове но може би дълбоко в себе си той може и да го има  благородството но да не е имало ситуация до сега да го прояви. Тъй като Левент сам се постави в това положениие ,може би ако го има благородството сега е момента да го прояви и то ще бъде оценено и от Хасрет и от Мурат.Най-вече ще бъде полезен за себе си,да плати по-малката  цена ,иначе болката ще бъде още по-голяма .

# 634
# 635
# 636

Само крадци не бяха наричани сценаристите ни...е, вече и това имаме... ooooh!

# 637
  • София
какви негатични коментари по адрес на Джансел. Страхотна игра показва и най-вече постоянство е играта си. Зрителите заобичаха или намразиха (на моменти) Мурат оджа точно заради невероятната игра на Джансел  newsm51 Аз не веднъж съм казала, че имаше 2-3 епизода от сезон 2, които той буквално изнесе на гърба си и точно заради неговата игра много зрители изчакаха тези критични епизоди, за да проследят терзанията на героя му, а той ги предава перфектно. Както винаги Томрис е подбрала точните хора за точните роли  като цяло (говоря и за Левент, Етем, Несрин и т.н.) newsm10

# 638
  • София
Засега още няма спор позитивно-негативно за Джансел, затова не се включвам. Grinning Ако се зароди спор, обаче, връхлитам като съветски танк. hahaha hahaha hahaha

# 639
# 640
Аз пак нещо не съм разбрала. От къде точно се познават Джерен и Мурат? Стана ми интересен този им диалог:
Мурат- Какво стана с онова приключение от ученическите години?
Джерен- Дойдех на себе си благодарение на теб.

Някакси прекалено идеална ми идва. За да се държи така свойски с него, значи го познава добре. Дали познава Селин, ако да, как ли ще реагира на Бахар?

А може би, леко ме дразни, защото до Мурат, признавам само Хасрет Simple Smile

Последна редакция: сб, 12 фев 2011, 20:28 от nadine1111

# 641
Съжалявам Марги ама в първи сезон сцената с омара е от хубава жена само че там са охлюви .Сцените в хотела и купуването на дрехи са почти едно към едно.Дори сцената с пианото в ресторанта липсва само секса накрая на вечерта .А снощната сцена в ресторанта беше също така заимствана от друг филм.
Ако не си гледала двата филма за който говоря ги изгледай и ще видиш за какво иде реч.

# 642
Засега още няма спор позитивно-негативно за Джансел, затова не се включвам. Grinning Ако се зароди спор, обаче, връхлитам като съветски танк. hahaha hahaha hahaha

Тинче с тебе съм, от мен "Катюшите" Joy

# 643

Вай бе много горещо взе да става в темата. hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy

За успокоение една усмивка.

# 644
  • София

Вай бе много горещо взе да става в темата. hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Чакаме нацистите вече. Whistling hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт