Болезнени подути лимфни възли под мишниците.

• 7 815
  • 12
  •   1
Отговори
Без наличие на инфекция с ниски лимфоцити
Някой има ли идея какво може да ?

Последна редакция: ср, 09 фев 2011, 21:53 от Iliana__

# 1
# 2
Естествено .Днес ЛЛ и  изследвания утре онколог и хематолог.
Просто искам някакво успокоение ,че може да е нещо по- различно от гадостите ,които ми излизат в Гугъл.

# 3
Стискам палци.

# 4
Каква е стойността на СУЕ? Други симптоми има ли?

# 5
СУЕ -то ми като на новородено 2. Което явно е добре.

# 6
  • в джунглата
Според мен са запушени потни жлези.

# 7
Първото, което ми дойде на ум, понеже една приятелка имаше само подуване на лимфите (но само на врата) като симптом - токсоплазмоза. За това правила ли си изследвания?

# 8
СУЕ -то ми като на новородено 2. Което явно е добре.

Струва ми се, че нямаш повод за притеснение. Щом са болезнени лимфните възли, това е на добре. Когато са подути, но неболезнени - тогава е притеснително.

# 9
Май нищо ми няма  Grinning

# 10
 И аз бях така преди 1 г. Изследваха ми много подробно гърдите, правиха ми биопсия, кръвна картина, нищо не откриха. Да си призная, аз все си ги мисля, но 1 г. мина и да чукам на дърво не са се влошили нещата.Надявам се да е било банално възпаление, както се изрази личният.

# 11
И аз бях така преди 1 г. Изследваха ми много подробно гърдите, правиха ми биопсия, кръвна картина, нищо не откриха. Да си призная, аз все си ги мисля, но 1 г. мина и да чукам на дърво не са се влошили нещата.Надявам се да е било банално възпаление, както се изрази личният.
Ами можеш пак да отидеш на мамографски преглед.
И аз вече съм "опипана " отвсякъде лимфните ми възли се усещали ,защото съм слаба ,а болката най-вероятно е от потна жлеза както предположиха и тук .
вече дишам спокойно . Laughing

# 12
Радвам се за теб.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт