Отговори
# 345
mucka84, ядох, ама нищо Sad, до сега съм ходила 3 пъти и то след 2 дози х 3 хапчета сенна, вече и това не помага

# 346
Леприкон, звучи ужасно.
Аз провам всичко комплексно- овесени ядки, вчера си направих спаначена супа, активия,сладко от рози, сега ако видя зора и ленено семе ще пробвам. Четох обаче за лененото семе ,че съдържа нещо дето намалява кърмата. Ще си купя и сливи.

Имам да свалям 16кг, но засега ще мина само на леко ограничаване, без диета, че да не ми спре кърмата.

Забвавих- ЧЕСТИТ ПРАЗНИК.  bouquet

# 347
ехее, мамита как сте???

ние сме добре, сучем и ревем и обратно...
аз да се присмея сама на себе си, най-сетне взехме количката, ама не ми се отдава да я свалям и качвам по стълбите, такъв срам ужас. Joy

снуки и аз съм така, казаха ми да дохранвам, но аз не го правя, просто сега я храня по често, но в петък ще се теглим да видим има ли някакъв резултат.

За 40 дни аз също няма да ги броя, но съм решила просто да си поканя приятелки в къщи да се видим и те да видят Ема, хич не си падам по обичаите  Wink
Мамита, коя от вас беше ходила в болницата в Горна Баня на ортопед, че на нас ни дадоха направление, ама не ми е ясно записва ли се час, при кой лекар или просто отивам и при който попадна?

# 348
Пита няма да правя, не ми се занимава, всичко изисква време и нерви. Които дойдат на гости на бебе добре, ама аз да ги събирам зорлям... така реших за себе си.

ВЪПРОС? Ходите на ортопед профилактично или защото Педиатъра смята,че детето има някакъв проблем. Полага ли се такова направление по принцип или е на добра воля

# 349
Здравейте
От няколко дни не съм писала,ама с този ревльо в къщи ooooh!По цял ден ми е в ръцете дори и в момента.
За  спането дзверо почти не спи.Днес от 7.30 до момента е спал 30мин.Нищо неможе човек да свърши,само пискунти;
За пишлето не съм го пипала до сега от страх и мисля да не го пипам.
За пъпките и ние сме обринати по главата,лицето и вратлето.
Мислех още да пиша ама няма кой да ме остави
Чао за сега
О щях да забравя: Честит празник на всички които празнуват днес.
Честити месечинки да бебчетата които имаха тези дни.

# 350
Пита няма да правя, не ми се занимава, всичко изисква време и нерви. Които дойдат на гости на бебе добре, ама аз да ги събирам зорлям... така реших за себе си.

ВЪПРОС? Ходите на ортопед профилактично или защото Педиатъра смята,че детето има някакъв проблем. Полага ли се такова направление по принцип или е на добра воля
Тони щом педката смята ,че малката има проблем би трябвало да ти даде направление.Аз си мисля,че май е задължително всички бебенца да минават през ортопед за луксация.

# 351

Ходи се за да се видят тазобедрените стави, ако трябва да се носят ортопедични гащи, след 4тия месец е късно  Peace Направление дават но то не важи за ехографа  Laughing

# 352

Ходи се профилактично и е задължително Peace Не знам за направление дали се полага, защото с каката извикахме ортопеда вкъщи и си платих и сега мисля да направя същото.

Да попитам мамите, чиито бебенца са на АМ по колко изяждат? Моята бебка яде по 120 гр. и през деня в повечето случаи си иска на 2 часа да яде, което доста ме притеснява. През нощта си прави паузи от по 4-5 часа, а един два пъти ни се случи и 7 часа.

Последна редакция: пн, 14 фев 2011, 16:22 от mucka84

# 353
Варената тиква също разхлабва  Peace Кърмещите да внимават да не им се оакат бебоците Wink
Наздраве на празнуващите от мен  Wine Glass

# 354
  • София
Здравейте,мамчета Hug
Честит празник на виното и любовта  Heart Eyes  newsm24
За ортопеда-след като мъжът ми звъня 300 пъти в ортопедията в Горна баня да пита как стои въпроса с прегледите и така и не успя да се свърже,в крайна сметка решихме и запазихме час при Драганов във ВМА за петък,четох добри отзиви за него пък ще видим.Според мен е редно всяко дете до 2 месеца да мине на преглед при ортопед,поне така препоръчват масово.За направлението четох че не е длъжен педиатъра да даде,ще видим моята какво ще каже,още не съм ходила да искам,ама ако не ще си платя прегледа,хич няма да го отлагам заради това.Иначе баткото съм го водила преди 4.6 години в Горна Баня ама въобще не си спомням дали бяхме с час или не,затова исках да проверим по телефона ама уви...не стана.
При нас коликите да не казвам голяма дума но сякаш се повлияха от Инфакола,макар че давам само 1-2 дози следобед и вечер когато е неспокойна,не на всяко хранене,иначе давам и Био Гайа.
Симонка не е от най-поспаливите и тя Crazyпозаспива за 20-30 минути,събужда се,кокори се 1 час,после пак позаспи малко и така изкарваме деня,а нощем спи по не повече от 2.30-3 часа и се събужда да яде,но някой път след това заспива трудно и се разнасяме и лялеем по 1 час,та и мен ме мъчи безсънието но зесуга е търпимо все още Crazy
Вие оставяте ли ги бебчетта да реват?Аз мойта не и давам да и се чуе гласът,щом промрънка и я взимам,май не е много правилно,ама не мога да слушам как плаче,плачът ме изнервя повече от разнасянето на ръце ooooh!

# 355
Мацки, днес бях на контролен преглед след секциото. Дежурният доктор каза, че матката е абсолютно чиста и прибрана, и че контрахира добре...  Rolling Eyes
Изписа ми крем за мазане на белега, обаче забравих да го питам дали мога вече да нося по-нормално бельо, а не гащи до над пъпа  Crazy
И никой не ми отговори дали мога да си мажа гърдите с крем против стрии, при все че се цедя...

# 356
  • София
leprikon   в болницата след секциото ми дадоха рициново масло, ефекта беше забележителен  Crazy след това в къщи два пъти прибягнах до " услугите " му, незнам при кърмене дали може да се приема, но със сигурност има ефект, бърз и безболезнен  Peace
Моята бебка е болничка  Cry Вчера Мангъров я прегледа, има вирусче, гърлото и е червеничко и се сополяви постоянно, поддържа си 37.4 - 37.6 и е много отпаднала  Cry ужасно е да си гледаш така детенцето, мамита пазете дечицата, ограничавайте им контактите с хора, това време е болно, а мъниците са толкова крехкички...
Дано да са ни здравички всички дечица  Hug

# 357
  • София
Биричке,какво ти изписаха за белега?
За крема за стрии нямам идея въобще.... Rolling Eyes
Мадлен,дано мъничката оздравява бързо Heart Eyes

# 358
Биричке,какво ти изписаха за белега?

Контрактубекс.
Почвам го от днес!  Peace

# 359
  • Пазарджик
leprikon изпуснала съм от къде си .Можеш да го поръчаш от тукhttp://apteka.framar.bg/30012234/%D0%B1%D0%B8%D0%BE%D0%B3%D0%B0% … 8-5-%D0%BC%D0%BB-,малко по скъпичко идва,но е важен резултата.

Общи условия

Активация на акаунт