Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:00 часа - Тема 86

• 28 368
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Цитат
А снощната сцена в ресторанта беше също така заимствана от друг филм.

Дори не само сцената в ресторанта, а и идеята за заиграване с приятел и предизвиканата ревност, само тук са разместени по друг начин...и края се надявам да бъде различен.   Joy  Струва ми се, че не е случайно, но сигурно си въобразявам,  newsm78 newsm78 newsm78, от този грип и температура, съвсем ми е кашаво. Rolling Eyes  ooooh!

Цитат
Немога да отворя Замунда.  

Роси, Замунда иска регистрация,  имам филма на диск, мога да ти го кача в dox?

Още една анкета и молба от фейса VOTE FOR CANSEL PLZ

http://www.learnmyself.com/personality.asp?p=take-poll&qp=56664xbb764e2e

Последна редакция: сб, 12 фев 2011, 20:55 от riminiii

# 646
Цитат
А снощната сцена в ресторанта беше също така заимствана от друг филм.

Дори не само сцената в ресторанта, а и идеята за заиграване с приятел и предизвиканата ревност, само тук са разместени по друг начин...и края се надявам да бъде различен.   Joy  Струва ми се, че не е случайно, но сигурно си въобразявам,  newsm78 newsm78 newsm78, от този грип и температура, съвсем ми е кашаво. Rolling Eyes  ooooh!

Е след като взаимстваха и от Хубава жена може да се надяваме и на такъв приказен край. hahaha Joy Joy Joy Joy Joy

# 647
Рими, бързо оздравяване! Hug

# 648

Защо да намесваме бойната техника  когато самият  Мурат/ Джансел  ни идва на  гости!
Красиви цветя ни носи, нали!  Peace
За запленените бг-мами е подготвил същият букет като този, който подари на Хасрет!

Финал като този на Хубава жена ще приема с удоволствие!  Hug
Римини, желая ти бързо оздравяване!
Hug

# 649
  • София
Ха тъй, Ринка, най-сетне консенсус! *прибира бойните снаряди* Whistling hahaha hahaha
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 650
Благодаря ви, много сте мили! Hug Hug Hug

# 651
  • София
Я го раздай като Хасрет, Риминче. Току-виж един Мурат/Джансел се явил.  bouquet  bouquet  bouquet hahaha  Hug Hug Hug

# 652
Я го раздай като Хасрет, Риминче. Току-виж един Мурат/Джансел се явил.  bouquet  bouquet  bouquet hahaha  Hug Hug Hug
Ето го.
Тинче, издърпах го от "твоя" филм. Тук е момента да ти благодаря, на теб и на Фенчето.  

Филмът е...., абе ти знаеш..
.

# 653
Тинче, да си призная, снощи малко и завидях, ще трябва да си крадна някои от номерата й. Joy Joy Joy, стига съм се правила на силна. 

# 654
  • София
Риминче hahaha hahaha hahaha
Калиииииии Hug Hug Hug *разтопява се пред лаптопа*

# 655
                                 Мила Рина,
  На 99% съм съгласна с теб за Левент. -ст.40/не бях в къщи и затова закъснях с отговора/1%процент оставям за възможността Хасрет да напусне Истамбул ,за  да могат всички наши любимци да си починат от емоциите и трезво да решат как да продължат  нататък.Всеки за себе си има право...............Ние  искаме от тях това което на нас ни си иска.  Но в този живот -всеки има право   на  деиствие. така както  го  разбира.Мисля ,че знаеш че много ти се възхищавам и обичам. Лека нощ.s

# 656
Рими, пожелавам ти бързо оздравяване!  Hug Hug Hug
При Хасрет номерът с глезенето не мина , много бързо беше разкрита.  Laughing Laughing Laughing Саимето пак е наясно със ситуацията, но отново няма да говори открито с нея, проидължава да се съобразява с гневните изблици на дъщеря си.  Единствения човек, който може да го направи е Гюлназ, но тя пък не е свидетел на всичко, случващо се в живота на Хасрет. А и на нея й стига оная шушумига, дето й е в къщи.  ooooh!
Днес изгледах преведения 38 епизод. Много неща са казани, с много малко думи.
От това, което видях и чух там, вече съм сигурна, че Левент не е добър човек. Как се развика на режисьора на клипа, защото не му вдигал телефона?  Rolling Eyes
Мурат каза на Джерен  "Разбира се , че можеш да дойдеш да ме видиш". Хасрет, ако не е обременена с ревността си, щеше правилно да разчете това.
Още нещо, което е важно за мен - Хасрет, когато помоли Мурат да я придружи на острова, не му спести истината, че тя го търси, защото Левент не може да я придружи. И аз не бих отишла, ако  съм резервния вариант.

# 657

Роси, Замунда иска регистрация,  имам филма на диск, мога да ти го кача в dox?

Още една анкета и молба от фейса VOTE FOR CANSEL PLZ

http://www.learnmyself.com/personality.asp?p=take-poll&qp=56664xbb764e2e

Зная мила ,че иска да имаш регистрация,но на мен  линка изобщо не ми се отваря. #Cussing out

# 658
Сцената с падането и тортата от "Френска целувка":

http://www.youtube.com/watch?v=yVteN4i7r28&feature=related

# 659
           Рини,ако здравословният ти проблем е от грипоподобен ,простуден характер  и искаш  да приемеш от мен  професионален съвет,взимай  Isoprinosine  3х2  т. на ден.  в продължение поне на 5 дниТова е имуностимулатор  който ще ти помогне бързо да се оправиш.Бързо оздравяване.s

Общи условия

Активация на акаунт